Headlines

+/- Multimedia - LiVe !


Multimedia

Streaming

protoselida

Published On:Σάββατο, 4 Μαΐου 2013
Posted by Αρμαγεδώνας Έλευσις

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ


Η Λαμπρή Κυριακή της Ανάστασης

Posted: 14 Apr 2012 07:00 PM PDT

Η Λαμπρή Κυριακή της Ανάστασης

 «Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω, θάνατον πατήσας και τοις εν τοις μνήμασι, ζωήν χαρισάμενος!»

 

 

από το Γιώργο Χαραλαμπίδη

 

 

Φτάσαμε αισίως στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας και ήδη από εχθές τα Μεσάνυχτα αντηχεί στα αυτιά όλων μας, το γέλιο και η χαρά συνοδευόμενα από ένα πάντοτε εγκάρδιο «Χριστός Ανέστη»…

Αυτό είναι το πλέον χαρμόσυνο γεγονός που ψάλλαμε όλοι μας «ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ» και θα αποτελεί την έναρξη των προσευχών μας για τις επόμενες 40 ημέρες.

 

«ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ,

ΘΑΝΑΤΩ, ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΑΣΙ,

ΖΩΗΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΟΣ!»

 

 

Ο άκρως μυστηριακός αυτός Ύμνος παρουσιάζει με τον πλέον περιεκτικό τρόπο τον τελικό στόχο κάθε Ανθρώπινης Ψυχής.

Και ο στόχος αυτός δεν είναι άλλος, από την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της!

Είναι βέβαιο, ότι στην προσπάθειά του, να αναλύσει κανείς, αυτούς και μόνο τους ελάχιστους στίχους, θα μπορούσε να γράψει ένα ογκωδέστατο βιβλίο!

 

Ποιο είναι λοιπόν το ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ που περιέχεται σε αυτόν τον Ύμνο, το μήνυμα που θέλει να μας μεταφέρει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

Αλήθεια, τί σημαίνει το απολύτως μυστηριακό και ακατάλειπτο:

«Θανάτω, θάνατον πατήσας»;

 

Ας προσπαθήσουμε να αναλύσουμε αυτούς τους εξαιρετικά σημαντικούς στίχους του «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» που αν και τους έχουμε πει χιλιάδες φορές, ελάχιστα τους έχουμε κατανοήσει…

 

«ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ»,

Ο Χριστός λοιπόν, ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ και ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ από τον Άδη ή τον Κόσμο των Νεκρών,

 

«ΘΑΝΑΤΩ, ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ»

επειδή κατάφερε ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ή να ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ.

Αυτό σημαίνει ότι ένας Άνθρωπος, για όσο διάστημα είναι ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ του, για τον Κύριό μας ουσιαστικά θεωρείται ΝΕΚΡΟΣ, αφού οι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΕΣ, ακριβώς σαν να έχει επέλθει σε αυτές ο ΘΑΝΑΤΟΣ!

Όπως ακριβώς συμβαίνει με την παραβολή της Συκιάς, την Μεγάλη Δευτέρα, που επειδή δεν κατάφερε να παράξει ούτε έναν καρπό, ο Κύριος της ξεραίνει, διότι θεωρείται ουσιαστικά νεκρή!

Αυτός ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ που βιώνουμε υποχρεωτικά για όσο χρονικό διάστημα παραμένουμε ΔΟΥΛΟΙ του Εαυτού μας, είναι που ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ή ΚΥΡΙΟΣ μας, ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΣ με την σειρά του αυτόν τον «ΑΚΑΡΠΟ» ΔΟΥΛΟ του οποίου οι Πνευματικές του λειτουργίες είναι ανύπαρκτες, δηλαδή ΝΕΚΡΕΣ, αφού τα ζητήματα τα οποία τον απασχολούν είναι μόνο η πεζή καθημερινότητα και ο ΥΛΙΣΜΟΣ που την χαρακτηρίζει.

Θανατώνει τον Νεκρό Δούλο, σημαίνει ότι ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ή ΜΥΜΦΙΟ ή Ανώτερο Εαυτό μας!

 

«ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΑΣΙ ΖΩΗΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΟΣ»

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Χριστός μπορεί να ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ την ΝΕΚΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ μας υπόσταση, υπό έναν απαράβατο όρο.

Όταν η Ψυχή μας από «Μωρά Παρθένα» μπορέσει να μετατραπεί σε «Φρόνιμη», δηλαδή όταν καταφέρουμε να αποκτήσουμε αυτήν την πολυπόθητη ΦΡΟΝΗΣΗ που αποτελεί, το κατ' εξοχήν, ανά τους αιώνες, βασικό ζητούμενο της Φιλοσοφίας.

 

Όμως βασική προϋπόθεση για την εφαρμογή της ΦΡΟΝΗΣΗΣ είναι η απρόσκοπτη λειτουργία της ΜΝΗΜΗΣ μας.

Διότι μόνο στην περίπτωση της τέλειας λειτουργίας της ΜΝΗΜΗΣ μας, θα μπορούσαμε θυμόμαστε τα κατά καιρούς ΛΑΘΗ του παρελθόντος μας, έτσι ώστε να μην συνεχίσουμε να τα επαναλαμβάνουμε.

Ο μόνος τρόπος για να καταφέρουμε να θυμόμαστε τα ΛΑΘΗ μας, έτσι ώστε να λειτουργήσει επιτυχώς η ΜΝΗΜΗ μας και να αποτρέψει μια ενδεχόμενη ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΜΟΙΡΑΙΩΝ ΛΑΘΩΝ, είναι η Ψυχή μας να αποκτήσει ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.

Δηλαδή να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ότι κατά την διάρκεια της ζωής μας, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ συνεχώς τα ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ, εξαιτίας των οποίων δεν μπορούμε να προχωρήσουμε Πνευματικά, έτσι ώστε να παραμένουμε ΔΟΥΛΟΙ του ίδιου μας του Ανώτερου Εαυτού ή του ΚΥΡΙΟΥ μας!

