Headlines

+/- Multimedia - LiVe !


Multimedia

Streaming

protoselida

Published On:Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013
Posted by Αρμαγεδώνας Έλευσις

THE SECRET REAL TRUTH

THE SECRET REAL TRUTH


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΦΟΒΕΡΟ-ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Posted: 01 Jun 2013 02:40 PM PDT

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΖΕΦΡΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ!Ξαφνική «σιωπή» του Ήλιου θορύβησε τους επιστήμονες

Posted: 01 Jun 2013 02:30 PM PDT

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο κατέγραψε το διαστημικό παρατηρητήριο SDO που «παρακολουθεί» τον ...
Ήλιο και το οποίο έχει αφήσει άναυδους τους επιστήμονες που παραδέχονται πως δεν έχουν ιδέα τι μπορεί να σημαίνει. Το SDO μετέδωσε μια φωτογραφία που δείχνει τον Ήλιο σαν να έχει κρατήσει την ανάσα του, σχεδόν «παγωμένο» χωρίς καμιά δραστηριότητα στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς του.

Αυτή η απρόσμενη «σιωπή» ανησύχησε τους επιστήμονες της NASA γιατί αυτή η απουσία δραστηριότητας διαρκεί πολύ. Ο Ήλιος λειτουργεί με κύκλους δραστηριότητας που συνήθως διαρκούν 11 χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων η δραστηριότητα αυξάνεται, κορυφώνεται και στην συνέχεια υποχωρεί και περιέρχεται σε υφεσιακή φάση.

Στο ζενίθ της δραστηριότητας αυξάνεται ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων που εμφανίζονται στην επιφάνειά του.

Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA, ο Ήλιος είναι πολύ διαυγής με δύο κηλίδες μόνο.

Αυτό που έχει ανησυχήσει τους επιστήμονες είναι ότι φέτος υπολόγιζαν να έχουμε το ζενίθ της ηλιακής δραστηριότητας και συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Τώρα όλοι περιμένουν τις καινούργιες φωτογραφίες για να δουν αν ο Ήλιος επανήλθε σε κάποια πιο εμφανή δραστηριότητα, διαφορετικά οι προφήτες θα επαναφέρουν την προφητεία των Μάγια για το 2012 και θα πουν πως κάποιοι δεν ξέρουν αριθμητική.

Η τελική λύση της Monsanto να κυριαρχήσει πλήρως σε όλους τους σπόρους και φυτά του πλανήτη

Posted: 01 Jun 2013 02:20 PM PDT

Εποχή των σχεδιασμών μιας παγκόσμιας δικτατορίας της αγοράς: Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκαλύπτεται καθημερινά.
Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία σπόρων κηπευτικών που δεν έχουν αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών.
Το σχέδιο νόμου με την ονομασία Plant Reproductive Material Law, επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει αυτή για όλα σχεδόν τα φυτά και τους σπόρους.
Αν ένας ερασιτέχνης αγρότης, του Σαββατοκύριακου, καλλιεργεί στον κήπο του φυτά από σπόρους που δεν έχουν εγκριθεί, σύμφωνα με το νόμο αυτό, τότε θα μπορεί να καταδικαστεί ως εγκληματίας.
Ο νόμος αυτός, διαμαρτύρεται ο Ben Gabel του "Real Seed Catalogue", στοχεύει στο να καταπνίξει τους παραγωγούς των τοπικών ποικιλιών, τους βιοκαλλιεργητές και τους αγρότες που δραστηριοποιούνται σε μικρή κλίμακα. Όπως μπορούμε να υποπτευθούμε – δήλωσε ο Mike Adams του Natural News – η κίνηση αυτή είναι η τελική λύση της Monsanto, της DuPont και των άλλων πολυεθνικών που πουλάνε σπόρους, οι οποίες εδώ και χρόνια έχουν βάλει στόχο, να κυριαρχήσουν πλήρως σε όλους τους σπόρους και φυτά του πλανήτη.
Ποινικοποιώντας τους μικρούς καλλιεργητές κηπευτικών, σαν εν δυνάμει εγκληματίες – προσθέτει ο Adams "η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία θα μπορεί επιτέλους να παραδώσει τον πλήρη έλεγχο της τροφικής αλυσίδας στα χέρια τεράστιων εταιρειών όπως η Monsanto.
Το πρόβλημα,όμως, όπως το αποσαφηνίζει ο Gabe είναι ότι: Οι μικροί αγρότες έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες από αυτές των πολυεθνικών – για παράδειγμα, καλλιεργούν χωρίς να χρησιμοποιούν μηχανές και δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν χημικά σπρέι. Επομένως, δεν υπάρχει τρόπος να καταγραφούν οι ποικιλίες που ταιριάζουν σε ένα μικρό χωράφι, επειδή δεν πληρούν τα αυστηρά κριτήρια του Οργανισμού Φυτικών Ποικιλιών, ο οποίος ασχολείται μόνο με την έγκριση των τύπων σπόρων που χρησιμοποιούν οι βιομηχανικοί αγρότες .
Πρακτικά, από τώρα και στο εξής, όλα τα φυτά, οι σπόροι, τα λαχανικά και οι καλλιεργητές θα πρέπει να καταγραφούν. Οι κυβερνήσεις δείχνουν ενθουσιασμένες με την ιδέα να καταγράψουν τους πάντες και τα πάντα, λέει ο Adams.Πόσο μάλλον που "οι μικροκαλλιεργητές θα πρέπει να πληρώνουν και ένα ειδικό φόρο στην ευρωπαϊκή γραφειοκρατία για να καταγράψουν τους σπόρους.
Την επεξεργασία των αιτημάτων,τις τυπικές εξετάσεις, τις τεχνικές αναλύσεις, τους ελέγχους, την ονομασιών των ποικιλιών, τα έξοδα για όλα αυτά, θα τα φορτώνονται οι μικροπαραγωγοί, έτσι που να αποτρέπονται ακόμα περισσότερο να καλλιεργούν τη γη.
(pergadi.blogspot.gr)

ΣΟΚΤο Τσερνόμπιλ στοιχειώνει εκτάσεις της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Posted: 01 Jun 2013 02:10 PM PDT

Ποσότητες του ραδιενεργού καισίου 137 εντόπισαν επιστήμονες σε περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδας, γεγονός που αποδεικνύει ότι, 26 χρόνια μετά, το Τσερνόμπιλ εξακολουθεί να στοιχειώνει μεγάλες εκτάσεις εδαφών της χώρας.
Η έρευνα των ελλήνων ειδικών από τα Πανεπιστήμια της Αθήνας και των Ιωαννίνων παρουσιάστηκε χθες στο Πανελλήνιο Συμπόσιο Πυρηνικής Φυσικής που πραγματοποιείται στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αυτό που προκαλεί έκπληξη στους ειδικούς είναι ότι το καίσιο 137, το οποίο αποτελεί ένα ανθρωπογενές στοιχείο – κατάλοιπο πυρηνικής έκρηξης – έμεινε στις ίδιες περιοχές της Ελλάδας στις οποίες έπεσε πριν από 26 χρόνια. Το καίσιο 137 είναι κατεξοχήν ραδιενεργό στοιχείο αλλά επί του παρόντος στη χώρα μας κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι επιπτώσεις είχε ή έχει στον άνθρωπο και στο οικοσύστημα. Εντοπίστηκε βεβαίως σε μικρότερες ποσότητες από ό,τι στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όμως όλα αυτά τα χρόνια ούτε τα χιόνια ούτε οι βροχές στάθηκαν ικανές να ξεπλύνουν τα εδάφη από την παρουσία του. Ο μεγαλύτερος όγκος του καισίου 137 – που εκπέμπει ακτινοβολία Γ – βρίσκεται στα πρώτα 10 εκατοστά του εδάφους.
«Τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις καισίου 137 εντοπίσαμε στο βόρειο τμήμα του Νομού Τρικάλων και στο νότιο τμήμα του Νομού Γρεβενών», λέει στα «ΝΕΑ» ο Θανάσης Γκοντελίτσας, επίκουρος καθηγητής Ορυκτοχημείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, που μετείχε στην έρευνα. «Επισκεφθήκαμε περιοχές στις οποίες, όπως είχε αποδειχθεί από μετρήσεις που είχε διενεργήσει τη δεκαετία του 1990 ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Σίμος Σιμόπουλος, είχαν κατακαθήσει μεγάλες ποσότητες καισίου 137, προερχόμενες από την έκρηξη στον πυρηνικό αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ».
Τα δείγματα που έλαβαν οι ειδικοί έδειξαν ότι τα κατάλοιπα εκείνης της καταστροφής δεν έχουν εξαλειφθεί από εδάφη της χώρας.
Ο κ. Γκοντελίτσας μαζί με τον Θοδωρή Μερτζιμέκη, επίκουρο καθηγητή Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και τον τελειόφοιτο φοιτητή Γιάννη Ιωαννίδη, έλαβαν δείγματα εδάφους σε βάθος μέχρι 30 εκατοστά από μη καλλιεργούμενες εκτάσεις ημιορεινών περιοχών των δύο νομών. Τα αποξήραναν με αέρα και τα κοσκίνισαν ώστε κάθε σωματίδιο εδάφους να είναι μικρότερο από 2 χιλιοστά. Στη συνέχεια τα μετέφεραν στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου με τη μέθοδο της φασματοσκοπίας ακτίνων Γ υψηλής διακριτικής ικανότητας, και υπό την εποπτεία του καθηγητή Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, μέτρησαν πόσο επιβαρημένα ήταν τα δείγματα από τη ραδιενέργεια του εκλύθηκε από το Τσερνόμπιλ. Διαπίστωσαν ότι η περιεκτικότητα των εδαφών σε καίσιο 137 κυμαινόταν ως επί το πλείστον από 20 μπεκερέλ αν κιλό χώματος μέχρι 97 μπεκερέλ η μέγιστη τιμή, που συνιστά «ανησυχητικό επίπεδο».
Το καίσιο 137 δεν υπάρχει μόνο του στη φύση. Προέρχεται από εκρήξεις σε πυρηνικούς αντιδραστήρες ή πυρηνικές δοκιμές. Ακόμη και από εκρήξεις ατομικών βομβών. Αν μπορούσε κανείς να δει με μικροσκόπιο τα εδάφη της χώρας στα οποία υπάρχει ακόμη, θα έβλεπε άτομα καισίου προσκολλημένα σε σωματίδια εδάφους. «Το γεγονός ότι ακόμη και σε βάθος μόλις πέντε εκατοστών εντοπίστηκε καίσιο 137 σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε έτσι όπως έπεσε για πρώτη φορά».

Η Αλήθεια περί Φυλής και Φυλετισμού που οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δεν θέλουν να ξέρεις!!! (Βίντεο)

Posted: 01 Jun 2013 02:01 PM PDT

Στις μέρες μας ζούμε πραγματικά ένα πρωτόγνωρο είδος τυραννίας... Αυτό του αντιρατσισμού.
Η διεστραμμένη αυτή θεωρία έρχεται σε άμεση σύγκρουση με το θέλημα του Θεού που δημιούργησε το σύμπαν και κατ' επέκταση και εμάς... Κάθε φυλή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά τα οποία εκφράζει ποικιλοτρόπως.
Επίσης οι φυλές διαχωρίζονταν παραδοσιακά από σύνορα. Σύνορα τα οποία δεν επέλεξαν οι άνθρωποι. Φυσικά σύνορα. Όλα αυτά βέβαια δεν έγιναν τυχαία. Το σύμπαν το κυβερνούν συγκεκριμένοι κανόνες. Δεν είναι άναρχο. Εμείς που αποτελούμε μέρος του σύμπαντος δεν γίνεται να διαφέρουμε. Έτσι η κάθε φυλή θα πρέπει να διαμένει στο μέρος απ' το οποίο προέρχεται.
Ανάμειξη των φυλών έχει οδηγήσει σε ολοκληρωτική καταστροφή των γηγενών πληθυσμών. Όπως στην Αμερική. Ο David Duke μας παρουσιάζει κάποια τρανταχτά παραδείγματα που μας λένε ότι οι φυλές δεν είναι ίδιες.
Διαφέρουν μεταξύ τους. Και αυτό δεν είναι κακό. Είναι θαυμάσιο. Αυτοί λοιπόν που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετικό μέσω του αντιρατσισμού έρχονται σε αντίθεση με την ίδια την φύση. Με το θέλημα του Θεού αν θέλετε. Το φοβερότερο είναι ότι πολλοί απ' αυτούς τους δήθεν αντιρατσιστές το παίζουν "φιλόζωοι" και επιθυμούν την επιβίωση των ειδών.
Την ίδια ώρα που μας λένε ότι πρέπει να πάψουμε να είμαστε "μονόχρωμοι". Βλέπετε το μέγεθος της υποκρισίας; Γιατί δεν λένε ότι και η Αφρική είναι υπερβολικά λευκή; Γιατί δεν κατηγορούν τους Αφρικανούς ή τους Ασιάτες για ρατσισμό στην πατρίδα τους;

antipliroforisi

Τι στο διάολο μόνο εμείς κοιμόμαστε ;ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΣΑΒΟΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ «Εξω η Τρόικα» στα... πορτογαλικά – Ζήτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης - ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ ...

Posted: 01 Jun 2013 01:50 PM PDT

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το Σάββατο, τους δρόμους της Λισαβόνας και άλλων μεγάλων πόλεων της Πορτογαλίας εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στη χώρα τα δύο τελευταία χρόνια.

Κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «Φτάνει», «Έξω η Τρόικα» και «Να παραιτηθεί η κυβέρνηση», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο που στεγάζει την αντιπροσωπεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη Λισαβόνα, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

«Σταματήστε αυτήν την πολιτική»

«Εξω η τρόικα και η κυβέρνηση» και «σταματήστε αυτήν την πολιτική» φώναζαν ρυθμικά οι συγκεντρωμένοι αναφερόμενοι στο πρόγραμμα λιτότητας που έχει εφαρμοστεί στην Πορτογαλία από τους διεθνείς πιστωτές της, δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ενωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ σε αντάλλαγμα για το δάνειο ύψους 78 δισεκατομμυρίων ευρώ που της χορήγησαν.

Οι διαδηλωτές, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του απολιτικού κινήματος «Que se lixe a troika» και πολλών οργανώσεων πολιτών, τραγούδησαν επίσης το Grandola Vila Morena, τον ύμνο της Επανάστασης των Γαριφάλων που ανέτρεψε τη δικτατορία του Σαλαζάρ το 1974.

«Δεν φταίμε εμείς για τα λάθη τους»

«Δεν ευθύνομαι εγώ για τα λάθη τους. Είναι άδικο να μαθαίνουμε ότι ορισμένοι διατηρούν τα προνόμιά τους ενώ ο λαός πρέπει να σφίγγει το ζωνάρι» διαμαρτυρήθηκε ένας φρουρός ασφαλείας ενώ μια συνταξιούχος εμφανίστηκε πιο δυναμική: «Αυτά πρέπει να σταματήσουν. Δυστυχώς, νομίζω ότι δεν μας απομένει παρά να επαναστατήσουμε γιατί αυτές οι διαδηλώσεις δεν θα αλλάξουν τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη διαδήλωση της Λισαβόνας συμμετείχαν και πολλοί εκπρόσωποι των κυριότερων κομμάτων της αριστεράς, όπως και ο γενικός γραμματέας του CGTP, του μεγαλύτερου συνδικάτου της χώρας που έχει προκηρύξει γενική απεργία για τις 27 Ιουνίου. 

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ Νο2; - Τουρκική "εξαγωγή" της κρίσης: Δύο πολεμικά τους ανοικτά της Αττικής - Οι ΕΔ σε επιφυλακή

Posted: 01 Jun 2013 01:45 PM PDT

Σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης της κατάστασης στο Αιγαίο σε συνδυασμό με τα γεγονότα στην Τουρκία είχαν τεθεί από τα ξημερώματα τα ελληνικά Επιτελεία όταν ξαφνικά η Άγκυρα επιχείρησε κάτι το οποίο κάνει για πρώτη φορά: Μία φρεγάτα η Yildirim (κλάση MEKO 200TN) και μία
πυραυλάκατος Zipkin (κλάση Kilic), ξεκίνησαν ανατολικά της Ρόδου και σε σχηματισμό περιπολίας μάχης έφτασαν ανοικτά των παραλίων της Ανατολικής Αττικής.
Τα δύο πλοία την ώρα που μαίνονταν οι ταραχές στην Κωνσταντινούπολη έφυγαν από την θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ρόδου και ακολουθώντας πορεία βορειοδυτική, μπήκαν στα Εθνικά Χωρικά Υδατα ανατολικά της Αμοργού, πέρασαν δυτικά της Σύρου, μετά έπλευσαν μεταξύ Κέας και Γιάρου και κατευθύνθηκαν προς την Άνδρο.

Προηγήθηκε η πυραυλάκατος στις 09.40 το πρωί και ακολούθησε η φρεγάτα στις 13.15. Η πυραυλάκατος έπλεε ενός των ΕΧΥ με πολύ χαμηλή ταχύτητα και εν τέλει "ζευγάρωσε" με την φρεγάτα αρκετά πριν φτάσουν στην περιοχή της Κέας.

H ακριβής πορεία, όπως την δίνουν πηγές του ΓΕΕΘΑ ήταν ως εξής: "Τα τουρκικά πολεμικά πλοία, ΤΠΚ «ZIPKIN» και Φ/Γ «YILDIRIM», προερχόμενα από Νότιο-Ανατολικό Αιγαίο, εισήλθαν την 1η Ιουνίου (09:40 και 13:15 αντίστοιχα) σε Εθνικά Χωρικά Ύδατα Ανατολικά της Ν. Αμοργού. Στη συνέχεια κινήθηκαν μεταξύ Μυκόνου και Νάξου, Νότια Σύρου, με Βόρειο-Δυτική πορεία μεταξύ Κέας και Γυάρου και εξήλθαν στις 21:20 από τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα).

Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν το εν λόγω πολεμικά πλοία καθ' όλη την διάρκεια του πλου τους".

Είναι η πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν οι ανάλογες τουρκικές προκλήσεις τον Ιανουάριο του 2008 που δύο τουρκικά πολεμικά σχηματίζουν στολίσκο μάχης και πλέουν εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων.

Από την ώρα που μπήκαν εντός των ΕΧΥ παρακολουθούνται από την φρεγάτα κλάσης "S", "Νικηφόρος Φωκάς" και την κανονιοφόρο "Κρυσταλλίδης". Όταν έφτασε στην Κέα ανέλαβαν και τα Mirage 2000BGM με βλήματα αέρος-επιφανείας MM-40 Exocet.

Το περιστατικό, πέρα από αυτή καθαυτή την ιδιαιτερότητά του λόγω του διπλού της πρόκλησης, συνδυάζεται από ορισμένους παρατηρητές και με τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη:

Το σενάριο της "Βαριοπούλας", αλλά και του σχεδίου "Suga", του "νησιωτικού" σκέλους της "Βαριοπούλας", ξεκινούσε με επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη που προκαλούσαν οι κινηματίες, ακολουθούσε αεροπορικό επεισόδιο στο Αιγαίο και εν συνεχεία εισβολή στον Έβρο και στις Οινούσσες!

Την ίδια στιγμή σε ανταπόκριση του ABC Australia από την Πόλη, ο ανταποκριτής του δικτύου υποστήριξε ότι "Στόχος των επεισοδίων είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος".

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Ντέιβιντ Κοβάλσκι, σε σχετική ερώτηση της Αλισον Μαδερς, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού έχει ως εξής:

"Απο πολλά μέτρα μακρυά μυρίζει οτι το σκηνικό που λάμβάνει χώρα απο προχτές το βράδυ, μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερντογάν! Πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν οτι οι λόγοι που έχει στηθεί αυτό το σκηνικό, είναι να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση οι στρατιωτικοί, για να μπορέσουν έτσι να επανακτήσουν τον έλεγχο της χώρας, να αναδείξουν δικούς τους ανθρώπους στα κυβερνητικά πόστα και να βρούν την αφορμή που επιθυμούν, ούτως ώστε να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το στάτους στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο!

Είναι γνωστό οτι οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας απο τον ισλαμιστή Ερτογάν.

Τον θεωρούν άμεσα υπέυθυνο για την απώλεια του ελέγχου της χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της χώρας και την εξωτερική της πολιτική. Είναι επίσης γνωστό σε όλο το πολιτικό φάσμα της Τουρκίας, οτι ο Ρατζίπ Ερτογάν ονειρεύται την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με τον εαυτό του ως πρώτο Σουλτάνο μετά τον Αμντουλ Χαμίτ πριν 100 χρόνια και έπρεπε να βάλει το άκρως διεφθαρμένο πλέον Στρατό στην άκρη για να εκλπηρώσει το όραμά του.

Ομως, οι στρατιωτικοί τον περιμένουν στη γωνία κυριολεκτικά, έχοντας, όπως λένε σχετικές πηγές, το δικαίωμα ακόμη και της πραξικοπηματικής ανατροπής του, για να επαναφέρουν το προηγούμενο πολιτικό στάτους. Δηλαδή τη περίφημη "Θεματοφυλακή" του Στρατού, έναντι του "απαγορευμένου" ισλαμισμού απο τον Πατέρα των Τούρκων"!