 

Όσοι Μαθητές του Χριστού, μετά από μεγάλη και πραγματική προσπάθεια, έχουν καταφέρει να επιβληθούν και να ΠΑΤΗΣΟΥΝ τον κατώτερο εαυτό τους ή τον ΔΟΥΛΟ τους, ώστε να νεκρώσουν ή να ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ τα ΠΑΘΗ της ΨΥΧΗΣ τους, αυτοί είναι που θα ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ και να εισέλθουν στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.

 

Όσοι Μαθητές του Χριστού, καταφέρουν να ξεφύγουν από την κατάσταση της ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ και της ΛΗΘΗΣ και μπορούν πλέον να κάνουν ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, δια της Παραβολής της Σύγκρισης και της Συσχέτισης, έτσι ώστε να ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ Η ΜΝΗΜΗ τους και να είναι πλέον σε θέση να ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, σε αυτούς ΧΑΡΙΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.

Οι Άνθρωποι οι οποίοι μετά από τεράστια προσπάθεια, μετά από έναν πραγματικό ΑΘΛΟ κατάφεραν να ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ τους, είναι αυτοί που αναφέρονται σε αυτόν τον Αναστάσιμο Ύμνο με την μυστηριώδη ορολογία «ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΑΣΙ» ζωήν χαρισάμενος!

 

Βεβαίως, για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε αυτήν την τόσο σημαντική και ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ΜΝΗΜΗΣ μας, πρέπει να καταφέρουμε προηγουμένως να ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ, δηλαδή να αποκτήσουμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΜΑΣ και ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΜΑΣ.

 

Η Σημερινή ημέρα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ είναι η ημέρα της ΣΥΝΔΕΣΗΣ και της ΤΑΥΤΙΣΗΣ του Κατώτερου Εαυτού μας ή ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ με τον Ανώτερο εαυτό ή τον ΚΥΡΙΟ μας.

Για να γίνει ακόμα περισσότερο κατανοητό αυτό το τόσο σοβαρό θέμα της διπλής Ανθρώπινης φύσης ή υπόστασης, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τους όρους της σύγχρονης Ψυχολογίας.

Ο Κατώτερος Εαυτός ή Δούλος είναι το μέρος της Ψυχής που στην Ψυχολογία ονομάζουμε ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ και αντίστοιχα

Ο Ανώτερος Εαυτός ή Κύριος είναι το το μέρος της Ψυχής που στην Ψυχολογία ονομάζουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.

 

Αυτό σημαίνει ότι για όσο βρισκόμαστε στην «Κατάσταση του Δούλου» βρισκόμαστε σε μια ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, από την οποία ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΡΕΨΕΙ.

Η ένωση των δύο Εαυτών μας, οδηγεί στην ένωση του συνειδητού και του ασυνείδητου μέρους της Ψυχής μας, και το θαύμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ που επιτελείται, αφορά πλέον στην εμφάνιση μιας ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ που μπορεί πλέον να επιτρέψει την είσοδό μας, στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ή στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Χριστός μάς λέει ξεκάθαρα ότι «Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ»

Δηλαδή μας ξεκαθαρίζει ότι από εμάς εξαρτάται αν αποφασίσουμε να γνωρίσουμε την βασιλεία των Ουρανών η οποία βρίσκεται ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

 

Αυτή θα είναι αναμφισβήτητα η πιο ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΗΜΕΡΑ της ζωής μας, αφού όταν θα έχει πλέον επιτευχθεί η πλήρης συνειδητοποίηση του ασυνειδήτου μέρους της Ψυχής μας, θα έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσει την εξελικτική μας πορεία επάνω στον πλανήτη Γη και θα έχουμε ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!

 

Θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε, ότι για όσο διάστημα η Ψυχή μας βρίσκεται στον Άδη, δηλαδή τόσο μετά τον θάνατό του Σώματός μας, όσο και πριν την γέννησή του, βρίσκεται σε κατάσταση απολύτως ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ.

Διότι στην ΑΣΑΡΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της η Ψυχή διαθέτει όλες τις ΜΝΗΜΕΣ της, από όλες τις ζωές που έχει ζήσει στο παρελθόν.

 

Όταν όμως η Ψυχή μας πρόκειται και πάλι να ενσαρκωθεί, όταν δηλαδή η ΑΫΛΗ Ψυχή μας ΕΚΠΕΣΕΙ στον ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ και γεννηθεί σε σάρκινο σώμα, τότε ξεχνάει υποχρεωτικά όλες τις ΜΝΗΜΕΣ της.

Η κατάσταση αυτή όμως είναι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ, διότι όπως είναι γνωστό, όταν γεννιόμαστε δεν έχουμε απολύτως καμμία συναίσθηση των πραγμάτων.

Η ενσάρκωσή μας στη Γη θα θεωρηθεί επιτυχημένη, αν το ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ κομμάτι της Ψυχής μας, καταφέρει να φτάσει σε εκείνο το εξελικτικό επίπεδο, που θα μπορέσει να οδηγήσει στην ένωσή τους τον ΔΟΥΛΟ και τον ΚΥΡΙΟ ή τον Κατώτερο και τον Ανώτερο Εαυτό ή το ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ και το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ!

 

Δηλαδή αν καταφέρουμε να λειτουργήσουμε «ΩΣ ΕΝ ΟΥΡΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ»

 

Αυτό είναι το δυσκολότερο μάθημα που πρέπει να μάθουμε, αυτό είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ που πρέπει να προσπεράσουμε για να ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ή στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

 

 

 fos

 

 

 

ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΦΩΣ ΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

 

 

 

Εδώ που φτάσαμε…. ένα μένει να σας πω…

Posted: 13 Apr 2012 10:05 PM PDT

Εδώ που φτάσαμε…. ένα μένει να σας πω…

 

Καλή Ανάσταση!

 

Όπου κι αν είστε, με όποιους κι αν γιορτάζετε, να θυμάστε ότι τα αστέρια πάνω ψηλά σας χαμογελούν  και σας εύχονται κι εκείνα τα καλύτερα!

 

Χωρίς πολλά λόγια, σας εύχομαι να έχετε το πολυτιμότερο όλων, την υγεία και φυσικά να τη …διατηρήσετε (σπόντες για το αρνί και τα συνοδευτικά καλούδια σας πετάω!)…

 

Με τη σύνεση παρέα, ας περάσετε το καλύτερο Πάσχα της ζωής σας, κόντρα στον άνεμο και το ΔΝΤ!

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Αισιόδοξες όψεις μέχρι 10 Μαίου. Ο Άρης και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και προβλέψεις για τα ζώδια.

Posted: 04 May 2013 02:00 PM PDT

Στην αστρολογία, ο Άρης και ο Ερμής σχηματίζουν διαδοχικά στις 6 και 7 Μαΐου τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για δυο ιδιαίτερα θετικές όψεις που θα δώσουν έναν πιο χαρούμενο τόνο τις επόμενες μέρες και θα συμβάλουν στη θετική εξέλιξη κάποιων γεγονότων.

[Προβλέψεις] Εβδομαδιαίες προβλέψεις 5 - 11 Μαΐου 2013

Posted: 04 May 2013 01:34 AM PDT

Στις 6 Μαΐου ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει μια γωνία τριγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενώ τρεις μέρες αργότερα, στις 9 του μήνα η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων. Ο μήνας Μάιος μάς επιφυλάσσει μια σειρά εκπλήξεων και ανατροπών που θα γίνουν αισθητές με ποικίλους τρόπους και σε διάφορους τομείς της ζωής μας, καθώς θα πραγματοποιηθούν 2 εκλείψεις αυτό το μήνα. Η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή και θα μας απασχολήσει μέσα στην εβδομάδα αυτή που διανύουμε. Έτσι λοιπόν στις 10 του μήνα έχουμε την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου και πιο συγκεκριμένα στην 20η μοίρα του ζωδίου.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας


Κριός

Η ανασφάλεια που ίσως νιώσετε από αυτή την περίοδο, κατά πάσα πιθανότητα θα σας κάνει να στραφείτε προς αναζήτηση οικονομικής και υλικής βελτίωσης ώστε να αναπληρώσετε έστω και προσωρινά τα κενά που υπάρχουν στη ζωή σας. Η γενικότερη αίσθηση που θέλετε να αφήσετε στους γύρω σας θα σχετίζεται κυρίως με την υπερηφάνεια, αρκεί να προσέξετε μην είναι σε λανθασμένη έκφραση και μορφή. Κάποια μεγάλη αγορά μπορεί να είναι ένα από κυρίαρχα ενδεχόμενα αυτή την περίοδο, δώστε όμως προσοχή ώστε να μη χρεωθείτε παραπάνω από τις οικονομικές σας δυνατότητες. Φροντίστε να κινηθείτε με γνώμονα την εσωτερική σας ανάπτυξη και την ψυχική σας ασφάλεια.
Ταύρος

Αυτές τις ημέρες θα διαπιστώσετε πως η προσωπική σας εκτίμηση είναι απαραίτητη για την εκτίμηση και την ανάπτυξη του εαυτού σας. Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι να αναγνωρίσετε και να αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας σε συγκεκριμένους τομείς ώστε να μπορέσετε να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Με την αυτοπεποίθηση που μπορεί να σας δώσει αυτή η διαδικασία, εφόσον καταφέρετε να τη διαχειριστείτε, θα είστε σε θέση να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας ενώ αν σας καταβάλουν οι αμφιβολίες υπάρχει ο κίνδυνος να μπλοκάρετε την όποια εύνοια και να καταλήξετε σε μια αλαζονική και εγωιστική συμπεριφορά.
Δίδυμοι

Μέσα από διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν αυτό το διάστημα, διαπιστώνετε ότι οι επιπτώσεις των δραστηριοτήτων σας έχουν άμεσο αντίκτυπο στην πνευματική σας κατάσταση, έτσι αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον σας στρέφεται κυρίως στην βελτίωση της ψυχολογικής και πνευματικής ανάπτυξης. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτή τη διαδικασία να προκύψουν ορισμένοι ψυχολογικοί φόβοι ή ακόμα και καταπιεσμένες επιθυμίες που δύσκολα θα μπορέσετε να τις παραβλέψετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή την περίοδο που ακολουθεί είναι να επιδιώξετε να εκφράσετε πιο αποτελεσματικά αυτή τη μυστικοπαθή πλευρά του εαυτού σας.
Καρκίνος

Αυτή την περίοδο ίσως συνειδητοποιήσετε πως η παρούσα κατάσταση των φιλικών σχέσεων και του κοινωνικού σας περίγυρου τραβάει έντονα το ενδιαφέρον σας. Δεν αποκλείεται να επιδιώξετε να αναπληρώσετε ορισμένα κενά σε αυτόν τομέα και να επιτρέψετε σε ορισμένους ανθρώπους να μπουν στη ζωή σας πιο ενεργά. Εάν εμπλέκεστε σε ομαδικές δραστηριότητες, θα διαπιστώσετε πως τα συμφέροντα της ομάδας θα αποκτήσουν για εσάς πολύ μεγαλύτερη σημασία. Οι ανιδιοτελείς ανθρωπιστικές πράξεις στις οποίες μπορεί να προβείτε, το διάστημα που ακολουθεί, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή σας και να γίνουν αποδεκτές από το ευρύ κοινό.
Λέων