Ο στόχος όμως είναι άλλος. Οι στρατιωτικοί θεωρούν τον Ερτογάν ως ...ανίκανο να χειριστεί επαρκώς τα θέματα που αφορούν τη κατάσταση στα εξωτερικά της χώρας και ως άτολμο στο να προχωρήσει δυναμικά στη διεκδίκηση των δικαίων της και των συμφερόντων της. Εδώ φυσικά υποννοείται οτι ο Ερτογάν δεν τολμάει να τα βάλει ανοιχτά με τους Ελληνες διεκδικώντας αυτό που η Τουρκία θεωρεί αποκλειστικά δικό της, δηλαδή τον φερόμενο ως τεράστιο ενεργειακό πλούτο ο οποίος κρύβεται στα σπλάχνα της Ανατολικής Μεσογείου και της θάλασσας του Αιγαίου! Προσπαθούν να βρούν εναγωνίως την αφορμή για να τον ανατρέψουν, να επαναφέρουν και πάλι το προηγούμενο πολιτικό στάτους και να εφαρμόσουν το σχέδιο "Βαριοπούλα", το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα επεισόδια που συντελούνται εδώ στη Κων/πολη, τη "μητέρα" (όπως τη χαρακτηρίζει ο Κοβάλσκι) του δυτικού προσανατολισμού και της κοσμικότητας της Τουρκίας, δεν θεωρούνται τυχαία.

Δεν εξεγείρεται έτσι ο κόσμος, με ...απλά την αιτία της...καταστροφής του περιβάλλοντος ή την απαγόρευση του αλκοόλ. Εδώ το τοπίο θυμίζει έντονα "Λαική Επανάσταση", η οποία είναι φανερό οτι δεν είναι απλώς αυθόρμητη. Κάποιοι κινούν τα νήματα. Ούτε έιναι τυχαία η παρέμβαση του Αρχηγού του Στρατού οτι ...εάν δε σταματήσουν άμεσα οι δολοφονικές επιθέσεις της Αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, θα υπάρξει στρατιωτική παρέμβαση υπέρ των!

Οπως και να έχει το πράγμα, η επόμενη μέρα στη Τουρκία δεν θα ε'ίναι καθόλου ίδια με τη προηγούμενη και θα έχει το μέτρο εκείνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε όλη τη μουσουλμανική Μέση Ανατολή..."

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.Ε, ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

Posted: 01 Jun 2013 01:40 PM PDT

Τζανάκης Μιχάλης
Η «κλεψύδρα» της χώρας τελειώνει, λεβέντες!!! Η κοινωνική αφασία αποτυπώνεται πλέον στον τρόπο που αποδέχεται το κοινωνικό σύνολο το σαδισμό της αποδόμησης, όχι της κοινωνίας, αλλά της
ίδιας της ζωής. Αν σ' αυτό το τοπίο περιμένει ο Έλληνας ελπίδα απ' τον …Λοβέρδο και τη …
Διαμαντοπούλου(!!!), ζήτω που καήκαμε. Αν αποδέχεται πλέον ο Ελληνοραγιάς τους υβριστές του ως πολιτικούς ταγούς και εκπροσώπους του, σύντομα, μα πάρα πολύ σύντομα θα λέμε για «μια χώρα που κάποτε την έλεγαν Ελλάδα». Αν δεν ξεσηκώνεται σ' αυτήν τη συγκυρία ο λαός, τότε ας δεχτεί ότι περισσότερο αυτοκτονεί και λιγότερο τον σκοτώνουν.
Η λύση δεν είναι ούτε η μετανάστευση, ούτε οι αυτοκτονίες, ούτε οι ψυχοθεραπείες, ούτε η αποδοχή των αισιόδοξων προβλέψεων του κάθε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ υπουργίσκου τύπου Στουρνάρα- ούτε το μοιρολόι για τι είχαμε και το χάσαμε.

«Η Λευτεριά δεν είναι πέσε πίτα να σε φάω», έλεγε ένας μεγάλος Κρητικός που έγραφε για «Αδερφοφάδες» και «ξανασταύρωνε το Χριστό».
Που είναι τούτη την ώρα η διανόηση της χώρας; Που κρύβονται οι χιλιάδες ακαδημαϊκοί, ρασοφόροι, λογοτέχνες, καλλιτέχνες, δικαστές; Τι περιμένουν αλήθεια; Τη στάχτη της χώρας, για να τη ρίξουν σε κάποια ακροθαλασσιά και μετά να κάνουν δέηση υπέρ αναπαύσεως της αποθανούσης; Δεν καταλαβαίνουν πως ο κόσμος θέλει το «τσαφ»; Αυτούς περιμένουν. Δεν περιμένουν ούτε το Λοβέρδο, ούτε τη Διαμαντοπούλου;
Ο κόσμος βρίζει, ζητά το δίκιο του, θέλει κάποιον να πει στον κάθε Πάγκαλο, τον κάθε Άδωνι ένα μεγαλόπρεπο «ΣΚΑΣΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!». Βαρεθήκαμε να βλέπουμε το Ράμφο να εξαίρει την «καρτερικότητα των Ελλήνων» και να θαυμάζει « την ωριμότητα του λαού να υποβάλλεται αγόγγυστα στις θυσίες».
Βγείτε απ' το καβούκι σας κύριοι του πνεύματος και της διανόησης. Οι βιβλιοθήκες σας αράχνιασαν από θεωρίες και σε λίγο θα ξεπουλάτε τις διατριβές σας για να πληρώσετε το ρεύμα. Σας ξεφτιλίζουν, σας ισοπεδώνουν, σας απαξιώνουν και σεις στέλνετε βιογραφικά στην «εσπερία».
Τι λέτε στους φοιτητές σας κύριοι Ακαδημαϊκοί; Τι κήρυγμα κάνετε στο ποίμνιο σας σεβάσμιοι ρασοφόροι; Τι είδους αισθητική υπερασπίζετε κύριοι καλλιτέχνες; Πως ανέχεστε δικαστές λίστες, σκάνδαλα, συμμορίες τραπεζιτών και κομμάτων; Δέκα από εσάς χρειάζονται να ξεκινήσει μια δυνατή φωνή. Την άλλη μέρα θα 'ναι δίπλα σας δέκα χιλιάδες και σ' ένα μήνα δέκα εκατομμύρια.
Ξυπνάτε, διανοούμενοι, πνευματικοί άνθρωποι ή όπως αλλιώς σας λένε.
«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».


tonoikaipnevmata 


Στα πρόθυρα ΕΜΦΥΛΙΟΥ η Τουρκία: Τούρκοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών!

Posted: 01 Jun 2013 01:38 PM PDT

Στα πρόθυρα ΕΜΦΥΛΙΟΥ η Τουρκία: Τούρκοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών! Απρόβλεπτες διαστάσεις για το κατεστημένο του Πολιτικού Ισλάμ λαμβάνει η κοινωνική εξέγερση στην Τουρκία.
Εξέγερση που λαμβάνει χώρα έχοντας αφορμή την προστασία ενός πάρκου κόντρα στην επιχείρηση μετατροπής του σε Εμπορικό Κέντρο που ωστόσο θα πάρει τη μορφή ενός οθωμανικού στρατοπέδου που είχε οικοδομηθεί εκεί τον 19ο αιώνα και κατεδαφίστηκε στα πρώτα χρόνια της Δημοκρατίας.
Ο Ερντογάν έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση αυτή, που έχει αποκτήσει τεράστια συμβολική σημασία και είναι αποφασισμένος να την ολοκληρώσει ό, τι και να γίνει. Σύμφωνα με την αθρογραφία στην Κωνσταντινούπολη σημειώθηκαν έως και συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και στρατιωτικής μονάδας.
Συγκεκριμένα διαδηλωτές, κυνηγημένοι από αστυνομικούς, βρήκαν καταφύγιο σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους ακολουθήσουν με Αύρες και περιπολικά αλλά η στρατιωτική φρουρά, υπεύθυνη για την ασφάλεια του νοσοκομείου, τις εμπόδισε και μάλιστα έκανε χρήση όπλων για να απειλήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους έριξαν χημικά στους στρατιώτες! Λίγο αργότερα γιατροί από το στρατιωτικό νοσοκομείο μοίρασαν σε διαδηλωτές ιατρικές μάσκες για να προστατευθούν από τα διακρυγόνα!

Το FBI θα μαθαίνει τα πάντα για τους χρήστες της Google

Posted: 01 Jun 2013 01:37 PM PDT

Гугл Google мышка рука Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ θα μπορεί χωρίς ένταλμα να λαμβάνει όλες τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του διαδικτυακού γίγαντα της Google.

Η εταιρεία είχε ήδη προσπαθήσει νωρίτερα να αμφισβητήσει τις απαιτήσεις της υπηρεσίας για την παροχή δεδομένων σχετικά με 19 ερωτήματα, τα οποία, σύμφωνα με την άποψη της διεύθυνσης της εταιρείας, είναι αντισυνταγματικά. Το δικαστήριο αναγνώρισε τα 17 από αυτά ως απολύτως νόμιμα.

Τώρα, η Google υποχρεούται να παρέχει στο FBI τα ονόματα και τις διευθύνσεις των χρηστών των υπηρεσιών της, τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

greek.ruvr.ru

ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ - Τα χειρότερα φοβούνται οι ΗΠΑ και δεν επεμβαίνουν στη Συρία (vid)

Posted: 01 Jun 2013 01:30 PM PDT

Υπάρχει κίνδυνος σοβαρής αποσταθεροποίησης στην Ιορδανία, το Λίβανο και το Ιράκ, ειδικά μετά την πιθανότητα να εμπλακεί η Τουρκία
Ανάλυση του Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ

Η συριακή σύγκρουση η οποία διεξάγεται σε μια κατεξοχήν ασταθή περιοχή απειλεί να πλήξει τα αμερικανικά συμφέροντα στην περίπτωση που οι ΗΠΑ κάνουν πιο ενεργητική τη παρέμβασή τους. Την άποψη αυτή αναλύει ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ (Zbigniew Brzezinski) στο περιοδικό "Time" και προκαλεί συζητήσεις.
Στο άρθρο του επισημαίνει ότι πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία μάχη μεταξύ των δυνάμεων που χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από εξωτερικούς χορηγούς, κυρίως από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το Ιράν. Επίσης συμμετέχουν οι ξένες θρησκευτικές ομάδες που δεν ελέγχονται άμεσα από τους χορηγούς, όπως οι σαλαφιστές και οι μαχήτες της Αλ - Κάιντα.

Στην περίπτωση μάλιστα αμερικανικής εμπλοκής θα κινητοποιούνταν τα πιο ακραία στοιχεία αυτών των παρατάξεων εναντίον των ΗΠΑ και θα ήταν υπαρκτός ο φόβος ότι η σύγκρουση θα διαχέονταν στη ευρύτερη περιοχή και θα μπορούσε να πλήξει την Ιορδανία, το Ιράκ και το Λίβανο.

Ο κίνδυνος αυτός έχει επιδεινωθεί από την πρόσφατη ισραηλινή επίθεση στο εσωτερικό της Συρίας. Όποια και αν είναι πάντως η αιτιολόγησή τους, οι επιθέσεις μεταφέρουν την αίσθηση στους Άραβες ότι υπάρχει μια εξωτερική συνωμοσία εναντίον τους. Αυτή η εντύπωση θα παγιωθεί αν οι ΗΠΑ τώρα να μπουν στον αγώνα, γεγονός που υποδηλώνει μια de facto συμμαχία Αμερικής – Ισραήλ - Σαουδικής Αραβίας, η οποία θα δικαιολογήσει τις πράξεις των εξτρεμιστών.

Πιο κοντά μετά το Ιράν

Ευρύτερες περιφερειακές μάχες θα μπορούσαν να φέρουν τις ΗΠΑ και Ιράν σε άμεση σύγκρουση, μια δυνητικά μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση που θα μπορούσε να εξαπλωθεί ακόμη και στο Αφγανιστάν.
Η Ρωσία θα επωφελούνταν από ενδεχόμενο τέλμα της Αμερικής για να αποκτήσει δίοδο στη Μέση Ανατολή. Η Κίνα θα βρισκόταν σε δύσκολη θέση από την αποσταθεροποίηση των ΗΠΑ στην περιοχή, διότι το Πεκίνο χρειάζεται σταθερή πρόσβαση στην ενέργεια από τη Μέση Ανατολή.

Η τουρκική εμπλοκή

Για την ελαχιστοποίηση αυτών των πιθανών συνεπειών, όσο αφορά σε μία ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ θα πρέπει να επιτευχθούν αποφασιστικά αποτελέσματα σχετικά γρήγορα μέσα από την εφαρμογή της συντριπτικής δύναμης. Αυτό θα απαιτήσει την άμεση τουρκική εμπλοκή, η οποία φαίνεται απίθανη δεδομένων των εσωτερικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Τουρκία με την κουρδική μειονότητα.

Τα διάφορα συστήματα που έχουν προταθεί για ένα είδος παρέμβασης , με στόχο τον βομβαρδισμό της Δαμασκού απλώς θα έκαναν την κατάσταση χειρότερη.

Κατά συνέπεια από τις προτάσεις δεν θα οδηγούσε σε ένα αποτέλεσμα στρατηγικά επωφελές για τις ΗΠΑ αντιθέτως, θα παρήγαγε ένα χειρότερο σενάριο.

Η μόνη λύση θα ήταν με τη βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας να πεισθεί ο Άσαντ ώστε να μη συμμετάσχει στις εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.Το χρονικό της κοινωνικής έκρηξης! Έκλεισαν την πρόσβαση στο facebook! Χιλιάδες περνούν το Βόσπορο για την Ταξίμ! [ΦΩΤΟΣ]

Posted: 01 Jun 2013 01:20 PM PDT

Χιλιάδες περνούν το Βόσπορο από το ξημέρωμα του Σαββάτου για να ενωθούν με τους διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

Μία 34χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς χτυπήθηκε από ρουκέτα δακρυγόνου την Παρασκευή. Πάνω από 1.000 τραυματίες, ενώ διαδηλώσεις έγιναν επίσης σε Άγκυρα και Σμύρνη.

Η 34χρονη τραυματίας έχει τουρκική υπηκοότητα και είναι παλαιστινιακής καταγωγής, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Αρχικά οι γιατροί είχαν αναφέρει ότι επρόκειτο για τουρίστρια από την Αίγυπτο. Η ενωση γιατρών κάνει λόγο για πάνω από 1.000 τραυματίες, μεταξύ των οποίων βουλευτής του φιλοκουρδικού Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας και ένας φωτογράφος του Reuters ενώ πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα και έχουν χάσει την ορασή τους από τα δακρυγόνα, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.


Το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκαν νέες συγκρούσεις όταν ομάδες διαδηλωτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν την αποκλεισμένη, από τις δυνάμεις ασφαλείας, πλατεία Ταξίμ, αναφέρουν διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Αστυνομικοί των μονάδων καταστολής, με ασπίδες στα χέρια και θωρακισμένα οχήματα εξοπλισμένα με αντλίες νερού, συνεχίζουν να επιτίθενται το Σάββατο σε διαδηλωτές που προσπαθούν να προσεγγίσουν την πλατεία Ταξίμ στους γύρους δρόμους, με έντονη την οσμή από τα δακρυγόνα, όπως μεταδίδουν το πρακτορείο Reuters, το CNN, το ABC 3 Australia και το SNBC.


Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές με προστατευτικές μάσκες και μαντήλια για τη βροχή δακρυγόνων, φωνάζουν συνθήματα "ενωμένοι ενάντια στο φασισμό" και "κυβέρνηση παραιτήσου", καθώς βαδίζουν στους δρόμους γύρω από την Ταξίμ.


Η αστυνομία έχει λάβει καίριες θέσεις για να αποκλείσει την προσέγγιση στο κέντρο της πλατείας που την Παρασκευή εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές αστυνομικής βίας, οι οποίες θύμιζαν Αθήνα το 2011.

Διαδηλωτές, επίσης, συγκρούστηκαν με την αστυνομία στις γειτονιές της Μπεσίκτας στις άκρες του Βόσπορου, καθώς περνούσαν τη γέφυρα στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο κέντρο της πλατείας Ταξίμ.


Εν τω μεταξύ, χιλιάδες χρήστες του Facebook, καταγγέλουν οτι οι κυβερνητικοί ισλαμιστές έκοψαν τη σύνδεση σε facebook και twitter! Οι χρήστες των social media στο hashtag taksim καταγγέλλουν ότι δεν έχουν πρόσβαση στο Facebook και στο twitter και ζητούν από τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα να κάνουν αναπαραγωγή του θέματος, έτσι ώστε να γίνει γνωστό.

Στην Αθήνα οργανώνεται συγκέντρωση τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 5:30 μ.μ. στην τουρκική πρεσβεία Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης.


Από νωρίς την Παρασκευή, ύστερα από εκκλήσεις μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί ακτιβιστές πήγαν στην πλατεία για συμπαράσταση και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις δυνάμεις της τάξης, ενώ στη διάρκεια της ημέρας πολλοί ακόμη διαδηλωτές συγκεντρώνονταν με σκοπό να καταγγείλουν την πολιτική του κυβερνώντος από το 2002 κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.
Δεκάδες διαδηλωτές τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις. Η Διεθνής Αμνηστία μιλούσε χθες για τουλάχιστον εκατό τραυματίες.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακριβή αριθμό. Χθες ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Χουσεΐν Αβνί Μουτλού περιορίστηκε να πει ότι 12 άνθρωποι νοσηλεύονταν, εκ των οποίων μια γυναίκα που υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ότι τουλάχιστον 63 άτομα συνελήφθησαν.


Χιλιάδες κάτοικοι πέρασαν τη νύχτα στο δρόμο με την ασυνομία στα χαρακώματα. Η βίαιη καταστολή συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το περιβάλλον, μετατράπηκε σε διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης.

Σε αρκετές συνοικίες του κέντρου, πολλές ομάδες διαδηλωτών περιφέρονταν μέχρι να ξημερώσει χτυπώντας ρυθμικά κατσαρόλες για να διαμαρτυρηθούν κατά της πολιτικής της κυβέρνησης Ερντογάν. Οι διαδηλωτές ενθαρρύνονταν συχνά από κατοίκους που είχαν βγει στα μπαλκόνια και στα παράθυρα για να διαμαρτυρηθούν μαζί τους.


Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, διαδηλωτές έπεσαν αναίσθητοι για αρκετή ώρα καθώς η αστυνομία χρησιμοποίησε μεγάλες ποσότητες από σπρέι πιπεριού και δακρυγόνων για να απομακρύνει τους περίπου 1.000 πολίτες οι οποίοι παρέμεναν συγκεντρωμένοι επί τέσσερις ημέρες στην πλατεία Ταξίμ, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο καταστροφής του πάρκου της πλατείας με σκοπό την ανέγερση συγκροτήματος καταστημάτων και ενός ξενοδοχείου.

Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έσπευσαν να κατακρίνουν τη δράση των αστυνομικών αρχών, υποστηρίζοντας ότι η χρήση βίας κατά μιας ειρηνικής διαδήλωσης ήταν αδικαιολόγητη.


Φωτογράφος του πρακτορείου ανέφερε ότι δύο άτομα νοσηλεύονται με κατάγματα-πρόκειται για διαδηλωτές που τραυματίστηκαν όταν -στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την αστυνομία- κατέρρευσε σκαλωσιά πάνω στην οποία είχαν ανέβει.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι ποσότητες των χημικών ήταν τόσο μεγάλες που έφτασαν μέχρι και τον υπόγειο και διαπερνούσαν τα κλειστά παράθυρα των οχημάτων. "'Εριχναν δακρυγόνα αδιακρίτως σε παιδιά, ηλικιωμένους και τουρίστες" ανέφεραν μέσω Twitter. Σε ανακοίνωσή της η Διεθνής Αμνηστία καταδίκασε την "εκτεταμμένη χρήση βίας εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών" όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.


Με τη σημερινή του επίδοση, δικαιούται τον τίτλο 'χημικός Ταγίπ' σχολίασε η αντιπολίτευση για τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τη βίαιη επέμβαση της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών που είχαν στήσει σκηνές.

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (αξιωματική αντιπολίτευση) Ιλχάν Τζιχάνερ είπε σχετικά ότι «οι πολίτες υπερασπίζονται το δίκιο τους και η αστυνομία κάνει χρήση βίας». Μήνυση εναντίον του Ερντογάν, για τις δηλώσεις και οδηγίες του σχετικά με το πάρκο κατέθεσε στο δικαστικό μέγαρο της Κωνσταντινούπολης ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Ουμούτ Οράν.


Ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι είναι ειλημμένη απόφαση η κατεδάφιση του πάρκου.Ο υπουργός Εσωτερικών Μουαμέρ Γκουλέρ δεσμεύτηκε να διερευνηθούν οι καταγγελίες περί υπερβολικής χρήσης βίας.

Χιλιάδες περνούν το Βόσπορο Σάββατο πρωί. Οι διαδηλωτές τονίζουν ότι τα σχέδια για τη δημιουργία μεγάλου εμπορικού κέντρου θα αλλοιώσει το χαρακτήρα της πλατείας Ταξίμ, θα την μετατρέψει σε μια αμιγώς εμπορική περιοχή και θα υποχρεώσει τους κατοίκους της να την εγκαταλείψουν ενώ επί σειρά ετών έχει καταστεί στη συνείδηση των πολιτών ως σημείο συνάντησης, διαδηλώσεων και φυσικά αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους τουρίστες.

Τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη πυροδότησαν ταραχές και στην πρωτεύουσα. Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα εναντίον των διαδηλωτών που επιχείρησαν να προσεγγίσουν το αρχηγείο του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στην Άγκυρα.

Οι διαδηλωτές, κυρίως νεαροί υποστηρικτές του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αντιπολίτευσης, είχαν προγραμματίσει διαδηλώσεις ενάντια στη νέα νομοθεσία που περιορίζει την πώληση αλκοόλ και τραγουδούσαν «Παντού αντίσταση, Παντού Ταξίμ» σε αλληλεγγύη με τους διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Επεισόδια σημειώθηκαν επίσης στη Σμύρνη.