Η εστίαση του ενδιαφέροντός σας στρέφεται έντονα αυτή την περίοδο στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας και της κοινωνικής σας εικόνας. Ενδεχομένως μια αίσθηση πίεσης που μπορεί να βιώσετε αυτές τις ημέρες, σχετικά με την ανάπτυξη της δημόσιας αναγνώρισής σας και της βελτίωσης της εικόνας σας, θα εντείνει την αποφασιστικότητά σας κι έτσι μέσα από διάφορα εμπόδια θα βρείτε την κατάλληλη δύναμη να προωθήσετε αποτελεσματικά τους στόχους σας. Μέσα από αυτή την ομολογουμένως προκλητική εμπειρία, θα επιδιώξετε να αναζητήσετε ορισμένες απτές αποδείξεις για τις προσπάθειες που καταβάλετε και να ανταμειφθείτε για τον κόπο σας.
Παρθένος

Αυτή την περίοδο ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσετε τα πρότυπα εκείνα της ζωής σας που φαίνεται πως ακολουθείτε έστω και με έναν ασυνείδητο τρόπο, και που φαίνεται πως δεν εξυπηρετούν πλέον την ανάπτυξή σας, καθώς κατά πάσα πιθανότητα δεσμεύουν τις αποφάσεις σας και σας κρατούν σε μια στάσιμη κατάσταση. Η έμφαση αυτής της διαδικασίας μπορεί να εστιάζεται περισσότερο στην ανάπτυξη μιας πιο αφηρημένης και καθολικής σκέψης. Ζητήματα ηθικής ή ακόμα και φιλοσοφικά ζητήματα θα σας απασχολούν έντονα και θα επιδιώξετε να αναπτύξετε ένα πιο αξιόπιστο προσωπικό οδηγό μέσα σας.
Ζυγός

Το επόμενο διάστημα που ακολουθεί, μέσα από διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε πως σε αυτό το στάδιο της ζωής σας δεν μπορείτε να αρκεστείτε σε ημίμετρα. Έτσι καταλαβαίνετε πως ήρθε η στιγμή να επιδιώξετε συνειδητά την απόλυτη ένωση με το σύντροφό σας τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο, μην έχοντας τη διάθεση να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο. Αυτή η εσωτερική σας ανάγκη μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την πνευματική σας εξέλιξη και την ψυχική σας ανάπτυξη. Ο αισθησιασμός σας αυξάνεται σημαντικά, όπως επίσης και οι σεξουαλικές ορμές, γεγονός που μπορεί να δώσει μια επιπλέον ευχαρίστηση στη ζωή σας.
Σκορπιός

Ο τομέας που τραβάει έντονα το ενδιαφέρον σας αυτή την περίοδο είναι η ανθρώπινη αλληλεπίδραση τόσο σε πολύ προσωπικό επίπεδο όσο και σε επιχειρηματικό. Μια αίσθηση ατέλειας σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας ενθαρρύνει να επιδιώξετε ορισμένες διορθωτικές κινήσει ώστε να επιτύχετε μια μεγαλύτερη αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και να δημιουργήσετε ουσιαστικές συμμαχίες. Οι σχέσεις που είναι ικανοποιητικές και σταθερές μπορούν να γίνουν πηγή χαράς και ικανοποίησης αυτή την περίοδο ενώ οι σχέσεις εκείνες που δε στηρίζονται σε σταθερά θεμέλια κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν από μια κρίση.
Τοξότης

Οι δυσκολίες και οι προκλητικές καταστάσεις που βιώνετε αυτή την περίοδο, κατά πάσα πιθανότητα σας έχουν καταβάλει σημαντικά τόσο σε φυσικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φροντίσετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας και το σώμα σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα διαπιστώσετε πως η προσωπική ικανοποίηση που παίρνετε είναι σημαντική αλλά και απαραίτητη. Νιώθοντας μεγαλύτερη ευεξία θα είστε σε θέση να βελτιώσετε τη συνολική σας παραγωγικότητα και να βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους ώστε να ανανεώσετε τη διάθεση συνεργασίας σας με άλλους ανθρώπους.
Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους, η έμφαση των ημερών εστιάζεται κυρίως στην ανάγκη σας ακόμα και να διακινδυνεύσετε εκφράζοντας πολύ δημιουργικά τα αισθήματα αγάπης που αισθάνεστε. Οι δημιουργικές δραστηριότητες θα σας δώσουν την επιθυμητή απόλαυση που αναζητάτε αλλά και τη δυνατότητα να εκφραστείτε με τέτοιο τρόπο που θα ενισχύσει την προσωπική σας ικανοποίηση αλλά και την αυτοεκτίμησή σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά αυτή την περίοδο καθώς έχετε τη δυνατότητα να αφεθείτε σε ένα συναρπαστικό έρωτα που μπορεί να σας ανανεώσει σημαντικά και να κάνει πράγματι τη διαφορά στη ζωή σας.
Υδροχόος

Μέσα από διάφορες καταστάσεις που θα εξελιχθούν αυτή την περίοδο, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται κυρίως στα κίνητρα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ορισμένες -σχεδόν ιδανικές- συνθήκες στην οικογενειακή σας ζωή, οι οποίες θα αντανακλούν ασφάλεια και ευημερία. Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να έχει διάφορες μορφές έκφρασης, όπως το να επιδιώξετε να ανανεώστε πλήρως το χώρο σας ή ίσως να κάνετε κάποια μετακόμιση. Ίσως ακόμα και να κάνετε ορισμένα ουσιαστικά βήματα προς τη σύσφιξη των οικογενειακών σας σχέσεων ώστε να βελτιωθεί η δυναμική της οικογένειάς σας.
Ιχθείς

Αυτή την περίοδο θα διαπιστώσετε την έντονη επιθυμία να εστιάσετε την προσοχή σας περισσότερο στις πνευματικές και επικοινωνιακές σας ανάγκες. Εάν κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση, είναι πολύ πιθανό να πάρετε προσωπική ικανοποίηση μέσω της μάθησης ή ακόμα και κάποιου είδους διδασκαλίας που σχετίζεται με την εξάπλωση ιδεών και γνώσεων. Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσω κάποιων συνομιλιών ή ακόμα και του γραπτού λόγου. Επίσης μια πολύ δημιουργική διέξοδος όπου θα μπορούσατε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας αυτές τις ημέρες, είναι σε διάφορες μορφές πνευματικής άσκησης.