 Πηγή

"Στημένο το σκηνικό απο τον Στρατό στη Τουρκία", μεταδίδει το ABC Australia! "Στόχος είναι η...Ελλάδα!"

Posted: 01 Jun 2013 01:10 PM PDT

Αλισον Μάδερς και Ντέιβιντ Κοβάλσκι
Απίστευτο το ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού, αναλύει με εκπληκτικό τρόπο τα γεγονότα στη Τουρκία!

"Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος", απάντησε ο Ντέιβιντ Κοβάλσκι, απεσταλμένος του ABC Australia στη Κων/πολη, σε ερώτηση της Αλισον Μαδερς, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού!

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του Κοβάλσκι έχει ως εξής:

"Απο πολλά μέτρα μακρυά μυρίζει οτι το σκηνικό που λάμβάνει χώρα απο προχτές το βράδυ, μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερτογάν! Πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν οτι οι λόγοι που έχει στηθεί αυτό το σκηνικό, είναι να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση οι στρατιωτικοί, για να μπορέσουν έτσι να επανακτήσουν τον έλεγχο της χώρας, να αναδείξουν δικούς τους ανθρώπους στα κυβερνητικά πόστα και να βρούν την αφορμή που επιθυμούν, ούτως ώστε να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το στάτους στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο!


Είναι γνωστό οτι οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας απο τον ισλαμιστή Ερτογάν. Τον θεωρούν άμεσα υπέυθυνο για την απώλεια του ελέγχου της χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της χώρας και την εξωτερική της πολιτική. Είναι επίσης γνωστό σε όλο το πολιτικό φάσμα της Τουρκίας, οτι ο Ρατζίπ Ερτογάν ονειρεύται την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με τον εαυτό του ως πρώτο Σουλτάνο μετά τον Αμντουλ Χαμίτ πριν 100 χρόνια και έπρεπε να βάλει το άκρως διεφθαρμένο πλέον Στρατό στην άκρη για να εκλπηρώσει το όραμά του. Ομως, οι στρατιωτικοί τον περιμένουν στη γωνία κυριολεκτικά, έχοντας, όπως λένε σχετικές πηγές, το δικαίωμα ακόμη και της πραξικοπηματικής ανατροπής του, για να επαναφέρουν το προηγούμενο πολιτικό στάτους. Δηλαδή τη περίφημη "Θεματοφυλακή" του Στρατού, έναντι του "απαγορευμένου" ισλαμισμού απο τον Πατέρα των Τούρκων"!

Ο στόχος όμως είναι άλλος. Οι στρατιωτικοί θεωρούν τον Ερτογάν ως ...ανίκανο να χειριστεί επαρκώς τα θέματα που αφορούν τη κατάσταση στα εξωτερικά της χώρας και ως άτολμο στο να προχωρήσει δυναμικά στη διεκδίκηση των δικαίων της και των συμφερόντων της. Εδώ φυσικά υποννοείται οτι ο Ερτογάν δεν τολμάει να τα βάλει ανοιχτά με τους Ελληνες διεκδικώντας αυτό που η Τουρκία θεωρεί αποκλειστικά δικό της, δηλαδή τον φερόμενο ως τεράστιο ενεργειακό πλούτο ο οποίος κρύβεται στα σπλάχνα της Ανατολικής Μεσογείου και της θάλασσας του Αιγαίου! Προσπαθούν να βρούν εναγωνίως την αφορμή για να τον ανατρέψουν, να επαναφέρουν και πάλι το προηγούμενο πολιτικό στάτους και να εφαρμόσουν το σχέδιο "Βαριοπούλα", το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα επεισόδια που συντελούνται εδώ στη Κων/πολη, τη "μητέρα" (όπως τη χαρακτηρίζει ο Κοβάλσκι) του δυτικού προσανατολισμού και της κοσμικότητας της Τουρκίας, δεν θεωρούνται τυχαία. Δεν εξεγείρεται έτσι ο κόσμος, με ...απλά την αιτία της...καταστροφής του περιβάλλοντος ή την απαγόρευση του αλκοόλ. Εδώ το τοπίο θυμίζει έντονα "Λαική Επανάσταση", η οποία είναι φανερό οτι δεν είναι απλώς αυθόρμητη. Κάποιοι κινούν τα νήματα. Ούτε έιναι τυχαία η παρέμβαση του Αρχηγού του Στρατού οτι ...εάν δε σταματήσουν άμεσα οι δολοφονικές επιθέσεις της Αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, θα υπάρξει στρατιωτική παρέμβαση υπέρ των!

Οπως και να έχει το πράγμα, η επόμενη μέρα στη Τουρκία δεν θα ε'ίναι καθόλου ίδια με τη προηγούμενη και θα έχει το μέτρο εκείνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε όλη τη μουσουλμανική Μέση Ανατολή..."

Παρέμβαση του...Μπρούς Γουίλις!

Ανθρωποι με σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ και στην παγκόσμια κοινότητα και την ικανότητα νε επικοινωνήσουν με ισχυρό τρόπο το μήνυμά τους, όπως ο διάσημος ηθοποιός του Μπρους Γουίλις, ανακαλύπτουν ξαφνικά το πραγματικό πρόσωπο της τουρκικής "δημοκρατίας".

Η οποία "δημοκρατία" σκοτώνει διαδηλωτές γιατί διαμαρτύρονται για την ανέγερση ενός εμπορικού συγκροτήματος κι ενός ξενοδοχείου στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη.

Σημειώνεται ότι πέρα από την αστυνομία η οποια έκανε χρήση πραγματικών πυρών, βολές εκτελέστηκαν και από ... ελεύθερους σκοπευτές τους οποίους η τουρκική κυβέρνηση είχε αναπτύξει περιμετρικά της πλατείας Ταξίμ!

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις μαθαίνοντας για την σφαγή των διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ, έπσευσε να εκφράσει την υποστήριξή του στους Τούρκους πολίτες.

«Πρέπει όλοι να γνωρίζουν. Ο Τύπος στην Τουρκία δεν λειτουργεί. Ο κόσμος πεθαίνει στους δρόμους, η Τουρκία υποφέρει», έγραψε στο tweet του ο αστέρας του Χόλιγουντ, προσκαλώντας τους followers του να αναπαράγουν την είδηση.

Σε πλήρη σύγχιση ο Ερτογάν, μαίνονται οι οδομαχίες!

Την ίδια στιγμή ο Ρ.Τ.Ερντογάν παραμένει ασυγκίνητος από τους νεκρούς και τους τραυματίες και δηλώνει ότι τα έργα ανάπλασης της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη θα συνεχιστούν παρά τις αντιδράσεις. Αντιδράσεις, βέβαια, οι οποίες υποκρύπτουν πέρα από τις "οικολογικές" ανησυχίες και άλλα πράγματα: Η ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας απαγόρευσε ακόμα και το αλκοόλ...

Αν και σημείωσε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν στη χώρα, ο κ. Ερντογάν υποστήριξε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κατάληψη και να προκαλεί εντάσεις «υποστηρίζοντας ότι το κάνει επειδή κόβονται κάποια δέντρα».

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε πως ήταν λάθος η εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία και ζήτησε την διερεύνηση της υπόθεσης από τον υπουργό Εσωτερικών.

«Ήταν λάθος η χρήση σπρέι πιπεριού από την αστυνομία. Οκ. Διέταξα έρευνα από τον υπουργό Εσωτερικών. Ήταν υπερβολικό», είπε.

Δηλαδή το μόνο που τον πείραξε από την σφαγή ήταν η χρήση ... σπρέι πιπεριού. To ότι τοποθέτησε ελεύθερους σκοπευτές και κτυπούσαν το πλήθος σα να έκαναν σκοποβολή στο ... λούνα-παρκ, δεν το θεώρησε σημαντικό.

Ας τα βλέπουν και ας τα αναλύουν αυτά οι δικοί μας. Γιατί καταδεικνύει την σκληρότητα και μέχρι ποίου σημείου μπορεί να φτάσει ο Ρ.Τ.Ερντογάν για να εφαρμόσει αυτό που πιστεύει σωστό.

Στη συνέχεια κάλεσε τη χώρα να δει «Τα παιχνίδια που κάποιοι παίζουν στην Τουρκία». Δηλαδή υπαινίσσεται προσπάθεια αποσταθεροποίησης!.«ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗ» - ΤΑΙΝΙΑ

Posted: 01 Jun 2013 01:00 PM PDT

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ενημέρωση και τις γνώσεις που μας μεταφέρετε και που -ίσως και να- ήταν μια αφορμή να ασχοληθούμε και να κάνουμε μια ερασιτεχνική (από όλες τις απόψεις) ταινία που θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε, με αγάπη, στο ιστολόγιό σας.

Πρόκειται για μια ερασιτεχνική προσπάθεια μιας "παιδικής" περιπέτειας για ..μεγάλους, σχετικά με την ηλεκτρονική φυλακή και το επερχόμενο βίο-τσιπ που μεθοδεύεται για την ανθρωπότητα..

Η προσπάθεια αυτή, δοσμένη σαν παιδικό cartoon-με σαφείς επιρροές σχετικών σειρών κινουμένων σχεδίων του '70 και του '80, αναφέρεται στην τρέλα της εποχής όπου βασιλεύει η ύλη και η κενοδοξία... δίνοντας, εν κατακλείδι, την θεώρηση πως δίχως Θεό δεν μπορεί να σταματήσει η αέναη πάλη κατά του κακού στον κόσμο. Η τελική, εν Χριστώ, κρίση θα "βάλει τα πράγματα στην θέση τους"...

Υπόθεση:

Κάποιοι επιβουλεύονται δόξα και χρήμα, κάποιοι μεθοδεύουν πλήρη έλεγχο ανθρώπων και κάποιοι, πάνω από αυτούς -ως.. εξωπραγματικό κακό- να κινούν τα νήματα. Όλα παρουσιάζονται έντεχνα, στον κόσμο, ως τεχνολογικά προηγμένα βοηθήματα για το καλό, την υγεία, την ασφάλεια του ατόμου...
Σέκτες και οργανώσεις παγκοσμιοποιητών, με κυβερνητική υποστήριξη, απαγάγουν κορίτσια νεαρά, κάνουν πειράματα γονιδιακά για να δημιουργήσουν υπερείδος σάιμποργκ και να ολοκληρωθεί το σχέδιο του ανθρωπίνου γονιδιώματος, με πλήρη έλεγχο του συστήματος του ανθρώπου...
Ο μύθος λέει για ένα αρχαίο σπαθί μετεστημένου Αυτοκράτορα που θα διώξει το σκότος... Είναι όμως αρκετό αυτό μόνο για να υποτάξει τις χθόνιες δυνάμεις;


Λαμβάνουν μέρος:

Παναγιώτης Βιβλιοδέτης, Κατερίνα Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Γαλανόπουλος, Χάρης Γιαννιάς, Σμαράγδα Γκούμα, Νίκος Δαραδήμος, Τάσος Δεληγιάννης, Βαγγέλης Κρανιδιώτης, Λουκάς Λόης, Μαρία Μπόπη, Δημήτρης Μπόπης, Ιωάννα Παλυβού, Εβίτα Πουρπουτίδη.
«Διά Βίου Φυλακή» - «Prisoner for a life» | © 2013 dbopis

Σενάριο - Σκηνοθεσία : Δημήτρης Μπόπης & Ομάδα Τζί
Γλώσσα: Ελληνική | Έγχρωμο | Συνολική διάρκεια: 87 λεπτά

«ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗ» (Μέρος 1ο)


«ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗ» (Μέρος 2ο)


«ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗ» (Μέρος 3ο)«ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΦΥΛΑΚΗ» (Μέρος 4ο)Με εκτίμηση,

Δημήτρης Μπόπης


triklopodia

EKTAKTO:ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ - Κτυπήθηκαν με χημικά ελληνικό & αρμενικό σχολείο στην Πόλη- Φοβούνται πογκρόμ

Posted: 01 Jun 2013 12:55 PM PDT

Επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι φόβοι για προβοκάτσια των παρακρατικών στα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης: Η τουρκική αστυνομία χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος έριξε δεκάδες χημικά και προκάλεσαν ασφυκτική κατάσταση στο ομογενειακό σχολείο του Ζαππείου μέσα
στο οποίο βρίσκονταν όλα τα Ελληνόπουλα της Πόλης, κάνοντας το μάθημά τους.
Η ρίψη των χημικών προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα ειδικά στα νήπια και τα προνήπια ηλικίας 4 και 5 ετών.

Η ίδια κατάσταση επικράτησε και απέναντι από το ελληνικό σχολείο όπου στεγάζεται το σχολείο των Αρμενίων.

Χωρίς να υπάρχουν διαδηλωτές (άλλωστε οι διαδηλώσεις γινόντουσαν εκατοντάδες μέτρα μακριά), τα δύο σχολεία πνίγηκαν στα χημικά

Οι περισσότεροι ομογενείς έχουν φύγει από τα σπίτια τους στην πλατεία Ταξίμ, όπου κατοικούν οι περισσότεροι από αυτούς και έχουν καταφύγει στα προάστια της Πόλης, καθώς έχουν κυκλοφορήσει φήμες για επικείμενο πογκρόμ μέσα στη νύχτα.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται "υπ'ατμόν", αλλά το ζητούμενο είναι να εγγυηθεί η τουρκική κυβέρνηση την ασφάλεια των ομογενών και να μην επαναληφθεί το "μαύρο" 1955

Άλλωστε, όπως και τότε έτσι και τώρα, η φημολογία οργίαζε τις προηγούμενες ημέρες ότι πλησίαζε εξέγερση...Η προφητεία του Παΐσιου και η εξέγερση στην Τουρκία (vid)

Posted: 01 Jun 2013 12:34 PM PDT

Ο μακαριστός Γέροντας Παΐσιος είχε επανειλημμένα αναφερθεί στην Τουρκία, κάνοντας μάλιστα λόγο για αιματηρές εξεγέρσεις που θα σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους για το τουρκικό έθνος.

Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες του Γέροντα εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».
Αξίζει να αναφέρουμε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία:

- «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν... Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»... (σελ. 410)

- «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, (σελ. 412)

- «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» 1991, (σελ. 413)

- «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους.....Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη.... Την Πόλη θα μας τη δώσουν..... Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς...... Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν...» (σελ. 417 - 418)

- Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν....» (σελ. 418-419)

- «Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία» (σελ. 422)

- «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)....Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός» (σελ. 431)


Χαμός στην Τουρκία. Κλείνει το τόξο των εξεγέρσεων στην Μεσόγειο. Ακολουθεί η Ελλάδα; Μπορεί η Τουρκία να εξάγει την κρίση στο Αιγαίο;

Posted: 01 Jun 2013 12:17 PM PDT


Χαμός επικρατεί στην Τουρκία και τυφλά ξεσηκώνονται με SMS οι πάντες κατά της εξουσίας. Αυτά που προβλέπονται στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιων έφθασαν στην Τουρκία.
Οι κυβερνήσεις των πολιτικών είναι απόλυτα αναξιόπιστες.
Η Τουρκία για να συμμαζέψει τα του οίκου της μπορεί να εξάγει την κρίση στο Αιγαίο;
Ο κύκλος της Μεσογείου αρχίζει να κλείνει.
Ακολουθεί η Ελλάδα με τα τρία (;) εκατομμύρια ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών ισλαμιστών που πριν λίγους μήνες έβριζαν τον Σαμαρά και τον έλεγαν ΡΑΤΣΙΣΤΗ;
Καλά θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση να πάρει από τώρα τα μέτρα της.
Κανένα αντιρατσιστικό ν/σ δεν πρέπει να περάσει, αφού θα αποτελέσει τροχοπέδη για την επιβολή της τάξεως.
Υπό την έννοια αυτή, το λεγόμενο αντιρατσιστικό το μόνο που θα κάνει θα είναι να σκάψει τον λάκο της κυβέρνησης της τωρινής και της όποιας αυριανής.

prisonplanet.gr

EKTAKTO! Πανικός στις ΗΠΑ! Πέφτει ο Ερτογαν; Επανάσταση στη Τουρκία! Αναμειξη του Στρατού υπέρ του λαού! Δεν δείχνουν τα επεισόδια Τα επίσημα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας .Εικόνες+Βίντεο ΣΟΚ Δείτε Live σε Ζωντανή μετάδοση τώρα από Κωνσταντινούπολη

Posted: 01 Jun 2013 08:50 AM PDT

Δείτε ζωντανά την αντικυβερνητική διαδήλωση από την πλατεία της Κωνσταντινούπολης

ΔΕΙΤΕ LIVE ME KΛΙΚ ΕΔΩ ...

 
 
Τα επίσημα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας δεν δείχνουν πλάνα από τα επεισόδια...

δεν γίνεται αναφορά στο θέμα γιατί αντιμετωπίζουν τον φόβο της τουρκικής αρμόδιας τηλεοπτικής αρχής, η οποία τους απειλεί με πρόστιμα και ποινές.


Εικόνες ΣΟΚ.Βία και αίμα στην Κωνσταντινούπολη
enikos

Άγρια επεισόδια τη νύχτα στη Κων/πολη και σε άλλες πόλεις! - Τέσσερις νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες!Τέσσερις νεκροί και τουλάχιστον εκατοντάδες (τουλάχιστον 400) τραυματίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Τουρκία -κυρίως στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Εν μέσω απαγόρευσης, από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, της μετάδοσης ειδήσεων σχετικών με τα επεισόδια ή της προβολής εικόνων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η τουρκική αστυνομία έπνιξε στο αίμα τις ογκώδεις διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων, που ακολούθησαν τη βίαιη απομάκρυνση διαδηλωτών από το Πάρκο Γκεζί, στην περίφημη πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τα σχέδια της κυβέρνησης να ισοπεδώσει το πάρκο, μοναδικό πνεύμονα πρασίνου στην περιοχή, και να προχωρήσει στην ανέγερση ενός ακόμη εμπορικού κέντρου, από αυτά που «κατακλύζουν» την πλατεία Ταξίμ.

Έπειτα από τέσσερις ημέρες παραμονής στο πάρκο, η αστυνομία επενέβη, κάνοντας χρήση υπέρμετρης βίας. Αυτό εξόργισε τους κατοίκους όχι μόνο της Κωνσταντινούπολης, αλλά και άλλων τουρκικών πόλεων, που βγήκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους.

Το αποτέλεσμα ήταν, εκτός των τεσσάρων νεκρών, να υπάρξουν και περισσότεροι από 400 τραυματίες, πέντε εκ των οποίων νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί έκαναν χρήση αληθινών σφαιρών κατά των διαδηλωτών, ενώ ελεύθεροι σκοπευτές είχαν ακροβολιστεί σε διάφορα σημεία πέριξ της πλατείας Ταξίμ, ανοίγοντας πυρ κατά του πλήθους

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες από ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και νοσοκομειακές πηγές, δέκα διαδηλωτές έφεραν εγκεφαλικά τραύματα, ενώ άλλοι τρεις τυφλώθηκαν από τα βίαια χτυπήματα των δυνάμεων καταστολής, στις μάχες σώμα με σώμα που σημειώθηκαν κυρίως στην πλατεία Ταξίμ.

Οι πληροφορίες αυτές μεταδίδονταν με κάθε επιφύλαξη, καθώς επίσημη ενημέρωση δεν υπήρχε, αφού η τουρκική κυβέρνηση απαγόρευσε στα μέσα ενημέρωσης να μεταδώσουν οτιδήποτε σχετικά με τα επεισόδια. Όπως ήταν φυσικό, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Facebook, πήραν «φωτιά», με τη ροή πληροφοριών, αλλά και φωτογραφιών, να αποκαλύπτει το μέγεθος της αστυνομιλής θηριωδίας.

Κάνοντας χρήση χημικών, αλλά και με αντλίες νερού, οι δυνάμεις της αστυνομίας συγκρούστηκαν με τους διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και σε άλλες πόλεις της γειτονικής χώρας. Στην Άγκυρα δε, η αστυνομία απομάκρυνε με τη βία ένα ογκώδες πλήθος διαδηλωτών, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, AKP.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και για την απαγόρευση του αλκοόλ από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν.Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, το κλίμα ήταν έκρυθμο, με τις πληροφορίες μάλιστα να θέλουν νέες ογκώδεις διαδηλώσεις να προγραμματίζονται για σήμερα σε διάφορες πόλεις ανά τη χώρα. Στο Twitter, συνεχείς ήταν οι εκκλήσεις διαδηλωτών, αλλά και απλών πολιτών, για μετάδοση των ειδήσεων από κάθε δυνατή πηγή, προκειμένου να μάθει ο κόσμος τι συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας τρόμου στην Τουρκία.

Φωτογραφίες με ματωμένους δρόμους και αφηγήσεις διαδηλωτών που χτυπήθηκαν από αστυνομικούς, με συνέπεια να χρειαστεί να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, «κατέκλυσαν» τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πληροφορίες ήθελαν ακόμα και το στρατό της χώρας να απειλεί να βγει στους δρόμους και να τεθεί αντιμέτωπος με τις δυνάμεις καταστολής, εάν η αστυνομία δεν σταματούσε τις ανηλεείς επιθέσεις κατά διαδηλωτών.