.
Attached Thumbnails
Click image for larger version.   Name:	w_5_may.jpg  Views:	N/A  Size:	55.8 KB  ID:	4552  

Παντελής Βούλγαρης και Μικρά Αγγλία: Το μεγάλο στοίχημα στο νησί της Άνδρου

Posted: 03 May 2013 04:00 AM PDT

Παντελής Βούλγαρης και Μικρά Αγγλία: Το μεγάλο στοίχημα στο νησί της Άνδρου

Ο Παντελής Βούλγαρης σαν Ζυγός με Σελήνη και Ερμή στον Ζυγό, διακρίνεται από αισθητική ικανότητα που διαπραγματεύεται με τους πάντες


Ένας από τους πιο ηθοπλαστικούς και συναισθηματικούς σκηνοθέτες μας, ο Παντελής Βούλγαρης κάνει το όνειρο της ζωής του πραγματικότητα, μεταφέροντας στον κινηματογράφο το βιβλίο της συντρόφου του Ιωάννας Καρυστιάνη με τίτλο «Μικρά Αγγλία».

Το μυθιστόρημα που έγινε ανάρπαστο, σε ένα νησί με ναυτική ιστορία που απομονώνει τον έρωτα μέσα από την απόσταση, η ζωή στο νησί, η καθημερινότητα, η απώλεια, αποτυπώνονται σε μια ταινία που αναμένεται να ξεπεράσει τα στενά όρια της απλής εμπορικής επιτυχίας.

Η Άνδρος του παρελθόντος αναβιώνει από τον περασμένο Οκτώβριο που άρχισαν τα γυρίσματα της ταινίας. Το νησί μεταμορφώθηκε μέχρι αυτή τη στιγμή, που τα γυρίσματα διακόπηκαν για το Πάσχα. Οι κάτοικοι ντύθηκαν με ρούχα μιας άλλης εποχής, άνοιξαν τα σπίτια, τα μαγαζιά τους, δέχθηκαν να τα μεταμορφώσουν και συμμετέχουν με κάθε τρόπο στην ταινία. Η ζωή στο νησί έχει πάρει μια άλλη μορφή, προκειμένου να αναδειχθεί η ιστορία του με την αληθινή υπόσταση και την κινηματογραφική άποψη του σκηνοθέτη.
Το στοίχημα του Παντελή Βούλγαρη είναι μεγάλο, το ίδιο και του νησιού, που τον τελευταίο καιρό βλέπει να αντικαθίσταται η πολιτιστική του κληρονομιά και αύρα από επίδοξους celebrities με άποψη.

 

Ο Παντελής Βούλγαρης σαν Ζυγός με Σελήνη και Ερμή στον Ζυγό, διακρίνεται από αισθητική ικανότητα που διαπραγματεύεται με τους πάντες, αρκεί να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα ευρείας αποδοχής μακριά από τα προσωπικά του κίνητρα. Η διαλλακτική του πρόθεση, είναι αυτή που εγγυάται την επιτυχία στις ταινίες του, δίνοντάς του το πολυπρόσωπο στοιχείο και όχι μια συγκεκριμένη, πλήρως αναγνωρίσιμη και συνήθως βαρετή ταυτότητα.

Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στην Παρθένο τον κάνει να ασχολείται με την λεπτομέρεια απαλλαγμένος από την εμμονή σε αυτήν, διότι ενδιαφέρεται μόνο για την ουσία και όχι για την επίφαση που την περιβάλλει. Το όραμα που αποπνέει αυτή η σύνοδος, είναι αρκετό ώστε να δημιουργεί πέρα από προσωπικά συμφέροντα, αρκούμενος στη ρομαντική ιδέα που τον ωθεί να δημιουργήσει.

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού εισάγει την πρωτοτυπία στις δημιουργίες του, η οποία διαφαίνεται στην παραμικρή λεπτομέρεια του ολοζώντανου σκηνικού που στήνει για τις ταινίες του.
Η μεγαλοπρέπεια που τον περιβάλλει είναι αποτέλεσμα της Αφροδίτης στον Λέοντα, που σαν κυβερνήτης του ζωδίου του σε αυτή τη θέση, τον κάνει να εξιδανικεύει τους ήρωες των ρόλων, με μια γενναιοδωρία που εκπλήσσει ακόμα και τον πιο πρόθυμο θαυμασμό.

Το τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Ουρανό τον δένει αναπόσπαστα με το αντικείμενο της τέχνης του, προσπαθώντας να προβάλλει κάθε ασυνήθιστη προσθήκη που θα την κάνει να ξεχωρίσει.
Αυτό ακριβώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει σε ένα νησί και στους ανθρώπους του, κάνοντάς τους να τον ευγνωμονούν για μια απόφαση που εξυπηρετεί την τέχνη, τον πολιτισμό, την αυτογνωσία και τις ιδιότητες της θύμησης.