Την ίδια ώρα, σε Λευκό Οίκο, Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Αμερικανικό Πεντάγωνο, πραγματοποιούνταν συνεχείς συσκέψεις για τη διαχείριση της κρίσης στην Τουρκία, η οποία πολλοί εκτιμούν ότι μπορεί να αποτελέσει και την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Ερντογάν...


 pirinoslogios


EAN ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ 10 ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ

Posted: 01 Jun 2013 06:00 AM PDT

O Adrian Salbuchi είναι πολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών στην πατρίδα του, την Αργεντινή. Είναι ο ιδρυτής του κινήματος Second Republic, που γεννήθηκε μέσα από την συνειδητοποίηση ότι είναι αναγκαίο και επείγον να πολεμήσουν οι λαοί, με όση δύναμη διαθέτουν, τον νέο παλιό παγκόσμιο δυνάστη, γνωστό με το όνομα "Νέα Τάξη Πραγμάτων".
Ο Salbuchi αποκαλύπτει τα 10 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να πολεμήσουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά και το τι σημαίνει το καθένα από αυτά.

1. Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατανοούμε και όχι απλώς να κοιτάζουμε. Να ακούμε με προσοχή, όχι απλώς να ακούμε ήχους. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεγελαστεί από αυτά που θέλει η παγκόσμια δύναμη να κοιτάζουμε: "νόμιμα" ψέματα, μισές αλήθειες, παραπλανητικές ερμηνείες, ανυποστήρικτα δεδομένα και "αποδείξεις", σενάρια προκατασκευασμένα.
Μην αφήσετε τη δύναμη της συνήθειας να σας νικήσει. Το ότι έχουμε συνηθίσει τα πράγματα όπως έχουν σήμερα δεν σημαίνει
α) ότι είναι αλήθεια
β) ότι είναι αδύνατο να αλλάξουν και
γ) ότι πρέπει να τα δεχθούμε.

2. Επαγρυπνείτε. Σαν μια πεινασμένη τίγρη στo πηχτό σκοτάδι της νύχτας, όπως έγραψε ο Άγγλος ποιητής Ουίλιαμ Μπλέικ ("Τίγρη, τίγρη που καις λαμπερή μέσα στης νύχτας τα δάση…"), τόσο αφυπνισμένοι πρέπει να είμαστε. Σαν μια τίγρη που καίει λαμπερή μέσα στη νύχτα.

3. Δείτε τον κόσμο γύρω σας όπως πραγματικά είναι. Ψάξτε για δυσδιάκριτες, κρυφές τάσεις, σύμβολα, καμπαλιστικούς αριθμούς, σημάδια, χειρονομίες, σαρδάμ, λάθη που κάνει η παγκόσμια δύναμη. Μάθετε να είστε υποψιασμένοι και να ξετρυπώνετε το ψέμα, στις μπλόφες τους, που βασίζονται στις τεχνικές και τις δυνατότητες του μαζικού ψυχολογικού πολέμου, που ελέγχει και εφαρμόζει η παγκόσμια εξουσία των ολιγαρχών μέσω των συμβατικών ΜΜΕ, του Χόλυγουντ, του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

4. Να χρησιμοποιείτε τη λογική σας. Να σκέφτεστε με τον δικό σας νου. Ακριβώς, με τον δικό σας νου και όχι με το νου του εχθρού σας. Μην τους αφήνετε να σας ξεγελούν.

5. Να είστε ήρεμοι. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύντροφός μας. Ήδη κάποιοι από εμάς αντιμετωπίζουν ακραίες συνθήκες, τις οποίες όλοι, αργά ή γρήγορα, θα αντιμετωπίσουμε σε αυτούς τους προβληματικούς καιρούς. Πρέπει να διατηρήσουμε το νου μας ψυχρό σαν πάγο και κοφτερό σαν ξυράφι. Αυτό θα το κατορθώσουμε όταν κατανοήσουμε τα πράγματα προτού τα δούμε να συμβαίνουν. Ο πανικός είναι πάντοτε το αποτέλεσμα ενός ξαφνικού και ακραίου κινδύνου, τον οποίο δεν αναμέναμε. Με άλλα λόγια, το αποτέλεσμα ενός κινδύνου που δεν προβλέψαμε.

6. Να ενεργείτε μεθοδικά και διεξοδικά. Όταν διακινδυνεύονται πολλά, η καλύτερη σκέψη μας, να δράσουμε πάση θυσία, είναι πάντα καλύτερη από το να μην ενεργήσουμε καθόλου, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει κάποιο ρίσκο. Σε καιρούς πολέμου, όπως αυτού που βιώνουμε σήμερα, το ρίσκο είναι αναπόφευκτο.

7. Να είστε αισιόδοξοι. Να βλέπετε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Ακόμα και αν το βλέπετε γεμάτο κατά το 1/4, είναι πάλι καλύτερο από το να το βλέπετε μισοάδειο ή άδειο κατά τα 3/4. Ποτέ μην εγκαταλείπετε. Ακόμα και στο παρά πέντε, η σωτηρία μπορεί να μας έρθει ακόμα και λίγα δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα. Και κάτι σημαντικό: όταν έχουμε πίστη μέσα μας, τότε ξέρουμε ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος. Είναι απλά το κλείσιμο ενός κεφαλαίου ενός πολύ μεγάλου βιβλίου. Εξάλλου, αν το δούμε πιο μακροπρόθεσμα, ο κόσμος μας έτσι κι αλλιώς κάποτε θα τελειώσει.

8. Μοιραστείτε τις γνώσεις και πληροφορίες σας με συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και γείτονες. Στον παράξενο και επικίνδυνο κόσμο που ζούμε σήμερα, μια από τις καλύτερες μορφές αλληλεγγύης με τους συνανθρώπους μας συνίσταται στο να τους βοηθήσουμε να αφυπνιστούν. Όσο πιο πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν αφυπνιστεί, τόσο το καλύτερο για αυτούς ως άτομα, αλλά επίσης τόσο το γρηγορότερο θα διαμορφώσουμε την απαραίτητη εκείνη μάζα ανθρώπων που θα σκέφτεται ελεύθερα και ανεξάρτητα, η οποία θα στρέψει την ροή του ρεύματος σε αυτούς τους πολυτάραχους καιρούς, καταστρέφοντας αυτή τη μυστική συμμορία τεράτων.

9. Υπερασπίστε τις πνευματικές αξίες σας: την οικογένεια, τους φίλους, την πίστη στον Θεό. Πολεμήστε τη σημερινή σκοτεινή, καταθλιπτική, αποκαρδιωτική, απελπιστική μηδενιστική θεώρηση του κόσμου.
Παρατηρήστε το Σύμπαν και όλα τα θαυμαστά πράγματα που περιέχει. Μελετήστε τα καλύτερα έργα που δημιούργησε ο Άνθρωπος από τα βάθη του χρόνου και μια διαφωτιστική βαθιά γνώση θα σας κυριεύσει. Υπάρχει ένας κατά πολύ ανώτερος συμπαντικός Δημιουργός και μια κατά πολύ ανώτερη Τάξη.
Διαβάστε τον Σαίξπηρ και τον Ουίλιαμ Μπλέικ, τον Ντοστογιέφσκι, τον Πλάτωνα και την Μητέρα Τερέζα, τους μύστες του χριστιανισμού, τους Έλληνες γνωστικούς, τα ιερά βιβλία της Ανατολής, τα Ευαγγέλια. Ακούστε τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, τον Μότσαρτ και τον Μπετόβεν, τον Βάγκνερ και τον Χέντελ. Συλλογιστείτε παρέα με τον Λεονάρντο ντα Βίντσι και τον Μποτιτσέλλι, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Ντύρερ. Εισχωρήστε στο πνεύμα – ακόμα κι αν αυτό γίνει απλά μέσα από τα δικά σας μάτια του νου – του ιερού χώρου ενός γοτθικού καθεδρικού ναού, ενός αρχαίου αιγυπτιακού ναού, ενός βουδιστικού ναού.
Μην πάψετε ποτέ στη ζωή σας να αναζητάτε το Άγιο Δισκοπότηρο. Μην αφήσετε ποτέ κανένα να σας πει ότι το κράτος σας δίνει τα δικαιώματά σας.Όποιος σας δίνει σήμερα τα δικαιώματά σας μπορεί να σας τα αφαιρέσει αύριο. Σαν παιδιά του επίγειου Σύμπαντος, τα δικαιώματά σας είναι αναφαίρετα και δωρισμένα από τον Θεό.

10. Υπερασπίστε την περιουσία σας, το σπίτι σας και το εισόδημά σας. Μια πολλή πρακτική πρόταση. Το σπίτι σας και το χώμα που πατάτε είναι δικά σας. Η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι το πιο ανεκτίμητο πράγμα που έχετε. Η υπεράσπισή τους με όλα – το τονίζω – ΟΛΑ τα μέσα που διαθέτετε, την οποιαδήποτε στιγμή ο οποιοσδήποτε, όσο ισχυρός και αν είναι, προσπαθήσει να σας τα αρπάξει με τη βία, δεν παύει να είναι πάντα μια πράξη νόμιμης αυτοάμυνας, ανεξάρτητα από τον "νόμο" και την "τάξη" της παγκόσμιας εξουσίας των ολιγαρχών.
Σήμερα, το κράτος-θύμα αεροπειρατείας που όλοι υφιστάμεθα μετατρέπεται, όλο και περισσότερο, στον χειρότερο εχθρό μας. Αυτό να το έχετε πάντα υπ' όψιν. Η υπεράσπιση αυτή αντιπροσωπεύει μια εκδήλωση της βούλησής σας να ασκείτε τη δική σας ατομική κυριαρχία.

Και αφού θα έχουμε κατορθώσει να υπάρξει μια μεγάλη κομβικής σημασίας ομάδα από δραστήριους ανθρώπους, οι οποίοι εκτιμούν και βάζουν ψηλά την ατομική τους κυριαρχία, θα συσπειρωθούμε όλοι, με σκοπό να αγωνιστούμε για κοινούς στόχους σε όλο τον κόσμο.

Τότε να ξέρετε ότι οι μέρες της παγκόσμιας εξουσίας των ολιγαρχών θα είναι μετρημένες.


asimpiestos

WAKE UP!! Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...

Posted: 01 Jun 2013 05:30 AM PDT


Αυτό το βίντεο δεν περιέχει πληροφόρηση, ούτε κάτι που δε γνωρίζουμε όλοι μας...
Το ανέβασα σαν άλλη μια "κρούση" στο θυμικό μας...
Ένα απλό μήνυμα για όλους... Υπενθύμιση στους αφυπνισμένους, αφύπνιση στους κοιμώμενους...

Τα πράγματα εξελίσσονται ραγδαία από το κακό στο χειρότερο, όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες, αλλά για ολάκερο τον πλανήτη. Αν δεν υπάρξει κάποια μαζική αντίδραση των λαών, θα βουλιάξουμε όλοι στα σκοτάδια μιας υποδούλωσης και ενός φασισμού που δεν θα έχει προηγούμενο. Και επιτέλους δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε δούλοι και υπηρέτες κανενός, πόσο μάλλον μιας ανελέητης και απάνθρωπης ολιγαρχίας, οι προθέσεις της οποίας αρχίζουν πλέον να γίνονται φανερές σε όλους... Κι όποιος δεν έχει νιώσει πως επιδιώκουν να μας εξοντώσουν και ηθικά και σωματικά, έχει πρόβλημα νοητικής επεξεργασίας που χρήζει ιατρικής παρακολούθησης.

Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...


ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ (3 vid)

Posted: 01 Jun 2013 05:00 AM PDT


Δείτε τα 3 βίντεο που σας παρουσιάζουμε και αποθηκεύεστε τα, ώστε να τα δούνε και τα παιδιά σας, να ξέρουν σε τι εποχή θα ζήσουν!!!

Προετοιμάστε τις ψυχές σας, πιο γρήγορα από ότι σχεδιάζατε…

 

Δείτε με υπομονή, αξίζει:

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ…;

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα»

Αν είσαι γονιός, ανέλαβε τώρα την εκπαίδευση των παιδιών σου και μάθε τους να μελετούν μόνο το Ευαγγέλιο και τις Αγίες Γραφές. Ούτε μία Κυριακή μην λείψετε από την εκκλησία και νηστέψτε, εξομολογηθείτε, προσευχηθείτε, μην χάνετε χρόνο!

Πολλοί λένε πως στις μέρες μας, όποιος διαβάζει Προφητείες των Αγίων μας, είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα!!!
Κλείστε την τηλεόρασή σας, τα "μέσα μαζικής τύφλωσης" δεν πρόκειται να σας πούνε τίποτε...

Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνές μας:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Τόση δημοκρατία… είχαμε να ζήσουμε από την Χούντα!  …λένε στο διαδίκτυο.

Εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, προβάλετε τον ιστοχώρο μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας!!!

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Η (ΑΡΝΗΤΙΚΗ) ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Posted: 01 Jun 2013 04:46 AM PDT


Της Ἀ­μα­λί­ας Κ. Ἠ­λιά­δη, φι­λο­λό­γου-ἱ­στο­ρι­κοῦ, Δ/ντριας 3ου Γυ­μνα­σί­ου Τρι­κά­λων
Ἡ Τη­λε­ό­ρα­ση σή­με­ρα ἐ­πι­δρᾶ στὴ δι­α­μόρ­φω­ση τῆς προ­σω­πι­κό­τη­τας τοῦ ἀ­τό­μου δη­μι­ουρ­γών­τας ἕ­να δι­α­φο­ρε­τι­κὸ πρό­τυ­πο ἀν­θρώ­που. Ἀ­πο­τε­λεῖ κοι­νὸ μυ­στι­κὸ ὅ­τι ἡ εἰ­σβο­λὴ τῶν μα­ζι­κῶν μέ­σων ἐ­πι­κοι­νω­νί­ας καὶ ἐ­νη­μέ­ρω­σης στὴ ζω­ὴ μας ὑ­πῆρ­ξε ρα­γδαί­α καὶ θρι­αμ­βευ­τι­κή. Ἴ­σως εἶ­ναι ἐ­κεῖ­νο τὸ χα­ρα­κτη­ρι­στι­κὸ ποὺ δι­α­φο­ρο­ποι­εῖ στὸν ἔ­σχα­το βαθ­μὸ τὸ ρυθ­μὸ μὲ τὸν ὁ­ποῖ­ο κυ­λᾶ ἡ ζω­ὴ τῆς ση­με­ρι­νῆς γε­νιᾶς ἀ­πὸ τὸ ρυθ­μὸ μὲ τὸν ὁ­ποῖ­ο κυ­λοῦ­σε ἡ ζω­ὴ τῶν προ­η­γού­με­νων γε­νι­ῶν. Καὶ εἶ­ναι ἐ­πί­σης ἀ­ναμ­φι­σβή­τη­το τὸ γε­γο­νὸς ὅ­τι ἡ τη­λε­ό­ρα­ση κα­τέ­χει τὰ πρω­τεῖ­α ἀ­νά­με­σα στὰ σύγ­χρο­να μα­ζι­κὰ μέ­σα ἐ­νη­μέ­ρω­σης λό­γῳ τῆς ζων­τά­νιας καὶ τῆς ἀ­με­σό­τη­τας μὲ τὴν ὁ­ποί­α ἀ­πευ­θύ­νε­ται στὸν κά­θε σύγ­χρο­νο ἄν­θρω­πο. Ἀ­κρι­βῶς αὐ­τή της ἡ ζων­τά­νια τῆς δί­νει τὴ δυ­να­τό­τη­τα νὰ δι­α­πλά­σει καὶ κα­τό­πιν νὰ προ­βάλ­λει μὲ τρό­πο δε­λε­α­στι­κὸ ἀ­ξί­ες καὶ μὲ βά­ση αὐ­τὲς ἕ­να συγ­κε­κρι­μέ­νο πρό­τυ­πο ἀν­θρώ­που…