Η ολοκλήρωση των γυρισμάτων πλησιάζει και σε λίγους μήνες θα την δούμε να προβάλλεται στις αίθουσες. Με το καλό και σε αναμονή του διαφορετικού.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Posted: 04 May 2013 12:30 AM PDT

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 5/5 έως 11/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

 

ΚΡΙΟΣ

 

102112193_1

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, μπορεί να βγάλει τις ανασφάλειές σας στην επιφάνεια και να αισθάνεστε λίγο ασφυκτικά όχι τόσο εξ' αιτίας των συντρόφων σας όσο εξ' αιτίας των συναισθημάτων που σας αποδυναμώνουν και δεν θέλετε να το παραδεχθείτε για να μην αποδεχθείτε τις αδυναμίες σας. Καλό θα ήταν να μην ζητάτε από το ταίρι σας να καταθέσει γη και ύδωρ για να καλύψει τις δικές σας ανησυχίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας γι αυτό και πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στον συγκεκριμένο τομέα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Επίσης, δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε γιατί μπορεί να μην πληρωθείτε για δεδουλευμένα σας. Αν σας χρωστούν χρήματα, διεκδικήστε τα δυναμικά κι αν έχετε αμφιβολίες για τη συνέπεια κάποιων ατόμων, μη συνεργαστείτε μαζί τους για να μη βγείτε χαμένοι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, αρχίζει μία καλή περίοδος για ταξίδια και για να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

102112181

Έρωτας: Πολυαστρία και, κυρίως, έκλειψη στο ζώδιό σας που πραγματοποιείται την Παρασκευή 10 Μαΐου και σας δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που, αρκετοί, ίσως και να μην τον θέλετε. Όσοι έχετε γενέθλια αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνετε να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το αίτημα της έκλειψης είναι να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας και να αποποιηθείτε τις ανασφάλειές σας. Όλοι σας πρέπει να ξεφύγετε από την παγίδα του ακραίου υποκειμενισμού σας και να μάθετε να μπαίνετε στη θέση των άλλων, προκειμένου να έχετε πιο υγιείς σχέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Συνεργασίες, παιχνίδια εξουσίας με πελάτες και συνεταίρους, εντάσεις. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο της καθημερινότητάς σας στη δουλειά αν δεν προσέχετε τις κινήσεις σας. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια συντηρητική στάση αυτή την περίοδο. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, προσπαθήστε τουλάχιστον να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, θα έχω περισσότερες πιθανότητες να ανακτήσω τις ισορροπίες μου στον οικονομικό τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

102112182

Έρωτας: Ενώ η πολυαστρία και η έκλειψη στον Ταύρο, δηλώνουν ότι οι κρυφοί έρωτες είναι το φόρτε σας αυτή την περίοδο, από την Πέμπτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ρίξει τους προβολείς της επάνω σας. Σύντομα αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις γι αυτό, αν αυτή η εβδομάδα σας βάλει στα δύσκολα, μην πτοηθείτε. Είναι θέμα χρόνου να ξαναβρείτε τον καλό σας εαυτό και να αρχίσετε και πάλι τα παιχνίδια.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο δεν είναι ότι καλύτερο για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σας. Επίσης, θα πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο γιατί δεν αποκλείεται να χάνετε ενέργεια και να μην μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας που μάλλον είναι αυξημένες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κόντρα σε κάθε ροπή μου εν όψει καλοκαιριού, πρέπει να αποφεύγω τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις και να φροντίζω περισσότερο για την υγεία μου.

.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

102112183_1

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή, επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σας. Τίποτε δεν αποκλείεται κάτω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες. Ούτε οι μοιραίοι έρωτες ούτε η οριστική διάλυση κάποιων σχέσεων ούτε οι εντάσεις. Το Σύμπαν απαιτεί από εσάς να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις που σας κρατούν δέσμιους σε καταστάσεις που δεν σας προάγουν και εν τέλει δεν σας κάνουν ευτυχισμένους.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει, εκτός των άλλων, και τον τομέα των στόχων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει η αναγκαιότητα να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας, να επανεξετάσετε τα δεδομένα σας και να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Ίσως επενδύσετε σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες ενώ δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μια άλλη πορεία για να πραγματώσετε τις επιθυμίες σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να νιώσω κάτι παραπάνω για ένα φιλικό μου πρόσωπο και η ερωτική έλξη ανάμεσά μας δεν αποκλείεται να είναι μοιραία.

.

 

ΛΕΩΝ

 

102112184

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ταύρο, ταράζει το ζωδιακό σας σταυρό, γεγονός που απαιτεί την προσοχή σας σε όλους τους τομείς. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας το κλειδί είναι να αντιληφθείτε εγκαίρως αν η σχέση σας πατάει σε γερές βάσεις ή όχι. Πλήττονται περισσότερο οι γάμοι που δεν στηρίζονται σε συμπαγή θεμέλια.

Καριέρα – Οικονομικά: Εκτός από πολλές ευθύνες, θα έχετε και πάρα πολλές ευθύνες. Η έκλειψη στον Ταύρο θα σας αγχώσει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους ανωτέρους σας ή να αναγκαστείτε να επωμιστείτε βάρη που δεν σας αναλογούν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, βλάβες, προβλήματα στην οικογενειακή εστία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και θα με αναπτερώσει. Θα αρχίσει μία περίοδος με περισσότερο Φως και αισιοδοξία τόσο για τα αισθηματικά μου όσο και για να υλοποιήσω κάποια σχέδιά μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