Βέ­βαι­α, εἶ­ναι κοι­νὸς τό­πος ὅ­τι κά­θε κοι­νω­νί­α δι­α­μορ­φώ­νει τὶς δι­κές της ἀ­νώ­τε­ρες πνευ­μα­τι­κὲς ἀ­ξί­ες καὶ τὰ δι­κά της πρό­τυ­πα πνευ­μα­τι­κῶν καὶ πο­λι­τι­κῶν ἡ­γε­τῶν ἀλ­λὰ καὶ ἁ­πλῶν ἀν­θρώ­πων, πα­ρορ­μού­με­νη ἀ­πὸ τὶς ὑ­λι­κὲς κυ­ρί­ως κα­τα­κτή­σεις της. Ἄλ­λω­στε αὐ­τὸ τὸ ἐ­πι­βε­βαι­ώ­νει μί­α εὔ­στο­χη ἀ­νά­πλα­ση τοῦ πα­ρελ­θόν­τος. Ἔ­τσι σὲ πα­λι­ό­τε­ρες ἐ­πο­χὲς ποὺ ἡ ἀν­θρώ­πι­νη κοι­νω­νί­α δι­έρ­χον­ταν μέ­σα ἀ­πὸ πρω­τό­γο­νες οἰ­κο­νο­μι­κὲς λει­τουρ­γί­ες καὶ ὅ­που ἡ με­τά­βα­ση σ᾿ ἕ­να δι­α­φο­ρε­τι­κὸ στά­διο δι­αρ­κοῦ­σε με­γά­λο χρο­νι­κὸ δι­ά­στη­μα, τὸ πρό­τυ­πο ἀν­θρώ­που τὸ ὁ­ποῖ­ο κα­θι­ε­ρώ­νον­ταν στὰ πλαί­σιά της ἀν­τι­κα­τό­πτρι­ζε τὴν ὅ­λη της κο­σμο­θε­ω­ρί­α καὶ ἰ­δε­ο­λο­γί­α της. Κά­τι ἀ­νά­λο­γο συμ­βαί­νει καὶ στὴν ἐ­πο­χή μας. Ἀ­πόρ­ροι­α τῆς ἁλ­μα­τώ­δους οἰ­κο­νο­μι­κῆς καὶ τε­χνο­λο­γι­κῆς ἀ­νά­πτυ­ξης, ἀ­πο­τέ­λε­σμα τῆς τε­ρά­στιας συσ­σώ­ρευ­σης τοῦ πλή­θους στὶς ση­με­ρι­νὲς βι­ο­μη­χα­νι­κὲς κοι­νω­νί­ες χα­ρα­κτη­ρί­ζε­ται τὸ πρό­τυ­πο τοῦ ἀν­θρώ­που τὸ ὁ­ποῖ­ο προ­βάλ­λε­ται στὶς μέ­ρες μας ἰ­δι­αί­τε­ρα ἔν­το­να ἀ­πὸ τὴν τη­λε­ό­ρα­ση. Καὶ ἐ­πει­δὴ οἱ ση­με­ρι­νὲς γε­νι­ὲς γα­λου­χοῦν­ται μὲ τὰ μη­νύ­μα­τα τῆς τη­λε­ό­ρα­σης, ἡ δι­α­μόρ­φω­ση τῆς προ­σω­πι­κό­τη­τάς τους εἶ­ναι ἀ­να­πό­σπα­στη ἀ­πὸ τὴν ἀ­πή­χη­ση ποὺ ἔ­χει πά­νω τους ἡ Τη­λε­ό­ρα­ση. Για­τί ὁ ἄν­θρω­πος μὴ ἔ­χον­τας ἀ­κό­μη δι­α­μορ­φω­μέ­νο τὸν ψυ­χι­κό του κό­σμο καὶ χω­ρὶς ἀ­πο­στάγ­μα­τα καί­ρι­ων ἀν­τι­λή­ψε­ων καὶ θε­ω­ρι­ῶν, τοὐλά­χι­στον αὐ­τὸ συμ­βαί­νει γιὰ τὴ συν­τρι­πτι­κὴ πλει­ο­νό­τη­τα τῶν ἀν­θρώ­πων, ρυ­μουλ­κεῖ­ται καὶ ἀ­σπά­ζε­ται χω­ρὶς κρι­τι­κὸ στο­χα­σμὸ τὰ μη­νύ­μα­τα καὶ τε­λι­κὰ τὸ ἰ­δα­νι­κὸ πρό­τυ­πο τοῦ ἀν­θρώ­που τὸ ὁ­ποῖ­ο τοῦ «ὑ­ψώ­νει» ἡ τη­λε­ό­ρα­ση γιὰ νὰ προ­ω­θή­σει ὄ­χι τὴν ὁ­λο­κλή­ρω­ση τοῦ ἴ­διου σὰν προ­σω­πι­κό­τη­τα ἀλ­λὰ οἰ­κο­νο­μι­κοὺς «ὀρ­γα­σμοὺς» ἐ­πι­χει­ρή­σε­ων, πρᾶγ­μα ποὺ κυ­ρι­ο­λε­κτι­κὰ κα­ταρ­ρα­κώ­νει τὴν ἠ­θι­κή, πνευ­μα­τι­κὴ καὶ δι­α­νο­η­τι­κὴ ὑ­πό­στα­ση τοῦ ἀν­θρώ­που.
Ἡ ση­με­ρι­νὴ τη­λε­ό­ρα­ση, προ­σαρ­μο­σμέ­νη ἀ­πό­λυ­τα στὴν κοι­νω­νί­α τῆς ἀ­φθο­νί­ας καὶ τῆς ὑ­λι­κῆς εὐ­η­με­ρί­ας κα­θι­στᾶ τὸν ἄν­θρω­πο δοῦ­λο τῶν εὐ­τε­λῶν καὶ μὴ ἀ­ναγ­καί­ων ἱ­κα­νο­ποι­ή­σε­ών του, καὶ ἑ­πο­μέ­νως κα­τα­στρέ­φει τὴν ἀ­πε­λευ­θέ­ρω­σή του ἀ­πὸ τὸ μα­κρο­χρό­νια ρι­ζω­μέ­νο status quo τῆς ἀ­τέ­λει­ω­της ἀ­παί­τη­σης ὑ­λι­κῶν ἀ­γα­θῶν. Για­τί πραγ­μα­τι­κά, ὅ­ταν ἡ τη­λε­ό­ρα­ση προ­βάλ­λει ὡς ἰ­δα­νι­κὸ τὸν ἄν­θρω­πο ἐ­κεῖ­νο ποὺ θε­ω­ρεῖ τὴν ἀ­το­μι­κή του ἀ­παί­τη­ση ὡς ἀ­νάγ­κη καὶ μά­λι­στα ζω­τι­κή τοῦ κοι­νω­νι­κοῦ συ­νό­λου, τό­τε εἶ­ναι φυ­σι­κὸ νὰ δι­α­στρε­βλώ­νε­ται ἀ­νε­πα­νόρ­θω­τα ἡ δι­α­μόρ­φω­ση μί­ας ἀ­πο­κρυ­σταλ­λω­μέ­νης ἀν­τί­λη­ψης πά­νω στὸ συγ­κε­κρι­μέ­νο θέ­μα καὶ κα­τ᾿ ἐ­πέ­κτα­ση αὐ­τὴ ἡ ἀν­τί­λη­ψη δι­εισ­δύ­ον­τας στὴν ἀν­θρώ­πι­νη ὑ­πό­στα­ση εἶ­ναι φυ­σι­κὸ νὰ τὴν ἀλ­λο­τρι­ώ­νει πα­ρά­φο­ρα. Κι αὐ­τὸ για­τί ἡ ἀ­μέ­λεια καὶ ἡ ἀ­δι­α­φο­ρί­α γιὰ τὴν πρό­ο­δο τῆς ἀν­θρώ­πι­νης κοι­νό­τη­τας, ὡς δη­μι­ουρ­γι­κοῦ καὶ ζων­τα­νοῦ συ­νό­λου, αὐ­τό­μα­τα κα­τα­δεί­χνει καὶ τὴν ἀρ­χὴ τῆς κα­τάρ­ρευ­σής της, ἑ­πο­μέ­νως τὴν πα­ρακ­μὴ αὐ­τοῦ ποὺ ὁ ἄν­θρω­πος κα­τόρ­θω­σε νὰ ὀρ­θώ­σει πά­νω στὸ σκλη­ρὸ μό­χθο καὶ τὸν ἀ­τέ­λει­ω­το προ­βλη­μα­τι­σμὸ ὁ­λό­κλη­ρων γε­νι­ῶν. Καὶ θὰ συμ­βεῖ ἀ­να­πό­φευ­κτα αὐ­τό, ἂν ἡ τρο­πὴ τῶν πραγ­μά­των εἶ­ναι τέ­τοι­α, για­τί ἡ ὑ­περ­βο­λι­κὴ δι­όγ­κω­ση τῶν προ­σω­πι­κῶν ἀ­ναγ­κῶν (ποὺ πολ­λὲς ἀ­π᾿ αὐ­τὲς εἶ­ναι οὐ­σι­α­στι­κὰ ἀ­νύ­παρ­κτες ἀλ­λὰ ποὺ ἡ τη­λε­ό­ρα­ση τὶς πλά­θει καὶ τὶς με­ταγ­γί­ζει σὲ μᾶς) πα­ραγ­κω­νί­ζει, πα­ρα­με­ρί­ζει κα­τὰ τρό­πο ὄ­χι ἄ­με­σο μὰ ἀ­κα­τά­βλη­το, στα­θε­ρὸ καὶ δι­α­βρω­τι­κὸ τὶς ἐ­πι­τα­κτι­κό­τα­τες κοι­νω­νι­κὲς ἀ­νάγ­κες ποὺ ἡ ἱ­κα­νο­ποί­η­σή τους, ἐν­δε­χο­μέ­νως, θὰ θε­ρά­πευ­ε κοι­νω­νι­κὰ προ­βλή­μα­τα ποὺ μα­στί­ζουν καὶ τὸν τό­πο μας μὰ κι ἄλ­λες χῶ­ρες.
Ἐ­πι­πλέ­ον, μί­α ἄλ­λη μορ­φὴ τῆς ἀλ­λο­τρί­ω­σης τῆς προ­σω­πι­κό­τη­τας τοῦ ἀν­θρώ­που ποὺ ἐκ­δη­λώ­νε­ται λό­γῳ τῆς τη­λε­ό­ρα­σης εἶ­ναι ἡ ἀ­να­τα­ρα­χὴ τῆς συμ­βί­ω­σης στὴν κοι­νω­νί­α μὰ καὶ στὴν οἰ­κο­γέ­νεια ἐ­ξαι­τί­ας προ­στρι­βῶν ποὺ πη­γά­ζουν ἀ­πὸ ὑ­πάρ­χου­σες οἰ­κο­νο­μι­κὲς δυ­σχέ­ρει­ες, τὶς ὁ­ποῖ­ες ἡ τη­λε­ό­ρα­ση ὄ­χι μό­νο δὲν αἴ­ρει ἀλ­λὰ ἀν­τί­θε­τα το­νί­ζει ἀ­κό­μη πε­ρισ­σό­τε­ρο. Κι αὐ­τὸ για­τί ἡ οἰ­κο­νο­μι­κὴ εὐ­μά­ρεια ἡ ὁ­ποί­α δη­μι­ουρ­γεῖ οὐ­σι­α­στι­κὰ τὸ πρό­τυ­πο τοῦ ἀν­θρώ­που ποὺ προ­βάλ­λει ἡ τη­λε­ό­ρα­ση εἶ­ναι οὐ­σι­α­στι­κὰ ἀ­πρό­σι­τη στὴ με­γά­λη μά­ζα τῶν τη­λε­θε­α­τῶν της μὲ ἀ­πο­τέ­λε­σμα αὐ­τὴ ἡ κραυ­γα­λέ­α ἀν­τί­θε­ση νὰ ἐ­πι­φέ­ρει ψυ­χο­λο­γι­κὲς συγ­κρού­σεις στὸν ἄν­θρω­πο, οἱ ὁ­ποῖ­ες τὸν φθεί­ρουν ἀ­νε­λέ­η­τα ἀ­π᾿ ὅ­λες τὶς πλευ­ρές. Κι αὐ­τὴ ἡ ψυ­χι­κὴ φθο­ρὰ καὶ ἀλ­λο­τρί­ω­ση ποὺ τὸν πλήτ­τει ἔ­χει καὶ τὸ ἀ­νά­λο­γο ἀν­τί­κρι­σμα στὴ σύ­να­ψη τῶν κοι­νω­νι­κῶν του σχέ­σε­ων. Ἑ­πο­μέ­νως αὐ­τὴ ἡ ἀν­τι­νο­μί­α με­τα­βι­βά­ζε­ται καὶ στὸ κοι­νω­νι­κὸ σῶ­μα καὶ δυ­σχε­ραί­νει ἀ­φό­ρη­τα τὴν ὁ­μα­λὴ λει­τουρ­γί­α του.
Ὅ­μως, ἀ­ναμ­φι­σβή­τη­τα, ἐ­κεῖ ὅ­που ἡ τη­λε­ό­ρα­ση καὶ τὸ πρό­τυ­πο τοῦ ἀν­θρώ­που τὸ ὁ­ποῖ­ο προ­βάλ­λει ἔ­χουν ρι­ζώ­σει, σκά­βον­τας κυ­ρι­ο­λε­κτι­κὰ καὶ δι­α­βρώ­νον­τας τὸν κρι­τι­κὸ στο­χα­σμὸ τοῦ ἀν­θρώ­που εἶ­ναι ὁ το­μέ­ας τῆς  πα­θη­τι­κῆς ἀ­πο­δο­χῆς μί­ας πο­λι­τι­κῆς ἢ κοι­νω­νι­κο­οι­κο­νο­μι­κῆς ἠ­θι­κῆς ἢ ὁ­ποι­ασ­δή­πο­τε ἄλ­λης ἰ­δε­ο­λο­γί­ας. Για­τί ὁ ἄν­θρω­πος, ἐ­θι­ζό­με­νος στὸ νὰ ἀ­πο­δέ­χε­ται πα­θη­τι­κὰ τὰ μη­νύ­μα­τα ποὺ ἡ τη­λε­ό­ρα­ση τοῦ πα­ρέ­χει, ἐ­πα­να­παύ­ε­ται στὶς εὔ­κο­λες λύ­σεις ποὺ τοῦ ὑ­πο­δεί­χνει ἡ νάρ­κω­ση τῆς κρι­τι­κῆς του ἱ­κα­νό­τη­τας καὶ ἔ­τσι, σὲ τε­λευ­ταί­α ἀ­νά­λυ­ση, ἀλ­λο­τρι­ώ­νε­ται ἡ πνευ­μα­τι­κή του ἀρ­τι­ό­τη­τα ἀ­φοῦ δὲν κα­τα­βάλ­λει καμ­μιὰ προ­σπά­θεια γιὰ νὰ τὴν κα­τα­στή­σει ὥ­ρι­μη. Βέ­βαι­α οἱ συ­νέ­πει­ες αὐ­τῆς τῆς πα­θη­τι­κῆς μα­ζο­ποί­η­σης ἀ­πο­τε­λοῦν τὴ με­γα­λύ­τε­ρη ἀ­πό­δει­ξη γιὰ τὸ πό­σο ἡ ση­με­ρι­νὴ τη­λε­ό­ρα­ση ἀ­γνο­εῖ τέ­λεια τὴ δι­α­νο­η­τι­κὴ ἱ­κα­νό­τη­τα τοῦ σύγ­χρο­νου ἀν­θρώ­που. Καὶ ὅ­ταν τε­λι­κὰ φτά­σου­με νὰ ἀ­να­ρω­τη­θοῦ­με ἂν αὐ­τὸ τὸ πρό­τυ­πο ποὺ προ­βάλ­λει εἶ­ναι τε­λι­κὰ ἀν­θρώ­πι­νο, δι­α­πι­στώ­νου­με ὅ­τι ἂν καὶ προ­βάλ­λε­ται ὡς πρό­τυ­πο ἀν­θρώ­που κά­θε ἄλ­λο πα­ρὰ ἀν­θρώ­πι­νο εἶ­ναι. Εἶ­ναι μᾶλ­λον ἀ­πάν­θρω­πο ἀ­φοῦ πα­σχί­ζει νὰ δε­σμεύ­σει ὅ­τι ἀ­νώ­τε­ρο ἔ­χει ὁ ἄν­θρω­πος, τὴ σκέ­ψη του, τὸν γό­νι­μο λο­γι­σμό του, στὸ ἅρ­μα με­γά­λων καὶ παν­το­δα­πῶν συμ­φε­ρόν­των ποὺ κά­θε ἄλ­λο πα­ρὰ τὸν ἴ­διο καὶ τὴν κοι­νω­νί­α θὰ ἀ­νυ­ψώ­σουν, ἀ­φοῦ στο­χεύ­ουν στὴν προ­ώ­θη­ση τῶν λί­γων.
Φυ­σι­κά, μπο­ροῦ­με νὰ μι­λή­σου­με γιὰ χί­λι­ες δύ­ο ἄλ­λες ἀν­τι­κοι­νω­νι­κὲς καὶ ἀν­τι­αν­θρώ­πι­νες ἐ­πι­δρά­σεις τῆς τη­λε­ό­ρα­σης στὴν προ­σω­πι­κό­τη­τα τοῦ ἀν­θρώ­που ὅ­πως ἡ ἠ­θι­κὴ δι­α­φθο­ρά, ἡ κα­τά­πνι­ξη τῶν πη­γαί­ων αἰ­σθη­μά­των του γιὰ τὴ φύ­ση καὶ γιὰ τὴ ζω­ή, ἡ μο­να­ξιὰ καὶ ἡ με­λαγ­χο­λί­α κα­θὼς αὐ­τὲς τρο­φο­δο­τοῦν­ται ἀ­π᾿ τὴν τη­λε­ό­ρα­ση, κα­θὼς καὶ ἡ ἀ­πο­ξέ­νω­ση τοῦ ἀν­θρώ­που, ἡ ἀ­πο­μά­κρυν­σή του ἀ­π᾿ τοὺς συ­ναν­θρώ­πους του καὶ τό­σα ἄλ­λα. Ὅ­μως αὐ­τὰ μπρο­στὰ στὶς τε­ρά­στι­ες συ­νέ­πει­ες ποὺ ἀ­να­λύ­σα­με πραγ­μα­τι­κὰ ὠ­χριοῦν. Ἄλ­λω­στε καὶ οἱ σύγ­χρο­νοι στο­χα­στὲς πα­ρα­τη­ροῦν ὅ­τι ἡ τη­λε­ό­ρα­ση εἶ­ναι αὐ­τὴ ποὺ ἔ­χει κα­τα­στή­σει τὴ ση­με­ρι­νὴ κοι­νω­νί­α, κοι­νω­νί­α χω­ρὶς ἀν­τι­πο­λί­τευ­ση, θέ­λον­τας νὰ το­νί­σουν τὴν ἀ­να­σταλ­τι­κὴ ἐ­πί­δρα­σή της στὴν γό­νι­μη καὶ δη­μι­ουρ­γι­κὴ κρί­ση τοῦ ἀν­θρώ­που.
Βέ­βαι­α ἀρ­κε­τοί, θέ­λον­τας νὰ ἐκ­θειά­σουν τὴ θε­τι­κὴ πλευ­ρὰ τῆ­ς τη­λε­ό­ρα­σης ἡ ὁ­ποί­α ἀ­ναμ­φι­σβη­τη­τα ὑ­πάρ­χει ἀλ­λὰ εἶ­ναι ἀ­με­λη­τέ­α, θὰ δι­α­τύ­πω­ναν ὅ­τι τὸ πρό­τυ­πο τοῦ συ­νει­δη­τοῦ πο­λί­τη, προ­βάλ­λε­ται ἐ­πί­σης ἀ­π᾿  τὴν τη­λε­ό­ρα­ση μέ­σα ἀ­πὸ τὶς δι­α­δι­κα­σί­ες τῆς πο­λι­τι­κο­ποί­η­σης ποὺ αὐ­τὴ προ­βάλ­λει. Ὅ­μως ὅ­λοι κα­τα­λα­βαί­νου­με ὅ­τι αὐ­τὴ ἡ πα­ρα­δο­χὴ σὲ κα­μμιὰ πε­ρί­πτω­ση δὲν μπο­ρεῖ νὰ εἶ­ναι ἀ­πό­λυ­τη για­τί καὶ αὐ­τὴ τῆς ἀ­κό­μα ἡ μο­να­δι­κὴ ἴ­σως θε­τι­κὴ ἐ­πί­δρα­ση νο­θεύ­ε­ται συγ­κα­λυμ­μέ­να, βέ­βαι­α, ἀ­μέ­τρη­τες φο­ρές. Γι᾿ αὐ­τοὺς ὅ­λους τούς λό­γους, ἀ­πο­τε­λεῖ αἴ­τη­μα τοῦ σύγ­χρο­νου ἀν­θρώ­που ἡ ρι­ζι­κὴ ἀ­να­μόρ­φω­ση τοῦ ρό­λου τῆς τη­λε­ό­ρα­σης, για­τί ὁ­πωσ­δή­πο­τε ἡ δύ­να­μή της θὰ μπο­ροῦ­σε νὰ κι­νη­το­ποι­η­θεῖ στὴν εὐ­ό­δω­ση σκο­πῶν καὶ στό­χων πε­ρισ­σό­τε­ρο ἀ­νι­δι­ο­τε­λῶν, ἀ­φι­λο­κερ­δῶν καὶ τε­λι­κὰ πε­ρισ­σό­τε­ρο ἀν­θρώ­πι­νων. Ὅ­μως, ἀ­ναμ­φι­σβή­τη­τα γιὰ τὴν ἐν­σάρ­κω­ση αὐ­τοῦ τοῦ, κυ­ρι­ο­λε­κτι­κά, ὁ­ρά­μα­τος ἀ­παι­τοῦν­ται σκλη­ρὲς προ­σπά­θει­ες ποὺ εἶ­ναι ἀ­ναγ­καῖ­ο καὶ ἐ­πι­τα­κτι­κὸ νὰ κα­τα­βλη­θοῦν ἀ­πὸ σύσ­σω­μη τὴν ἀν­θρώ­πι­νη κοι­νω­νί­α γιὰ μί­α ζω­ὴ λι­γό­τε­ρο τυ­πο­ποι­η­μέ­νη, γιὰ μί­α ζω­ὴ πε­ρισ­σό­τε­ρο ἀν­θρώ­πι­νη.

ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ FED

Posted: 01 Jun 2013 04:30 AM PDT


ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ "FEDERAL RESERVE SYSTEM" ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΌΣ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΡΊΣΗ


Αν δεν γνωρίσουμε πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και ποιός βρίσκεται απο πίσω και κινεί - μεσω αυτού - τα νήματα της πολιτικής, της επικοινωνίας και της κουλτούρας, δεν θα μπορέσουμε να βγούμε ποτέ απο το τέλμα που βρισκόμαστε

Οι διεθνεις μεγιστανοι του χρηματος, από τα ευρωπα'ι'κα τους κεντρα ισχυος, προσεπαθησαν καθ' ολη την διαρκεια του 19ου μ.Χ. αιωνος να αποκτησουν τον ολοκληρωτικο ελεγχο πανω στο νομισμα των ΗΠΑ, χωρις όμως να το επιτυχουν. Ακομη και το 1902 μ.Χ. υπηρχαν στις ΗΠΑ μια σειρα από εθνικες τραπεζες που ειχαν το δικαιωμα να τυπωνουν δολλαρια κατω από τον ελεγχο της υπηρεσιας «Controller of the Currency», δηλαδη των ελεγκτων του νομισματικου συστηματος.

Οι Αμερικανοι απεκρουσαν πολλες επιθεσεις των ευρωπαιων μεγιστανων του χρηματος (Εβραιων-Ashkenasim και επιγονων των Χαζαραιων από την κεντρικη Ασια) εναντιον του νομισματος τους και παρακολουθουσαν ποιο εντατικα τους ελλειγμους των επικινδυνων αυτων εισβολεων. Οι εισβολεις ιδρυουν την ανοιξη του 1911 τον «εθνικο συνδεσμο πολιτων» για την προωθηση των σχεδιων τους.
Οι πολιτικοι κατανοησαν πολύ γρηγορα τους κινδυνους μιας νομισματικης εξαρτησης των ΗΠΑ από τους ευρωπαιους μεγιστανες του χρηματος και προειδοποιουσαν τα υπευθυνα θεσμικα οργανα για τους εθνικους κινδυνους που κρυβονταν πισω από τις προσπαθειες αυτές. Η αντισταση αυτή αναγκασεν τους εισβολεις να αλλαξουν τον σχεδιασμον της στρατηγικης τους και να χρησιμοποιουν διαφορα τεχνασματα για να επιτευχθουν οι στοχοι τους.

Βρισκομαστε στις προετοιμασιες των προεδρικων εκλογων του ετους 1912 οπου δραστηριοποιηθηκε ωςδουρειος ιππος, δηλαδη ως αχυρανθρωπος, ο γερουσιαστης Nelson Aldrich για να προωθηση μια προταση νομου για την ιδρυση μιας αμερικανικης κεντρικης τραπεζας, η οποια προταση αντεκρουσθει δυναμικα από τον υποψηφιο προεδρο του ρεπουμπλικανικου κομματος κ. William Taft. Tο κομμα όμως που ανηκε ο κ. Taft εμφανιζονταν στο κοινο ως φιλικα διακειμενο προς τουs ευρωπαιους μεγιστανους του χρηματος, δηλαδη προς τον τραπεζικο οικο των Rothschilds. Ο κ. William Taft οφειλε να εμποδιστη να εκλεγη ξανα Προεδρος της αμερικανικης δημοκρατιας και για τον λογο αυτό επρεπε να ανεβη στην εξουσια το δημοκρατικο κομμα που θα προωθουσε ένα νέο νομοσχεδιο για την ιδρυση της αμερικανικης κεντρικης τραπεζας.
Για τον στοχο αυτόν κινητοποιηθηκε ολη η ομαδα της Wall-Street. Ως πρωτο βημα προωθηθηκε στην ηγεσια του ρεπουμπλικανικου κομματος ο αντιπαλος του προεδρου κ. William Taft, ο κ. Teddy Roosevelt στο ιδιο κομμα. Το δημοκρατικο κομμα εθεσεν ως υποψηφιον προεδρον τον κ. Woodrow Wilson. Ετσι αρχισεν ο αγωνας δρομου για την προεδρια της αμερικανικης δημοκρατιας με τρεις υποψηφιους. Οι υποστηριχτες για την ιδρυσην της αμε-ρικανικης κεντρικης τραπεζας εκμεταλλευτηκαν την κατασταση αυτή. Δυο στελεχη του τραπεζιτου οικου Morgans, οι κ. Frank Munsey και George Perkins στηριξαν με πολλα χρηματα και με ολη την ομαδα της Wall-Street τον κ. Teddy Roosevelt μονο και μονο για να εκτοπισουν τον αντιπαλο τους κ. William Taft.


Για κάθε ενδεχομενο στηριχθηκε με χρηματα και ο υποψηφιος προεδρος του δημοκρατικου κομματος κ. Woodrow Wilson o οποιος στηριζονταν οικονομικα και από τον άλλο τραπεζιτη Rockefeller(Sephardim-Εβραιο). Πισω από τον κ. Woodrow Wilson δραστηριοποιηθηκε ο οικονομολογος και στελεχος της τραπεζας City του Rockefeller ο κ. H. Dodge. Τον κ. Woodrow Wilson στηριζαν επιπλεον οικονομικα οι τραπεζιτες Jakob Schiff, Bernard Baruch, Henry Morgenthau, Thomas Fortune Ryan και ο εκδοτης της εφημεριδας New York Times κ. Adolph Ochs. Ακομη και οι ανθρωποι του τραπεζιτη Morgans που στηριζαν την προπαγανδιστικη εκστρατεια του κ. Teddy Roosevelt τροφοδοτουσαν με χρηματα και τον κ. Woodrow Wilson. H στρατηγικη τους ηταν με την στηρηξη του Roosevelt να διχοτομησουν τους ψηφοφορους του ρεπουμπλικανικου κομματος ώστε να καταστη ο Wilson στην θεση να υπερισχυση και τους δυο αντιπαλους του, του ρεπουμπλικανικου κομματος. Η στρατηγικη αυτή ειχε επιτυχια και ο Wilson εξελεγη προεδρος της αμερικανικης δημοκρατιας. Λιγο πριν την εκλογην οι υποστηριχτες της κεντρικης τραπεζας γνωστοποιησαν την ιδρυσην μιας μετωπικης οργανωσης η οποια θα δημιουργουσε το καταλληλο κλιμα για την αποδοχην της ιδεας μιας κεντρικης τραπεζας.
Λογω της μεγαλης επιδρασης του τραπεζικου οικου Rockefeller στο πανεπιστημιο του Σικαγου μεταφερθηκε η μετωπικη οργανωση από τον κ. J. Lawrenz Laughlin στο Σικαγο οπου ο πρωην φοιτητης του και στενος συνεργατης του κ. Η. Parker Willis διατυπωσε το σχεδιο νομου για την ιδρυση της κεντρικης τραπεζας. Ηταν σε νεα διατυπωση το σχεδιο νομου του κ. Aldrich. Στο περιβαλλον του προεδρου Wilson προωθηθηκεν ο «Colonel» Edward Mandell House υιος ενός οικονομολογου των αγγλικων ενδιαφεροντων στις νοτιες πολιτειες των ΗΠΑ. Κατά την διαρκεια της θητειας του Wilson, o House αρχισε να δρα σαν να ηταν ο ιδιος προεδρος της δημοκρατιας των ΗΠΑ. Τα δυο αγαπημενα του προγραμματα, η κεντρικη τραπεζα και ο φορος εισοδηματος προωθηθηκαν επιτυχως. Υπηρχαν συνεχεις επαφες μεταξυ του τραπεζιτου Paul Warburg και House. Oι τραπεζιτες Schiffs, Warburg, Kahn, Rockefeller και Morgan εμπιστευονταν απολυτα τον House. Για να αποφευχθει η ταυτιση της κεντρικης τραπεζας με τους διεθνεις τραπεζιτες από τους αντιπαλους της Wall Street, δη-μιουργηθηκε ένα διαχωριστικο τοιχος από ομιχλη για την αντιπολιτευση. Οι τραπεζιτες καταπολεμουσαν φαινομενικα την ιδρυση της κεντρικης τραπεζας με ανδρες που προσπαθουσαν να σβησουν μια πυρκαγια στο δασος. Ισχυριζονταν ότι ο νομος ιδρυσης ηταν δημαγωγικος, σοσιαλιστικος, μη ωριμος, καταστροφικος, μη πρακτικος και πολύ κακα διατυπωνομενος. Στην πραγματικοτητα και περαν των πυροτεχνιματων από καπνο και ομιχλη οι τραπεζιτες δεν ηταν καθ' ολου κατά του νομου ιδρυσης της κεντρικης τραπεζας.
Στις 22.12.1913 ψηφιζεται ο νομος στο Βουλη με 198 θετικες και 60 αρνητικες ψηφους και στην γερουσια με 45 θετικες και 25 αρνητικες ψηφους. Από αυτην την ημερομηνια οι μεγιστανοι του χρηματος κρατουν σταθερα στα χερια τους το δολλαριο των ΗΠΑ και ποτε δεν το εγκατελειψαν. Η δραστηριοτητα της Fed μπορει να συγκριθη με ένα από τα ποιο μυστικα καρτελ στην χωρα. Κατορθωσε να θαψη κάθε προσπαθεια για γνωστοποιηση της δραστηριοτητα της.Το Συστημα αποτελειται από 12 «εθνικες τραπεζες», αλλα η κυριωτερη είναι αυτή της Νεας Υορκης. Στην διοικηση της υπηρξε παντοτε ενας Εβραιος αρεστος από τους διεθνεις τραπεζιτες. Θα πρεπει εδώ να γινη κατανοητο ότι η κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ δεν είναι ένα αξιοπιστο κυβερνητικο πρακτορειο. Τεχνικα ανηκει το ιδρυτικο κεφαλαιο στις 12 εθνικες τραπεζες οι οποιες κάθε χρονο εισπραττουν 6 % μερισματα. Καποια κερδη δηθεν παραχωρουνται στο υπουργεια οικονομιας των ΗΠΑ. Τυπικα διοριζει ο προεδρος της δημοκρατιας τα 7 μελη του διοικητικου συμβουλιου της κεντρικης τραπεζας για εκαστοτε 14 χρονια, στην πραγματικοτητα όμως αλλοι απο-φασιζουν για τα προσωπα. Το Federal Reserve Systen (Fed) δεν είναι τιποτε άλλο από ένα μονοπωλιο ιδιωτικων τραπεζων που δεν λογοδοτει ουτε απεναντι στην Βουλη αλλα και ουτε απεναντι στον αμερικανικο λαο. Ελεγχει παντου νομιμα τα πιεστηρια δολλαριων χωρις να μπορει να γινεται καποιος κρατικος ελεγχος από τα θεσμικα οργανα των ΗΠΑ.
Για να μπορει να λειτουργει το Federal Reserve System όπως σχεδιαστηκε από τους διεθνεις τραπεζιτες και να τροφοδοτη την εκαστοτε αμερικανικη κυβερνηση με τοσα χρηματα ώστε να μπορη αυτή να πληρωνει τα γιγαντιαια ποσα των τοκων, ευθυς εξ αρχης εφαρμοστηκε και το φορολογικο συστημα του φορου εισοδηματος των πολιτων των ΗΠΑ. Ποσα χρηματα από πηγες φορολογιας μετακινηθηκαν από το 1913 προς την κεντρικη τραπεζα μας δειχνει ξεκαθαρα ο απολογισμος που εγινε γνωστος το 1964. Εντος 50 χρονια οι ιδιωτικες βδελες αιματος αποροφησαν από τους πολιτες των ΗΠΑ, που πληρωνουν φορους, πανω από 310,5 τρισεκατομμυρια δολλαρια. Μετα το 1964 εως το 2011 το ποσο αυτό θα πρεπει να εχη τουλαχιστον δεκαπλασιασθει !

Αυτό που στους περισσοτερους αμερικανους πολιτες δεν είναι γνωστο είναι, ότι το Fed ελεγχεται από την τραπεζα της Αγγλιας και κατ' επεκταση από τον τραπεζικο οικο των Rothschilds. Γιατι είναι ετσι δεν μπορει να εξηγηθη σοβαρα σε μια α-σημητικη αναλυση. Η εξηγηση θα δοθει σε μια σημητικη αναλυση.

Ως πρωτος διοικητης του διοικητικου συμβουλιου της κεντρικης τραπεζας ορισθει ο Εβραιος κ. Benjamin Strong ενας πολύ φιλος του διοικητου της τραπεζας της Αγγλιας κ. Montague Normans. O κ. Strong οφειλει την καριερα του στην τραπεζα Morgan και ιδιαιτερα στον κ. P. Davison. Mε τον κ. Strong η κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ συνδεθηκε πολύ στενα με την τραπεζα της Αγγλιας και την Τραπεζα της Γαλλιας.
Με το τελος του 1ου Παγκοσμιου Πολεμου η διεθνης σχεση της οικονομιας αλλαξε ριζικα. Ενώ οι ΗΠΑ προ του πολεμου ηταν μια χωρα των χρεωστων εγιναν μετα τον πολεμο η πλουσιωτερη χωρα του κοσμου και εκτοπισαν την Αγγλια ως πιστωτικη χωρα της υφηλιου. Η σπουδαιοτερη συναλλαγματικη αγορα μεταφερθηκε από το Λονδινο στην Νεα Υορκη οπου οι τραπεζιτες του Federal Reserve Systems ρυθμιζαν τα παντα. Πισω από αυτους βρισκονταν παντα η τραπεζα της Αγγλιας της οποιας οι ιδιωτες μεγιστανοι του χρηματος εδώ και γενεες όχι μονο στην Αγγλια και την Μεγαλη Βρετανια αλλα σε ολη την Ευρωπη και την αμερικανικη ηπειρο με το αζημειωτο αλωνιζαν. Ολες οι χωρες που δεν ειχαν κεντρικες τραπεζες αρχισαν να πιεζονται από την κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ για να ιδρυσουν παρομοιες.
Στην αρχη ο κυριος στοχος ηταν ο ελεγχος επι των αποθεματων χρυσου. Η Γερμανια μετα τον 1ον παγκοσμιο πολεμο βρισκονταν ισοπεδωμενη στο εδαφος ενώ η Γαλλια δεν υποχωρουσε στις απαιτησεις της κυριαρχιας και στις πολεμικες αποζημιωσεις εκ μερους της Γερμανιας χωρις χαρτονομισματα, χωρις προ'ι'οντα, αλλα μονο με χρυσο. Επειδη η Γερμανια οικονομικα αδυνατουσε να πληρωση, την στηριξαν οι ΗΠΑ με δολλαρια αλλα και με υψηλους τοκους δανεισμου οι οποιοι αργοτερα μεσου Παρισιου και Λονδινου παλι στις ΗΠΑ κατεληγαν. Και οι ΗΠΑ απαιτουσαν την αποπληρωμη διεθων χρεων αποκλειστικα με χρυσο και δολλαρια και δεν δεχονταν την πληρωμη των τοκων ουτε με προ'ι'οντα ουτε με πρωτες υλες. Από την άλλη πλευρα μετα τον 1ον παγκοσμιο πολεμο οι χωρες χρειαζονταν χρηματα για την ανοικοδομηση τους. Σε σχετικα μικρο χρονο οι ΗΠΑ δανειζαν τον μισο κοσμο με χρηματα που κρεμαστηκε σε μια αλυσιδα από χρυσαφι. Ένα από τα κυρια οπλα για την κατασταση αυτή ηταν η ενωση των λαων με την οποιαν οι περισσοτερες χωρες μεταξυ 1924 και 1928 επανασυνδεθηκαν με το στανταρτ χρυσου το οποιο αποτελουσε την επιρροη και την ισχυν των μεγιστανων του χρηματος. Η ενωση των λαων (Völkerbund) ηταν προθυμη να δανειση χρηματα υπο τον ορο να εχουν οι χωρες κεντρικες τραπεζες και να αναγνωρισουν το σταναρτ χρυσου. Εάν δεν εκληρωνονταν οι ως ανω προ'υ'ποθεσεις δεν δεινονταν δανεια. Ετσι αρχισεν να ιδρυονται σε κάθε χωρα κεντρικες τραπεζες και αυτό υπηρξε μια μεγαλη επιτευξη των μεγιστανων του χρηματος. Ετσι τοσο στις ΗΠΑ οσο και στις άλλες χωρες, στην ουσια υπαρχουν από τοτε δυο κυβερνησεις……Η κανονικη και
αυτή της κεντρικης τραπεζας.

Από την σκοπια ότι από την αρχη στοχος των μεγιστανων του χρηματος ηταν μια παγκοσμια Κυβερνηση σε συνδιασμο με ένα κεντρικο νομισματικο μονοπωλιο,επιτευχθη σιγα σιγα ο στοχος ελεγχου κάθε κρατους της υφηλιου. Στην κορυφη του συστηματος σχεδιαστηκε να τοποθετηθει η τραπεζα για διεθνεις αντισταθμισεις πληρωμων στο Bretton Woods της Basel στην Ελβετια. Η ιδεα αυτή αλλαξε από τοτε που ιδρυθηκε η παγκοσμια τραπεζα και το διεθνες νομισματικο ταμειο. Όπως μας δειχνει το ονομα του δευτερου (ΔΝΤ) προκειται για την«κεντρικη τραπεζα των κεντρικων τραπεζων». Οι αποφασεις παιρνονται από τους διοικητας των διοικητικων συμβου-λιων των κεντρικων τραπεζων 'η από τους εθνικους υπουργους οικονομιας που στην ουσια παιζουν τον ρολο της μαριονετας. Η οργανωση του ΔΝΤ χαρακτηριζεται με τις τρεις επιτροπες της. Αρμοδιος για βασικες αποφασεις είναι η συναθρισης των υπατων αρμοστων, στην οποια κάθε μελος-κρατος εχει έναν υπατο αρμοστην ο οποιος είναι κυριως ο υπουργος οικονομιας 'η ο διοικητης της κεντρικης τραπεζας του μελους-κρατους . Οι υπατοι αρμοστες συνεδριαζουν στις από κοινου ετησιες συναθροισεις του ΔΝΤ και της Παγκοσμιας Τραπεζας οι οποιες εγιναν συναντησεις της δηθεν ελιτ κρατικων και ιδιωτικων παραγοντων του δυτικου κοσμου. Στην πραγματικοτητα προκειται για μια αποπροσανατολιστικη διατυπωση διοτι συναντιουνται οι ιδιωτες ελιτ της παγκοσμιας οικονομιας και στο περιθωριο και για ρολους καραγκιοζηδων γινονται ανεκτοι οι υπουργοι οικονομιας των μελων-κρατων. το ΔΝΤ στο διεθνες επιπεδο κανει αυτό που κανει και η κεντρικη τραπεζα σε εθνικο επιπεδο. Αντιπροσωπευει τα ενδιαφεροντα των μεγιστανων του χρηματος.
Το ιστορικο της ιδρυσεως (σημητικη αναλυση)
Ο κ. Clinton Roosevelt, ενας απο τους πρωτους ανθρωπους επαφης του τραπεζιτη Rothschild, δηλαδηπρακτορας στον νέο κοσμο, θεωρουσε τις ΗΠΑ όπως και την Αγγλια ηδη από το 1841, ότι βρισκονται κατω από την απολυτη επιρροη των μεγιστανων του χρηματος με κυβερνησεις χωρις καμια αξια. Αυτές χρησιμοποιουνται όπως οι φεροντες προσωπιδες χρησιμοποιουν τις μασκες τους για να κρυψουν το προσωπο τους. Υπαρχει μια ισχυς πισω από τον θρονο, η οποια είναι μεγαλυτερη από τον θρονο, και η οποια λεγει στον βασιλεα και στο κοινοβουλιο:


«Οφειλεις να συμμετασχεις στον πολεμο 'η όχι. Οφειλεις να εφαρμοζεις την νομοθεσια και το συνταγμα 'η οφειλεις να ακυρωσης κατά τις επιθυμιες μας και τα δυο. Η ισχυς αυτή απορροφα φορους όπως το επιθυμει χωρις να δινη λογαριασμο σε κανεναν εκτος στους μετοχους. Ο αναγνωστης μπορει χωρις δυσκολιες να αναγνωριση την φυση της ισχυος, που την συναντα σημερα στην σκονη, τοσο στις ΗΠΑ οσο και στην Αγγλια».

Ακριβως 20 χρονια μετα την δημοσιευση των ως ανω εμφανισθηκαν στο προσκηνιο οι αδερφοι Rothschilds ως οι σπουδαιοτεροι χρηματοπιστωτες του αμερικανικου ανατεμνικου πολεμου (1861-1865). Ενώ οι Rothschilds χρημαδοτουσαν τις βορειες πολιτειες μεσω του πρακτορα τους August Belmond, στις νοτιες πολιτειες οι συγγενεις των Rothschilds, οι Erlanges, κρατουσαν τους σακκους με χρηματα ανοιχτους. Στην πραγματικοτητα δραστηριοποιηθηκε ο August Belmond, ως εβραιος τραπεζιτης, ως επισημος αντιπροσωπος των Rothschilds σε ολη την Αμερικη, ενώ ως πρακτορας των Rothschilds στον νοτον ριζωσε ενας Εβραιος με το ονομα Judah P. Benjamin.

Ο August Belmond όμως αντιπροσωπευε μολις 10 % του Rotschild-Holding, δηλαδη την κορυφη του παγοβουνου, ετσι ώστε τα υπολειπα 90 % να παραμενουν κρυμενα στον βυθο. Για να κατανοησουμε πως εγινε ο τραπεζικος οικος Rothschild ο πραγματικος ιδιοκτητης του Fed των ΗΠΑ, πρεπει να κανουμε μια βολτα στην αφρικανικη ηπειρο.

Ο γνωστος βρετανος ειδικος για την νοτια Αφρικη και πολιτικος αναλυτης Ivor Benson, ερευνησε τον ρολο του πασιγνωστου αποικιοκρατη Cecil Rhodes σχετικα για τα σιωνιστικα σχεδια του Ενός-Κοσμου και γραφει:

«Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια, ότι η ολη παγκοσμια κινηση, που αρχισε ως βρετανικος ιμπεριαλισμος, στοχο ειχε την δημιουργια του Ενός-Κοσμου».

Ως βρετανικη επιχειρηση αρχισε η κατασχεση των πρωτων υλων κάθε ειδους, του πλουσιου υπεδαφους της νοτιας Αφρικης, με τον Rhodes μονο εις τον βαθμο κατά τον οποιον ολοι οι δοτες των εντολων και χρηματων των Rothschilds υπηρξαν κατοχοι της βρετανικης υπηκοοτητας.

Ο Cecil Rhodes (1853-1902) αρπαξε κυριολεκτικα τα κοιτασματα διαμαντιων και χρυσου της νοτιας Αφρικης με χρηματα των Rothschilds, εγινε Πρωθυπουργος της νοτιας Αφρικης (1890-1896), διοχετευε με χρηματα τα πολιτικα κομματα, ηλεγχε τις θεσεις του Κοινοβουλιου τοσο στην Αγγλια οσο και στην νοτια Αφρικη και προσπαθουσε να κατακτηση μια λωριδα βρετανικης επικρατειας από την νοτια Αφρικη εως την Αιγυπτο και να την συνδεση με μια τελεγραφικη και σιδηροδρομικη γραμμη. Με τα χρηματα του Λορδου Rothschild και Alfred Beit ιδρυσε τις μεταλλευτικες εταιρειες «De Beers Vereinigte Minen» και «Vereinigte Goldfelder» για να μονοπωληση την εξωρυξη διαμαντιων και χρυσου από το υπεδαφος της νοτιας Αφρικης. Αργοτερα ανελαβεν τις ως ανω εταιρειες καποιος Εβραιος Oppenheimer και μετα από αυτόν ο υιος του Harry, δηλαδη ολοι ανθρωποι από το στενο περιβαλλον των Rothschilds.
Τι εχουν να κανουν όμως όλα τα ως ανω με την κετρικη τραπεζα των ΗΠΑ;


Άμεσα βεβαια τιποτε. Όταν όμως ο Harry Oppenheimer ελεγχει σημερα το 80 % του νοτιοαφρικανικου χρηματιστηριου πισω απ' αυτόν κρυβεται η δυναστεια των Rothschilds που ελεγχει ολοκληρη την οικονομια της νοτιας Αφρικης.Ο Oppenheimer είναι ο ανθρωπος του μετωπου της δυναστειας Rothschilds. Η άλλη και επισης εβρα'ι'κης προελευσης τραπεζικη και όχι μονο, η δυναστεια των Rockenfellers είναι το μετωπο των Rothschilds στον νέο κοσμο. Όλα αρχισαν με τον σιδηροδρομο των ΗΠΑ. Ένα σοβαρο μερος της περιουσιας των Rothschilds οφειλεται στον σιδηροδρομο των ΗΠΑ. Από τα αρχεια των ΗΠΑ προκυπτει ότι οι Rothschilds ηδη το 1896 ειχαν υπο την κυριαρχεια τους το 96% του σιδηροδρομικου δικτυου των ΗΠΑ. Το σιδηροδρομικο αυτό μονοπωλιο χρησιμοποιηθηκε για να γινη η άλλη εβρα'ι'κη οικογενεια των Rockenfellers ενας επισης οικονομικος κολοσος στις ΗΠΑ. Όταν ο John D. Rockenfeller, ενας μερικως χρονικα απασχολουμενος επιχειρηματιας στο Cleveland των ΗΠΑ απεφασισε να επεκταθη, ελαβε από την ελεγχομενη από τους Rothschilds National City Bank of Cleveland – μια από τις τρεις τραπεζες των Rothschilds στις ΗΠΑ –οικονομικη βοηθεια.

Ο Rockenfeller υποχρεωθηκε να μεταφερη την παραγωγη του πετρελαιου δια των από τους Rothschilds ελεγχομενων σιδηροδρομικων γραμμων με πολύ χαμηλοτερες τιμες από τους αλλους. Με την μεθοδο αυτή ουδεις από τις άλλες μικρες τοτε πετρελα'ι'κες εταιρειες μπορουσε να συναγωνιστουν τους Rockefellers.


Οι Rothschilds ηταν συνεπως αυτοι που εκαναν τους Rockefeller μεγιστανους των πετρελαιων, μεγαλοτραπεζιτες και μεγαλων συγκροτηματων της οικονομιας. Ο ηλικιωμενος John Davidson Rockenfellers «Συγροτημα Πετρελαιου Standard Oil…» ο οποιος απλωσε τα αρρωστα χερια του σε ολη την αμερικανικη ηπειρο αναγκαστηκε στον αιωνα μας από την κυβερνηση των ΗΠΑ να κατακερματιση το μονοπωλιο του σε οχτω μικροτερες εταιρειες πετρελαιου. Ο Edmond Rothschild από το Παρισι απεφασισε να μοιραση η Shell με την Standard Oil όλα την εποχη εκεινη γνωστα κοιτασματα πετρελαιου του κοσμου. Οι Rockeffelers συνεπως υπηρξαν και είναι μεχρι τις ημερες μας οι αντιπροσωποι των Rothschilds στις ΗΠΑ.