102112185Έρωτας: Ανήκετε στους σχετικά ευνοημένους καθώς η Ηλιακή έκλειψη δεν «βλέπει» το ζώδιό σας επιθετικά. Τώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον μοιραίο έρωτά σας σε ένα ταξίδι ή να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Πάντως πρέπει να θυμάστε ότι η περίοδος επιβάλλει το παιχνίδι και ότι τώρα κερδισμένοι θα βγείτε όσοι έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε για την ευτυχία σας, αποκόβοντας τους δεσμούς που βαυκαλίζουν τις ανασφάλειές σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος προσφέρεται για να κάνετε κάποιες προσπάθειες να διευρύνετε τον κύκλο σας, να κάνετε γνωριμίες, να αυξήσετε το πελατολόγιό σας. Οι μέρες είναι καλές για όσους κάνετε επαγγέλματα που σχετίζονται με διδασκαλία, συγγραφή, επιμόρφωση. Επίσης, αρκετά καλά είναι τα πράγματα για τους σπουδαστές αλλά και για τους εφήβους που τώρα θα συμμετέχετε στις Πανελλήνιες εξετάσεις αν, βεβαίως, το ωροσκόπιό σας δεν προσβάλλεται από κάποια άλλη ισχυρή όψη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από την Πέμπτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, γεγονός που μου επιτρέπει να κάνω κάποιες σημαντικές κινήσεις για την καριέρα μου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

102112186

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Παρασκευή και στιγματίζει αυτή την εβδομάδα, θα επηρεάσει το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σας, τα βαθιά σας συναισθήματα, την ψυχολογική σας κατάσταση. Επειδή οι ενέργειες που ελκύονται κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας έκλειψης είναι τεράστιες, είναι πιθανό να νιώθετε αναστατωμένοι ή και ανασφαλείς συναισθηματικά, γεγονός που δεν αποκλείεται να επιφέρει ανάλογα αποτελέσματα στη σχέση σας. Ενδείκνυται η ψυχραιμία και εννοείται ότι είναι προτιμότερο να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο.

Καριέρα – Οικονομικά: Οικονομικά που σχετίζονται με ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες, κληρονομικά, δάνεια και χρηματιστήριο βάλλονται από την Ηλιακή έκλειψη γι αυτό πρέπει να είστε και εστιασμένοι στους συγκεκριμένους τομείς και προσεκτικοί. Η καλύτερη επιλογή γι αυτό το διάστημα είναι να αποφύγετε τους διακανονισμούς και να μην προβείτε σε καμία σημαντική οικονομική κίνηση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ευνοϊκό περιβάλλον των Διδύμων θα είναι αρκετά βοηθητική για μένα.

.

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

102112187

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονά σας και δίνει το στίγμα της σε αυτή την περίοδο, μπορεί να σας αναστατώσει αρκετά, αν δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα επιφέρει. Στην περίπτωσή σας όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Από την πιθανότητα να χωρίσετε οριστικά από μία μακρόχρονη σχέση, αποφασίζοντας να «δουλέψετε» με τις ανασφάλειές σας μέχρι την πιθανότητα να βρείτε τον μοιραίο έρωτα, η γκάμα είναι μεγάλη και θέλει δυνατούς λύτες, όπως είστε εκ φύσεως εσείς.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει την Παρασκευή, επηρεάζει τις συνεργασίες σας γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Κάποια άτομα που είναι εχθρικά απέναντί σας δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σας βάλουν κι εσάς στο παιχνίδι να παίξετε μια «παρτίδα σκάκι» αν και θα ήταν προτιμότερο να το αποφύγετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από την Πέμπτη μπαίνει στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι. Από τη μια μπορεί να με διευκολύνει στις οικονομικές μου δοσοληψίες με τράπεζες, εφορία, δημόσιο ενώ από την άλλη μπορεί να ανεβάσει τη λίμπιντό μου και να με βάλει σε σεξουαλικά παιχνίδια! Ας την αξιοποιήσω...

.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

102112189

Έρωτας: Μολονότι η Ηλιακή έκλειψη και η πολυαστρία στον Ταύρο, δηλώνουν ότι η καθημερινότητά σας θα είναι αδυσώπητη για την προσωπική σας ζωή, η παρουσία του Δία στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι σώνει την κατάσταση. Από την Πέμπτη που θα μπει και η Αφροδίτη στο ίδιο περιβάλλον, τα πράγματα θα είναι σαφώς θετικότερα για όλους σας καθώς θα ανοίξει μια περίοδος με περισσότερα φλερτ και, γενικότερα, παιχνίδια της αρεσκείας σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, δίνει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα. Το βέβαιο είναι ότι θα αναγκαστείτε να ενδώσετε σε πιεστικά ωράρια καθώς θα ανοίξουν αρκετά μέτωπα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητά σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι δουλειές σας ή να αναγκαστείτε να επωμιστείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η έκλειψη επηρεάζει την υγεία μου, την οποία καλούμαι να περιφρουρήσω. Ας μην ενδώσω σε καταχρήσεις, ας μετριάσω το ποτό και το φαγητό κι ας αρχίσω ένα πρόγραμμα άσκησης του σώματός μου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

102112190

Έρωτας: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ταύρο, το ζώδιο που –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτές σας, θα απελευθερώσει μεγάλες ποσότητες ενέργειας που καλείστε να διαχειριστείτε. Κόντρα στην ψυχρότητα που σας καταλογίζουν, φαίνεται ότι θα είστε αρκετά ευάλωτοι συναισθηματικά. Κάτω από το πρίσμα της έκλειψης τίποτε δεν αποκλείεται: ούτε ένας λυτρωτικός χωρισμός ούτε οι αποφάσεις ούτε οι μοιραίες συναντήσεις. Εσείς είστε έτοιμοι για μια ουσιαστικοί αλλαγή;

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος δεν είναι η απόλυτα ενδεδειγμένη για να κάνετε μεγάλα ανοίγματα αλλά είναι πολύ καλή για να βάλετε σε εφαρμογή, να εντάξετε στην καθημερινότητά σας τα δημιουργικά σας σχέδια και προϊόντα. Μη διστάσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Αντίθετα, τώρα πρέπει να ποντάρετε σε αυτά και στις επιτυχίες που πιθανώς εγκυμονούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το καθρέφτισμά μου στους έρωτες αυτής της περιόδου είναι πολύ σημαντικό για να κατανοήσω μύχιες πτυχές του εαυτού μου, τις οποίες πιθανώς να έβαζα στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου μου.

.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

102112191

Έρωτας: Οι πιέσεις που δέχεστε αυτή την περίοδο, δεν σας αφήνουν ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έρωτες. Ωστόσο, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας και δεν σας αφήνει στο παράπονο. Από την επόμενη εβδομάδα, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα για εσάς καθώς θα αρχίσετε να βρίσκετε τον καλό σας, περιπετειώδη εαυτό. Η Αφροδίτη την Πέμπτη περνάει, με τη σειρά της, στους Διδύμους για να ανάψει τα αίματα, να σας βάλει στο παιχνίδι, να χαρείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, θα προκαλέσει πολλές εντάσεις καθώς θα υπάρξουν τριγμοί στις βάσεις σας: καριέρα και οικογένεια. Από πλευράς σας είναι απαραίτητη η καλή διαχείριση των υποθέσεων που θα αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στη δουλειά, αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα τώρα εκτός αν ο προσωπικός σας χάρτης είναι πολύ ευνοημένος από άλλες όψεις και εστιαστείτε περισσότερο στην οικογένειά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μία ξαφνική μετακόμιση ή μια βλάβη στο σπίτι μπορεί εκτός της αναστάτωσης, να σας βάλει και στα έξοδα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

102112192

Έρωτας: Η έκλειψη δεν είναι καθόλου αρνητική για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Πολυαστρία στον Ταύρο με συμμετοχή της έκλειψης είναι η συνθήκη που όχι μόνο δεν αποκλείει ένα καινούργιο φλερτ αλλά το ενθαρρύνει. Αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και –κατά συνέπεια- οι πιθανότητες να υπάρξει κάτι ευχάριστο για να σας υποκινήσει εν μέσω άνοιξης.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν είστε επίμονοι, εστιασμένοι στο σκοπό σας και ξεκάθαροι στο τι επιδιώκετε, θα είναι σαφώς πιο εύκολο να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας αυτή την περίοδο. Σαφώς πιο ευνοημένοι θα είστε όσοι διδάσκετε, συγγράφετε, χειρίζεστε το λόγο, θέλετε να επιμορφωθείτε. Οι σπουδαστές και οι έφηβοι που τώρα θα δώσετε Πανελλήνιες, έχετε τους οιωνούς με το μέρος σας εκτός αν κάτι άλλο προσβάλλει το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη που από την Πέμπτη θα μπει στους Διδύμους, θα φωτίσει το περιβάλλον της οικογένειας και της καριέρας. Ας την αξιοποιήσω!

 

 

 

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/5;

Posted: 03 May 2013 02:10 PM PDT

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/5;

Αποφύγετε ψώνια της τελευταίας στιγμής: Η αυριανή αντίθεση του Κρόνου με τον Ερμή προμηνύει καθυστερήσεις, αργοπορίες και δυσκολίες στις μετακινήσεις...

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων που αποτελεί σύμβολο της Χριστιανικής πίστης (η λέξη «Ιχθύς» είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ), τονίζεται η θρησκευτικότητα της ημέρας. Τα έθιμα προστάζουν το άναμμα των λαμπάδων το φιλί της αγάπης, το σχηματισμό του Σταυρού στην πόρτα του σπιτιού και τη διατήρηση της φλόγας του Άγιου Φωτός σε ένα φαναράκι ή στο καντήλι...

Μέχρι την ώρα του αναστάσιμου τραπεζιού, οι τροφές που προτείνει η Σελήνη στους Ιχθύες που συνδέεται με τα υγρά και τα θαλασσινά είναι καλαμαράκια, θράψαλα, σουπιές, χταπόδι, dressings από ξύδι, λεμόνι, κρασί, λάδι (εκτός κι αν ακολουθείτε αυστηρή νηστεία), ταραμά, μελιτζανοσαλάτα και σούπες. Στο δείπνο ωστόσο, που σήμερα έχει την τιμητική του, σε πρώτο πλάνο θα είναι η παραδοσιακή μαγειρίτσα.

~Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα~

Χριστός Ανέστη! Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα νωρίς το πρωί τονίζει την ανάγκη να επικοινωνήσετε με το Θείο, να ακούσετε τη θεία λειτουργία όπως και να μετακινηθείτε σε μέρη κοντά σε θάλασσα ή που συνδέονται με τα θρησκευτικά ήθη της ημέρας. Τέλος, αφού ακούσετε το «Δεύτε λάβετε φως» να ανταλλάξετε ευχές και χαρμόσυνα να πείτε «Χριστός Ανέστη – Αληθώς Ανέστη».

~Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο~

FRIDAΗ αυριανή αντίθεση του Κρόνου με τον Ερμή προμηνύει καθυστερήσεις, αργοπορίες και δυσκολίες στις μετακινήσεις για αυτό αποφύγετε ψώνια της τελευταίας στιγμής, έχετε με κάτι να ασχοληθείτε μέχρι να έρθουν οι επισκέπτες σας και έχετε υπομονή σε μπελαλίδικες και πολύωρες εργασίες και προετοιμασίες.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι που θα είστε οι ενορχηστρωτές και οι πρωταγωνιστές της μεγάλης εορτής της ημέρας.

Να έχετε ένα θαυμάσιο Μεγάλο Σάββατο και το Άγιο Φως της Ανάστασης, ανάβοντας τη λαμπάδα της ελπίδας και της αγάπης, να σας φέρει τα πιο όμορφα δώρα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;  

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;  

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

About the Author

Posted by Αρμαγεδώνας Έλευσις on 11:29 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By Αρμαγεδώνας Έλευσις on 11:29 μ.μ.. Filed under . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ"

Δημοσίευση σχολίου

    Blog Archive

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - NEWS

Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Funny

ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΕΛΛ/ΚΗ

ΤΟΛΜΗΡΑ - SEX

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