Ποια είναι η προελευση των Rothschilds;
Κατ' αρχην ανηκουν στους Ashkenasim-Εβραιους οι οποιοι δεν εχουν καμια σχεση με τους επιγονους του χαλδαιου μαγου της απατης Αβρααμ, δηλαδη δεν εχουν καμια σχεση με τους Sephardim-Εβραιους. Ανηκουν στους Χαζαραιους, μια μογγολι-κη φυλη από την κεντρικη Ασια που πιστευε στην πρωτη φαση στα γενικα οργανα του ανδρα και μετα διαλεξε ως θρησκεια
τον Ιουδα'ι'σμο. Δεν εχουν συνεπως καμια συγγενεια αιματος με τους αρχαιους Ιουδαιους.

Ο πατερας του δενδρου της οικογενειας της τραπεζικης δυναστειας Rothschild υπηρξε ο Meyer Amschel, ο οποιος γεννηθηκε το 1744 στην Φραγκφουρτη της Γερμανιας σε μια από τους Ashkenasim-Εβραιους κατοικουμενη περιοχη, που εφερε για χαρακτηρισμο αυτης μια κοκκινη πινακιδα (Roth-Schild) και απο την οποια οφειλεται το ονομα της οικογενειας Rothschild. O Meyer Amschel με τα λιγα χρηματα που κληρονομησε από τους γονεις του κατορθωσε να αποκτηση σχεσεις με τις ποιο πλουσιες γαλαζοαιματες οικογενειες της Ευρωπης ως π.χ. με την οικογενεια Wilhelm από το Hanau Γερμανιας η οποια πουλουσε «μισθοφωρους» στην Αγγλια που τοποθετουνταν στις αποικιες της Αμερικης και με τα εσοδα του αρχισε να δανειζη χρηματα που αυξαναν ολοενα την περιουσια του. Δεν περασε πολυς καιρος που σχεδον ολοι οι ηγεμονες και γαλαζοαιματοι της Ευρωπης ηταν χρεωμενοι μεχρι τον λαιμο στον Mayer Amschel (1, 2).
Μετα τον θανατο του Mayer Amschel την 19.09.1812, τα παιδια του James, Salomon και Kalmann Amschel με το ονομα «Meyer Amschel Rotschild und Söhne» συνεχισαν τις δρατηριοτητες του. Όταν το 1814 ο βασιλεας Ludwig XVIII ανεβηκε στο Παρισι στον θρονο του, ο James Rothschild ειχε ηδη ριζωσει καλα εκει και φροντισε (1) ώστε να λαβη ο υπουργος οικονομιας της Γαλλιας Villele ένα γιγαντιαιο δανειο από την τραπεζα του για να πληρωση η Γαλλια πολεμικες επανορθωσεις (πολεμους του Ναπολεοντα) στην Αυστρια, Πρωσια, Ρωσια και Αγγλια.


Η τραπεζικη Κοινοπραξια Morgan-Rothschild-Lazard είναι αυτή που το 1917 χρηματοδοτησε την ρωσικη επανασταση.

Τον Φεβρουαριο του 1946 επαναλαμβανεται η ιδια κομωδια που στηθηκε το 1936/37 στο Λονδινο και το 1982/83 στο Παρισι με την κρατικοποιηση της τραπεζας της Αγγλιας. Οι πολιτικοι-μαριονετες του κυβερνωντος κομματος Labor της Αγγλιας, εστησαν κατά τον Attali (3) την σκηνη της κομωδιας….Ποσο «κρατικη» εγινε η τραπεζα της Αγγλιας, εμφανιστηκε στο προσκηνιο το 1957. Όταν ο τραπεζικος οικος S. G. Warburg & Co., ενσωματοσε τον από το 1860 δρατηριοποιημενο τραπεζικο οικο Seligman Brothers και με τον τροπο αυτό σισηλθε στον κυκλο των 17 μεγαλυτερων εμπορικων τραπεζων, με τον N. M. Rothilds and Sohns στην κορυφη, που από το 1914 βρισκονταν πισω από την τραπεζα της Αγγλιας. Η τραπεζα αυτή ανηκει και κατευθυνεται από τους Rothschilds που κατορθωσαν να εκτοπισουν το αγγλικο Pfund ως παγκοσμιο αποθεματικο νομισμα με το αμερικανικο δολλαριο, χωρις οικονομικες απωλειες, ετσι ώστε να εχουν στα χερια τους με το δολλαριο τον παγκοσμιο ελεγχο του χρηματος. Με την υποτιμηση του αγγλικου Pfund το 1929/30 εναντι του αμερικανικου δολλαριου, οι Rothschilds διαρκουντος ακομη του 2ου παγκοσμιου πολεμου οργανωσαν την διασκεψη Breton Woods οπου αποφασισθηκε επισημα πλεον η εκτοπιση του αγγλικου νομισματος και η αντικατασταση αυτου το δολλαριο των ΗΠΑ.

Μανουβρες και Τεχνασματα
Οι δυνατοτητες του τραπεζικου οικου Rothschilds μεσω διαδι-κασιων απατης μεγαλου βαθμου, στα χρηματιστηρια και ειδι-κα μεσω των κεντρικων τραπεζων που τις ελεγχουν, με τα εβρα'ι'κα καθυκια στις διοικησεις που τοποθετησαν, σε βαρος ολων σχεδον των λαων της υφηλιου για να εξοικονομησουν μεγαλα κερδη, είναι τεραστιες και πολυμορφες. Ο γραφων θα περιοριστει σε ένα μικρο αριθμο βασικων προτυπων:

1. Κυκλικες καταστασεις διαρρηξεων της οικονομιας
2. Κεντρικες Τραπεζες
3. Οικονομικες Κρισεις
4. Χρηματιστηρια

Οι ως ανω διαδικασιες στον μεγαλυτερο τους αριθμο δεν είναι αμεσα προγραμματισμενες, διοτι προκυπτουν από μια μονοπωλιακα προσανατολισμενη οικονομια τοκου και κερδους, και είναι αναποφευκτες παντοτε λογω των επιδρασεων της υπερπαραγωγης και της σχεσης μεταξυ του καπιταλιστικου αυτου παναρχαιου προβληματος και της μανουβρας λυσης του από τους μεγιστανους του χρηματος. Στην σημερινη νεοφιλελευθερη καπιταλιστικη οικονομια της μισθωτης εργασιας, στοχος δεν είναι η απασχολιση των ανθρωπων, η προσφορα εργασιας και αρτου, αλλα η διοχετευση, δηλαδη η πωληση των προ'ι'οντων της παραγωγης. Το ενδιαφερον πηγαζει από την επενδυση κεφαλαιου και το επιχειρηματικο κερδος. Εάν οι επενδυσεις του κεφαλαιου είναι αποδοτικες, δηλαδη προσοποδοφορες και εξασφαλιζουν ικανοποιητικη αποδοση τοκισμου, τοτε γινονται οι επενδυσεις.
Χαρακτηριστικα του νεοφιλελευθερου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος


Στην αρχικη του φαση και σε χρονικο διαστημα 180 χρονων το καπιταλιστικο οικονομικο συστημα προσπερασε τεσσερες φασεις ανοδου της οικονομιας και κάθε φορα εναλλαξ τρις βαρειες οικονομικες κρισεις. Η τεταρτη και προφανως η τελευταια προ της παγκοσμιας διακυβερνησης είναι καθ' οδον...


Κάθε φαση ανοδου 'η καθοδου της οικονομιας διαρκουσε στο παρελθον κατά μεσο ορο περισσοτερο από 25 χρονια !!! Τα ετη 1610 εως 1640, 1660 εως 1685, 1715 εως 1730 και 1763 εως 1789 χαρακτηριζονται με ανοδικη πορεια της οικονομικης δραστηριοτητας, με γενικα αυξηση των επενδυσεων και της παραγωγης, με αυξηση του πληθυσμου και με ευνο'ι'κους καιρους για τους κατεχοντες κεφαλαια. Οι ανοδικες πορειες της οικονομιας (Hausse-Perioden) συνοδευονται από αυξηση της παραγωγης ευγενων μεταλλων και πολλαπλασιασμου του ειδους των χρηματων.


Αντιθετα τα ετη 1640 εως 1660, 1685 εως 1715, 1730 εως 1763 και ξανα μετα το ετος 1789 ! υπηρξαν ετη πολεμων 'η εσωτερικων αγωνων (Επανασταση στην Αγγλια, Ακυρωση του Edikts από τον Nantes στην Γαλλια) με ακολουθεια οικνομικων κρισεων, φτωχειας, μειωσης του πληθυσμου και διατηριταια πτωση των τιμων στα προ'ι'οντα, σπιτια, οικοπεδα κλπ.


Οι καθοδικες πορειες της οικονομιας (Baisse) συνοδευονται με παυση της ροης ευγενων μεταλλων, με πτωχευση τραπεζων και εμπορικων οικων και με εξαντληση των χρηματων των κρατων.


Με τον ελεγχο των νομισματων, δηλαδη της κυκλοφοριας του χρηματος μεσω των κεντρικων τραπεζων των κρατων, γινεται δυνατος και ο ελεγχος τοσο των φασεων ανοδου οσο και καθοδυο της οικονομιας αλλα και η δημιουργια καταλληλων εργαλειων για την εκμεταλλευση από τους μαγαλοαπαταιωνες τοσο των ανοδικων οσο και των καθοδικον φασεων της καπιταλιστικης οικονομιας. Συγχρονες και μυστικες κετροτραπεζικες ρυθμιζομενες καθοδικες και μετα ανοδικες φασεις της καπιταλιστικης οικονομιας με μεση διαρκεια κάθε φορα πεντε χρονια δεν θα κοστιζαν τις τραπεζες του διεθνους τραπεζικου συστηματος των μεγιστανων του χρηματος σχεδον τιποτε. Αντιθετα, κάθε υφεση της καπιταλιστικης οικονομιας χρεωνει τις οικονομιες των κρατων περισσοτερο στα διεθνη αυτά τραπεζικα ιδρυματα και με απατες εικονικων καταρευσεων ορισμενων ελεγχομενων τραπεζων, βαζουν οι μεγαλοαπαταιωνες αμεσα χερι και στις αποταμιευσεις των πολιτων και ασφαλιστικων ταμειων. Πισω απ' ολες αυτές τις απατες κρυβονται σχεδον παντοτε οι τραπεζικοι οικοι των Rothschilds που είναι και οι πραγματικοι κυβερνητες της σημερινης και διαβρωμενης Ε.Ε. Με το αρθρο 4 της συνθηκης του Μααστριχτ η ΕΚΤ αποτελει εικονικα συμπραξη 12 κεντρικων τραπεζων και ελεγχεται στην ουσια όχι από το Ευρωπα'ι'κο Δικαστηριο αλλα από τον τραπεζικο οικο Rothschild, που στην ουσια αποτελειται από τον τραπεζικο οικο Rothschild & Cie Banque του Παρισιου, από τον τραπεζικο οικο Rothschild & Sohn Limited του Λονδινου και Rothschild Bank AG της Ζυριχης. Με το απλα, αγαθα, και παραπλανητικα διατυπωμενο αρθρο 24 στο καταστατικο της ΕΚΤ με τιτλο «εν γενει συναλλαγες», ελεγχεται η ΕΚΤ απολυτα από τους ως ανω τραπεζικους οικους των Rotschilds.


Κυρια απασχολιση των κεντρικων τραπεζων περαν της τυπωσεως στην ουσια πλαστου χαρτονομισματος είναι η πιεση των κεντρικων τραπεζων προς τις εκαστοτε κυβερνησεις των κρατων να αυξανουν με διαφορα προσχηματα τον εξωτερικο δανεισμο και να βυθιζονται στα χρεη πληρωνοντας στους μεγαλοαπαταιωνες τοκοχρεωλυσια. Οι κεντρικες τραπεζες, μη εξαιρουμενου και των ΗΠΑ, είναι με διοικητες Εβραιους πιστα οργανα του τραπεζικου οικου των Rothschilds.
Κάθε κεντρικη τραπεζα μπορει να δημιουργηση κατά διαταγην και ατιμο τροπο μια οικονομικη κριση στην χωρα που κατά την θεωρια ανηκει. Μπρος π.χ. σε μεγαλη προσφορα προ'ι'οντων μειωνει αισθητα την κυκλοφορια του χρηματος. Τα ημερομησθια και οι τιμες των προ'ι'οντων πεφτουν. Η ανεργια αυξανεται κατακορυφα ενώ η αγοραστικη δυναμη μειωνεται και αυτή κατακορυφα. Οι εταιρειες παραγωγης προ'ι'οντων καταρρεουν.


Προκαταβολες και δοσεις δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν και οι τραπεζες προχωρουν σε κατασχεσεις περιουσιακων στοιχειων. Ένα μεγαλο μερος του πληθυσμου χανει το σπιτι του. Ο κάθε ρουφιανος κερδοσκοπος που εχει ρευστα χρηματα αγοραζει φθηνα τα ακινητα και τι άλλο επιθυμει.

Στο ατιμο αυτό παιχνιδι κερδισμενοι είναι οι τραπεζες και οι μεγιστανοι του χρηματος, που κλεβουν ουσιαστικα τις περιουσιες των πολιτων.Αυτό συμβαινει σημερα στην Ελλαδα. Οι συγχρονοι Τουρκοκοτζαμπασηδες φοροεισπρακτορες τυπου Ε. Βενιζελου, κατω από το προσχυμα του Μεσοπροθεσμου, που τα καθυκια του ΠΑΣΟΚ στην βουλη το ψηφισαν χωρις καν να το διαβασουν και που ο αχρηστος πρωτος πολιτης της χωρας το υπεγραψε, ενώ εάν ηταν το υπερκαθυκι αυτό προσωπικοτητα, θα αρνουνταν να το υπογραψη και θα γινοντα ηρωας, είναι πιστα οργανα του τραπεζικου οικου των Rothschilds και του ΚΙΣ (Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο Συντονισμου και Γνωματευσεως των Εβραιων των Αθηνων).Οι Ashkenasim-Εβραιοι μας εκδικουνται, διοτι ο Αντιαχος Δ' ο Επιφανης λιγο ελειψε να εξαφανηση δια του πολιτισμου από προσωπου Γης τους Sephardim-Εβραιους, γυρω στα 170 π.Χ. (4). Το ατυχημα μας ειναι ο εβρα'ι'κος δουριος ιππος εντος των τειχων μας (το παρακρατος της καστας των ανδρων που φορουν μαυρες φουστες, οι χριστιανορωμιοι και χριστιανο-κομμουνιστες) και οι ψευτοσοσιαλιζοντες του νεου ΠΑΣΟΚ.

Η σημερινη οικονομικη κριση δεν είναι ακομη η πραγματικη. Η πραγματικη είναι ακομη καθ' οδον…


Εσφαλμενα συνεπως ο καθενας που ανησυχει επαναφερει στην μνημη τιυ αυτά που συνεβησαν την 24η Οκτωβριου 1929, την «μαυρη Παρασκευη» στι χρηματιστηριο της Νεας Υορκης. Η ξαφνικη πτωση των μετοχων διηρκησε 3 χρονια. Η βιομηχανια των ΗΠΑ συρικνωθηκε στο διαστημα αυτό σχεδον στο ημισυ του παραγωγικου της ογκου. Πολλοι προβαλαν παραπλανητικα την κριση αυτή ως κριση της υπερπαραγωγης του καπιταλιστικου συστηματος, ενώ αποσιωπησαν την εννοια της «Federal Reserve», την κυρια αιτια της κρισεως, δηλαδη η ανευθυνη μανουβρα χειρισμου της πιεστικης μηχανης τυπωσεως δολλαριων. Η τυπωση αυτή εφερε την κριση και τις απαραιτητες προ'υ'ποθεσεις για το «New Deal» του αμερικανου Προεδρου Roosevelts. Δεν αποκλειται η μεθοδος να επαναλειφθη. H τραπεζα «Lehman Brothers» που ειχε στενες σχεσεις με τον τραπεζικο οικο Rothschilds θυσιαστηκε εικονικα για να αποπροσανατολιση τους λαους απο την οικονομικη κριση που βρισκεται καθ' οδον….
Καταρρεουν οι παλιες διαμεσολαβησεις και ιδεολογιες;

Ο μυθος της υποχρεωτικης για ολους προοδου καταρρευσεν στο εσωτερικο μιας συγχησης, η οποια είναι αδυνατο να αποσαφηνιστη οσο υπαρχουν οι νομοι της καπιταλιστικης αγορας και μισθωτης εργασιας. Η νεοφιλελευθερη καπιταλιστικη οικονομια ευθυνετα για την ζουγκλα των μικρο-μαυραγοριτων της εργατικης δυναμης, για την αυτόεκμεταλλευση, για τις ατομικες μικροαποτυχιες, για την ελαττωση των κοινωνικων εγγυησεων, για την διασπαση ρης παραδοσιακης ταξικης αλληλεγγυης και για τον καταναγκαστικον ανταγωνισμον μεταξυ των μισθωτων….

Παραλληλα ευθυνεται για τον αποκλεισμο, ανεργεια, αβεβαιοτητα, ασταθεια και για την αλληλεγγυη των φασιστικων δυναμεων. Οι αξονες της εξεγερσης εναντια στο εβρα'ι'κο κεφαλαιο μετατοπισθηκαν. Οι κοινωνικοι πρωταγονιστες, συμπεριλαμβανομενων και των εργατων, αλλαζουν…και γι' αυτό απετυχαν στην συγκλιση των καινουργιων αναγκων σ' ένα ιδιαιτερα κοινωνικο προταγμα!Μονο όταν καθιερωθουν νεες τασεις που θα επιτρεπουν την διαφορετικη τοποθετηση του προβληματος αναπτυξης και της χρησιμοποιησης του κοινωνικου πλουτου κάθε χωρας, θα μπορουσε να γινη αντιληπτη μια καθ' όλα νεα κοινωνια.

Δεν πρεπει να παραβλεψουμε ότι ο καπιταλισμος πουλα το σκοινι με το οποιο μπορει υπο καταλληλες συνθηκες να κρεμαστη….Εξηγουμε. Ο καπιταλιστικος κοινωνικος σχηματισμος βασιζεται στον ριζικο διαχωρισμο αναμεσα στην λειτουργια παραγωγης και στην λειτουργια καταναλωσης. Ενώ παλαιοτερα ο καπιταλισμος αποφασιζε μονομερως για τις μορφες παραγωγης και καταναλωσης, αναγκαζεται σημερα να πουληση προ'ι'οντα και δραστηριοτητες που του επιβληθηκαν από μια ορθολογικοτατα εντελως ξενη προς αυτην της βιομηχανοποιησης. Οσον αφορα τους καταναλωτες, αυτοι συνεχιζουν να χρησιμοποιουν και να ρυθμιζουν τους μηχανισμους της καπιταλιστικης παραγωγης και αγορας προκειμενου να αποκτησουν τις προμηθειες τους.Συμπληρωματικα κλονιζονται οι τρεις στυλοβατες της καπιταλιστικης ταξης (βιομηχανικη ηγεμονια, εκμεταλλευση της εργατικης δυναμης, υπερκαθορισμος της καταναλωσης από την παραγωγη)και αμφισβητειται ετσι εκ νεου η δυναμικη του καπιταλιστικου συστηματος. Το συστημα αυτό δεν εμφανιζεται πλεον σαν την υποχρεωτικη μεσολαβηση – το τιμημα της προοδου – αλλα σαν μια τροχοπεδη στην ελευθερη αναπτυξη δραστηριοτητων αυτοπαραγωγης αμεσα χρησιμων στους ανθρωπους…Η δραστηριοτητα αυτοπαραγωγης χρειαζεται χρημα και ελευθερια. Τοσο το χρημα οσο και η ελευθερια δεν παρεχονται ουτε στον ανεργο αλλα και ουτε στον μισθωτο. Ολοι ανεξαιρετως τραπεζικοι οικοι τρεμουν από την Ιδεα, ότι μια ημερα η σφαιρα της βιομηχανικης παραγωγης θα μπορουσε να τεθη στην υπηρεσια των αυτονομων ανθρωπινων δραστηριοτητων, διοτι είναι ξενοι με τις χωροχρονικες ανθρωπινες ρυθμισεις και εχθροι του ελευθερου χρονου των ανθρωπων.

Τα καθαρματα του καπιταλιστικου συστηματος συνεχιζουν να παραγουν ολο και περισσοτερο και να κατανεμουν την παραγωγη ολο και ποιο ανισα. Οσο μεγαλυτερη όμως σημερα γινεται η ανισοτητα, τοσο μεγαλυτερος γινεται και ο κινδυνος της κοινωνικης εκρηξης. Ειτε το θελουν ειτε όχι οι Ashkenasim-Εβραιοι και κατοχοι του χρηματος, η κοινωνια του 21ου μ.Χ. αιωνα θα αποκτηση τα μεσα για να αφοσιωθη στον ελεγχο των κοινωνικων σχεσων, στις υποθεσεις της «πολιτειας», από την στιγμη που το κεκτημενο επιπεδο του ελεγχου της σχεσης του ανθρωπου με την φυση θα ελευθερωση χρονο, νοημοσυνη, ενεργεια, από την στιγμη κυριως που ο ανθρωπος θα καταφερει να αντιστρεψη τις προτεραιοτητες στην παραγωγικη ροη του πλουτου, να επαναφερη τον κατά τον Αριστοτελη λογο υπαρξης του χρηματος ως «ανταλλακτικου μεσου της παραγωγης» με ταυτοχρονη καταργηση της αισχροκερδειας και της εφευρεσης του τοκου για το δανειζομενο και ουσιαστικα πλαστο χρημα, προκειμενου να ικανοποι-ηση της αναγκες αμεσης κονωνικης ωφελειας.
Η σημερινη τραγικη πραγματικοτητα που πρεπει εν αναγκη αιματερα να αλλαξη. Υπαιτιοι είναι οι μεγιστανοι του χρηματος.

Ένα τεταρτο των ανθρωπων του πλανητη Γη γεννιεται και πεθαινει από την πεινα, οπου το ημισυ των ανθρωπων επιζει μετα από ηθικα και φυσικα βασανιστηρια μεσα σε ένα ωκεανο μιζεριας, από τον οποιο ουτε καν ελπιζει να βγη, οπου ο περιφημος δρομος της αναπτυξης της Νεας Ταξης Πραγματων των Ashkenasim-Εβραιων (Διεθνης Πολιτικος Σιωνισμος) δεν είναι παρα μια συνεχως αυξουσα παρακμη. Στο μεσο του ψευτικου αυτου κοσμου, υπαρχει μια νησιδα ευημεριας, μια σχετικη ευζω'ι'α που κάθε τοσο αντικαθισταται από τις σκιες της βαρειας συνειδησης, της ελλειψης προοπτικων, της αδυναμιας, της πληξης, της μοναξιας, των ναρκωτικων, αν όχι της τρελλας. Η παρακμη και η βαθεια ηθικη εξαθλιωση της συγχρονης ανθρωποτητας είναι αποτελεσμα του παγκοσμιου θριαμβου του εβρα'ι'κου εξουσιαστικου πνευματος των Ashkenasim-Εβραιων. Ο σημερινος παρηκμασμενος κοσμος μας είναι καθ' ολοκληριαν δεσμιος της εβρα'ι'κης δογματικης αντιληψεως περι ζωης – ειτε στην παλαια θρησκευτικη μορφη των Sephardim-Εβραιων ειτε στην νεωτερη πολιτικο-κοινωνικη (αστο-καπιταλο-μαρξιστικη) εκδοση των Ashkenasim-Εβραιων – και τιποτε περισσοτερο 'η λιγωτερο.

Το τερμα της εβρα'ι'κης λογικης είναι η αντιληψη ότι το Ελληνικο Πνευμα, που δεν μπορεσαν να εξολοθερευσουν ακομη, αποτελει το ασφαλεστερο ιδεολογικο θεμελιο ενός Κοσμου τελειους διαφορετικου και ποιοτικα ανωτερου από τον σημερινο, διοτι τα χαρακτηριστικα του πνευματος εκεινου είναι οι υπεραισθητες και απολυτου κυρους αληθειες, ιδεες και αξιες που ισχυουν εξ αντικειμενου και καθ΄ολοκληριαν στην ζωη και στον κοσμο, χωρις χωροχρονικους περιορισμους.Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Dimitris N. Adamopoulos
makrinitsa@hotmal.com1. Egon Calsar Conte Conti «Der Aufstieg des Hauses Rothschilds», Wien 1949
2. Morton F. «Die Rothschilds, Porträt der Familie», München 1968
3. Attali J. «Siegmund G. Warburg», Das Leben eines großen Bankiers, Düsseldorf-Wien 1986
4. Marcus Eli Ravage «Απεσταλμενος στους Εθνικους», The Century Magazine, Februar 192815.08.11
von Georg Chaziteodorou/Dimitris N. Adamopoulos
Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Privatdozent an der RWTH Aachen
Bleibergweg 114
40885 Ratingen

Tel.+Fax: 02102 32513

Dimitris N. Adamopoulos
Escherheimer Ldstr. 445
D-60431 Frankfurt am Main
makrinitsa@hotmail.com
http://berlin-athen.eu/

Project Parousia – Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Posted: 01 Jun 2013 04:15 AM PDT


Τον είδα, αφού πρώτα είχα υπογράψει συµφωνητικό που µου απαγόρευε να σας πω πού τον είδα καθώς και να αποκαλύψω τεχνικής φύσης λεπτοµέρειες που αφορούσαν το πώς ακριβώς εµφανίστηκε µπροστά µου (τις οποίες, όµως, έτσι κι αλλιώς, δεν θα µπορούσα να σας µεταφέρω, καθώς είμαι άσχετος περί αυτά).
Αρκεί να σας πω ότι, για να φτάσω στο σηµείο να τον δω, έπρεπε να κατέβω σε ηµισκοτεινό υπόγειο του κτιρίου όπου στεγαζόταν το εργαστήριο στο οποίο εξελίσσονταν οι απαιτούµενες για την «εµφάνισή» του τεχνολογίες, αφού είχα ελεγχθεί ενδελεχώς για οποιαδήποτε συσκευή µπορούσε να καταγράψει τη «συνάντηση».
 Η τεχνικός µε κάθισε σε µια καρέκλα, που παραθύµιζε καρέκλα οδοντογιατρού, και µε ρώτησε αν έχω φορέσει ποτέ φακούς επαφής. Δεν είχα. «Δεν πειράζει», µου είπε, «απλώς θα σου πάρει µερικά λεπτά για να συνηθίσεις».Πράγµατι, µετά από µερικές σταγόνες κολλύριο στο κάθε µάτι, δεν πήρε πολλή ώρα στα µάτια µου να συνηθίσουν τους διάφανους φακούς επαφής και σχεδόν να ξεχάσω την ύπαρξή τους.
Στο µεταξύ, η τεχνικός µου εξήγησε τι να περιµένω και κατόπιν µου έβαλε στο χέρι ένα µικρό, µαύρο κουτί µε ένα ασηµένιο κουµπί, λέγοντάς µου ότι δεν επρόκειτο να δω τίποτα, παρά µόνο αν άρχιζα να περιστρέφω αργά το κουµπί, κανονικά: από αριστερά προς τα δεξιά. Με ρώτησε αν είµαι έτοιµος, της έγνεψα καταφατικά και τότε πάτησε κάποια κουµπιά στην κονσόλα της, που κάτι πρέπει να ενεργοποίησαν, το οποίο ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν και πώς δούλευε.
Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι οι ενέργειές της άλλαξαν λίγο τον φωτισµό του δωµατίου, κάνοντάς το φωτεινότερο, πιο φωσφοριζέ για την ακρίβεια. Με ένα νεύµα της τεχνικού άρχισα να περιστρέφω το ασηµένιο κουµπί. Ξάφνου, τον είδα! Ήταν δυόµισι µέτρα ψηλός και εµφανίστηκε πίσω από την τεχνικό. Το πρώτο πράγµα που πρόσεξα ήταν τα εκφραστικά, κόκκινα µάτια και τα λέπια µε τα οποία ήταν καλυµµένο το δέρµα του. Από τη µύτη του διέκρινα να βγαίνει ανάλαφρος ατµός.
Με αργά αλλά σταθερά βήµατα κινήθηκε προς τα δεξιά (αριστερά σε σχέση µε µένα), αποκαλυπτόµενος ολόκληρος πίσω από την τεχνικό, η οποία εµφανώς διασκέδαζε µε την έκφρασή µου. Όσο και να ήµουν προετοιµασµένος, το θέαµα του εξωγήινου µού είχε κόψει την ανάσα. Όσο και να ήξερα ότι επρόκειτο για µια απλή προβολή από τους φακούς επαφής στο οπτικό µου νεύρο, η λογική µου δυσκολευόταν να υπερκεράσει το ένστικτο που µε έκανε να θέλω να τρέξω προς την κοντινότερη έξοδο.
Είναι ίσως δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά ο εξωγήινος επισκέπτης φάνταζε τόσο πραγµατικός, τόσο τρισδιάστατος, όσο και η τεχνικός της οποίας τα µηχανήµατα τού έδιναν «µορφή» και «υπόσταση». Για τουλάχιστον ένα λεπτό περιδιάβαινε στο δωµάτιο, κάποιες φορές αποµακρυνόµενος από την καρέκλα µου, άλλες προσεγγίζοντάς την. Παρά το γεγονός ότι έβλεπα την τεχνικό να τον κατευθύνει µε µικρές παρεµβάσεις στην κονσόλα της, για µένα η παρουσία του ήταν πέρα για πέρα αληθινή.
Το κάθε του βήµα όχι µόνο φαινόταν αλλά και ακουγόταν αληθινό (µέσα, προφανώς, από ηχεία καλού στερεοσκοπικού συστήµατος που προσέδιδαν το απαραίτητο «βάθος» στους ήχους που δηµιουργούσε), η ανάσα του το ίδιο, ακόµα και οι ήχοι που έκανε όταν έσερνε επιδεικτικά το όλο νύχια και λέπια χέρι του στον τοίχο, κάνοντάς µε να ανατριχιάσω.
Όταν τελείωσε το ατέλειωτο εκείνο λεπτό, µε περίµενε η επόµενη έκπληξη. Ήταν η στιγµή που µου µίλησε. Αµέσως αναγνώρισα τα λόγια που µου είπε: ήταν ο προθανάτιος µονόλογος του άντροϊντ Roy (που ο έπαιζε ο Ρούτγκερ Χάουερ απέναντι στον Χάρισον Φορντ), της σειράς «Nexus», στο τέλος της ταινίας Blade Runner του Ρίντλεϊ Σκοτ – θα θυµάστε εκείνο το καταπληκτικό: «Έχω δει κόσµους που εσείς δεν έχετε καν φανταστεί. Επιτέθηκα σε φλεγόµενα διαστηµόπλοια στο τόξο του Ωρίωνα. Είδα ακτίνες C να αντανακλώνται στην Πύλη του Tannhäuser. Όλες εκείνες οι στιγµές θα χαθούν στον χρόνο, όπως τα δάκρυα στη βροχή. Ώρα να πεθάνω».
Την ώρα που µιλούσε, πειραµατίστηκα µε το ασηµένιο κουµπί. Καθώς το έστρεφα προς τα αριστερά, ο εξωγήινος γινόταν πιο αχνός, διάφανος, ενώ η φωνή του αποµακρυνόταν, σαν να πέρναγε σε άλλη διάσταση, πιο µακρινή. Με µια µικρή περιστροφή του ασηµένιου κουµπιού προς τα δεξιά ερχόταν ξανά στο προσκήνιο και η φωνή του γινόταν πάλι στεντόρεια.
«Θέλεις να τον δεις θυµωµένο;» µε ρώτησε η τεχνικός, αφού τελείωσε ο µονόλογος. «Όχι, να µου λείπει» της απάντησα και καλού-κακού τον «έσβησα», γυρνώντας το ασηµένιο κουµπί φουλ αριστερά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, σαν να µου είχε λείψει η «παρουσία» του, του ξαναέδωσα µια ευκαιρία να συνυπάρξουµε στον χώρο.Εµφανίστηκε µπροστά µου µε µια έκφραση που θύµιζε χαµόγελο. Όταν πλέον είχα κατέβει από την καρέκλα και οι φακοί επαφής είχαν επιστρέψει στο κουτάκι τους, η τεχνικός µου είπε ότι θα πάρει πολλά χρόνια µέχρι να εξασφαλίσουν την άδεια της Αρχής Τροφίµων και Φαρµάκων (FDA) των ΗΠΑ για να κυκλοφορήσει αυτή η τεχνολογία ευρέως.
Ο λόγος; Επειδή κανείς δεν ξέρει ακόµα τον αντίκτυπο στον ψυχισµό του ανθρώπου τόσο ρεαλιστικών παρουσιών, ιδίως σε ανθρώπους επιρρεπείς στη σχιζοφρένεια. Άλλο το να βλέπεις µια οθόνη, ή ακόµα και µια τρισδιάστατη ταινία, και άλλο το να είναι αδύνατον να διακρίνεις µεταξύ ενός πραγµατικού όντος και µιας προβολής στο οπτικό σου νεύρο – ιδίως όταν η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στο «φάντασµα» να αντιδρά στις δικές σου κινήσεις, να απαντά στα λόγια σου, να επικοινωνεί (ή να προσποιείται ότι επικοινωνεί) µαζί σου.
Φεύγοντας από το εργαστήριο, τα συναισθήµατα ήταν ανάµεικτα. Πιο πολύ µε ανησύχησε το ότι δεν είχα ιδέα τι θα σηµάνει µακροπρόθεσµα αυτή η τεχνολογία για την ανθρωπότητα. Προφανώς, θα αλλάξει τον κόσµο των βιντεο-παιχνιδιών, του κινηµατογράφου, της ψυχαγωγίας γενικότερα, η οποία θα πάψει να έχει ανάγκη από οθόνες και σκηνές. Όλο το τοπίο, ο κόσµος ολάκερος, θα είναι µια σκηνή, µια οθόνη, ένα τεράστιο σανίδι. Όµως, αυτό που κανείς δεν µπορεί ακόµα να φανταστεί είναι πώς θα αλλάξει, πέραν της ψυχαγωγίας, η αίσθησή µας για τον «άλλον», για το ποιοι είµαστε «εµείς» οι ίδιοι.
[Του Γιάννη Βαρουφάκη από lifo.gr]

Πώς η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί ευφυώς την Θεωρία Παιγνίων για να μας διασπά!

Posted: 01 Jun 2013 04:00 AM PDT


Στην Θεωρία Παιγνίων ένα πολύ γνωστό παιγνίδι είναι το "δίλημμα του φυλακισμένου" .
Οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να αποσπάσουν χρήματα απο έναν "τραπεζίτη" .
Βλέπε λεπτομέρειες στο εξαιρετικό βιβλίο "ΤΟ ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ" του RICHARD DAWKINS , κεφάλαιο 12 .
Πάμπολλα φαινόμενα στην Βιολογία και στην Πολιτική εξηγούνται με αυτό το παιγνίδι .
Υπάρχουν πολλών ειδών στρατηγικές για να παίξεις το παιγνίδι .
Κάποιες αποκαλούνται "κακοπροαίρετες" (η πρώτη σου κίνηση είναι να προδώσεις τον άλλον παίκτη). Οι αντίθετες λέγονται "καλοπροαίρετες" .
Κάποιες λέγονται "πολύ εκδικητικές" ( να απαντάς με πολλές προδοσίες σε μία προδοσία του άλλου παίκτη ) . Οι αντίθετες λέγονται "συγχωρητικές" .
Υπάρχουν και οι "ζηλόφθονες" και οι "μή ζηλόφθονες στρατηγικές" .
Στην ζηλόφθονη στρατηγική με ενδιαφέρει ο άλλος παίκτης να μήν κερδίσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο εμένα .
Δηλαδή εάν έχω τις δύο επιλογές :
Α) Αποσπώ απο τον τραπεζίτη 100 ευρώ και ο άλλος παίκτης του αποσπά 99 .
Β) Αποσπώ απο τον τραπεζίτη 200 ευρώ και ο άλλος παίκτης αποσπά 300 .
τότε διαλέγω την Α !
Αυτό είναι τελείως παράλογο . Τα λεφτά δεν τα παίρνει ( ο άλλος παίκτης ) απο εμένα αλλά απο τον τραπεζίτη .
Η nea taksi έχει πλήθος ψυχολόγων και γνωρίζει οτι ο πολύς λαός ρέπει στις ζηλόφθονες στρατηγικές Δείτε λοιπόν τί κάνει :
Βάζει τον κανόνα "ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΣΕ ΡΕΜΑΛΙΑ" .
Έτσι μετατρέπει το αφελές ρεμάλι σε "ψεύτικο λαγό" . Όταν έρθει η οικονομική κρίση , οι καλοί νοικοκύρηδες δεν θέλουν το κάψιμο των τραπεζών διότι θα παραγραφούν τα χρέη ΚΑΙ απο τα ρεμάλια ! Ο καλός νοικοκύρης κυνηγά τον "ψεύτικο λαγό" και δεν βλέπει τον πραγματικό του αντίπαλο ( που είναι η τράπεζα ) .
Έπειτα πηγαίνει ένας απεσταλμένος του τραπεζίτη ( δεν το λέει όμως ποιός τον έστειλε ) στο "ρεμάλι" και του λέει : "ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ" !
Και έτσι χρησιμοποιεί το "ρεμάλι" για δεύτερη φορά !!!
Είναι ουσιώδες να αντιληφθούμε οτι και το ρεμάλι και ο νοικοκύρης δεν στέρησαν το χρήμα απο κανέναν . Ο neotaksikos τραπεζίτης δημιούργησε το χρήμα ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ πληκτρολογώντας το σε έναν υπολογιστή . Αν παραγραφούν τα χρέη δεν θα υπάρξει κάποιος να παραπονεθεί "ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ" .
Δημιουργώντας χρήμα εκ του μηδενός , τους έδωσε το δικαίωμα στην σπατάλη πετρελαίου.
Το ρεμάλι το έδωσε στα ψαροκάϊκα για να κινηθούν και να του φέρουν γαρίδες .
Ο νοικοκύρης το έδωσε στην τσιμεντοβιομηχανία για να κάνει τσιμέντο .
Δημιούργησε ένα τσιμεντένιο όγκο άχρηστο για τις επόμενες γενεές . Το σπίτι αυτό για να λειτουργήσει χρειάζεται να σπαταλά διαρκώς πετρέλαιο . Αν η κοινωνία εξυγιανθεί κάποτε , θα πρέπει να το κατεδαφίσει .
Είναι ουσιώδες λοιπόν να αντιληφθούμε οτι ΟΛΟΙ μας υπήρξαμε πιόνια της neas taksis .
Οι δήθεν "νοικοκύρηδες" χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν τον πλούτο ( κτίρια κλπ ) που θα κατασχεθεί και τα δήθεν "ρεμάλια" χρησιμοποιήθηκαν για να αποπροσανατολίσουν τους "νοικοκύρηδες" .
Όλοι μας τσιμπήσαμε κάποιο δόλωμα .
Είναι ουσιώδες να αντιληφθούμε οτι οι "νοικοκύρηδες" φταίνε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ για την κρίση.
Δείτε πώς :
Ο "νοικοκύρης" ήθελε να γίνει τεχνίτης αυτοκινήτων .
Του λέει η nea taksi "Πούλα το χωράφι σου , πάρε και ΔΑΝΕΙΟ και πήγαινε στην ΠΟΛΗ για να ανοίξεις το μαγαζί" .
Το χωράφι το αγόρασε κάποιος τσιφλικάς που σήμερα έχει χίλια στρέμματα που τα καλλιεργεί με λαθρομετανάστες .
Ποιός λοιπόν ευθύνεται ( εν μέρει ) για την εισροή λαθρομεταναστών ;
Ο "νοικοκύρης" ή το "ρεμάλι" που έτρωγε γαρίδες με τα λεφτά του δανείου ;
Ποιός ευθύνεται για την συσσώρευση του πληθυσμού στις πόλεις ;
Ο εργατικός "νοικοκύρης" που έφυγε απο το χωριό ή το "ρεμάλι" που έτρωγε γαρίδες ;
Είναι ουσιώδες να αντιληφθούμε οτι οι "νοικοκύρηδες" ήταν μεγαλύτερα κορόϊδα απο τα "ρεμάλια" .
Οι νοικοκύρηδες έχτισαν τα κτίρια που τώρα θα κατασχεθούν ( με τα διάφορα χαράτσια ) και δεν απόλαυσαν και τις γαρίδες .
Τα "ρεμάλια" απόλαυσαν τις γαρίδες και οι τράπεζες δεν θα βρούν τίποτα να κατασχέσουν !
Ας υποθέσουμε οτι είμασταν πονηροί και δεν παίρναμε κανένα στεγαστικό δάνειο .
Βάζαμε αυτούς που δεν είχαν ακίνητα να παίρνουν μόνο καταναλωτικά δάνεια και να μας τα μοιράζουν .
Τί θα γινόταν τότε ;
Υποπτεύομαι οτι δεν θα έδιναν ΟΥΤΕ ΕΝΑ καταναλωτικό δάνειο ( αφού ο κανόνας ήταν ένα καταναλωτικό για δέκα στεγαστικά ) !
Είναι ουσιώδες να αντιληφθούμε οτι όλοι μας είμαστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .
Τα "ρεμάλια" μπορούν να ισχυρισθούν "ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΥΨΗ . ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΡΚΕΣΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ" .
Οι νοικοκύρηδες θα ισχυρισθούν "ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ , ΟΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ"
Είναι ουσιώδες να αντιληφθούμε οτι οι χαρακτηρισμοί "νοικοκύρης" και "ρεμάλι" δίνονται απο την σάπια κοινωνία που ζούμε και ίσως δεν έχουν καμμία σχέση με το ποιόν του καθενός .
Το "ρεμάλι" έγινε ρεμάλι μέσα σε μια άρρωστη κοινωνία που μοίραζε αφειδώς δάνεια .
Μέσα σε μια κοινωνία με σωστούς ηγέτες ίσως να ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος ή ένας άριστος νοσοκόμος που θα μας ξάφνιαζε με τον αλτρουϊσμό του .
Ο "νοικοκύρης" έγινε νοικοκύρης μέσα σε μια άρρωστη κοινωνία που του έλεγε "Είναι θεμιτό να ξοδέψεις την ζωή σου στιβιάζοντας υλικό πλούτο" .
Μέσα σε μια κοινωνία με σωστούς ηγέτες ίσως να ήταν ένα μίζερο ανθρωπάκι που θα νοιαζόταν μόνο για τον εαυτούλη του και θα μάλωνε συνεχώς με τον γείτονα .
Το να νικήσουμε την nea taksi είναι κάτι δύσκολο .
Είναι δύσκολο διότι πρέπει ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ !
Να αποβάλλουμε τις πιθήκειες ζηλόφθονες συμπεριφορές που γέννησαν την nea taksi. 


πηγη

About the Author

Posted by Αρμαγεδώνας Έλευσις on 3:27 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By Αρμαγεδώνας Έλευσις on 3:27 μ.μ.. Filed under . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "THE SECRET REAL TRUTH"

Δημοσίευση σχολίου

    Blog Archive

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - NEWS

Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Funny