Headlines

+/- Multimedia - LiVe !


Multimedia

Streaming

protoselida

Published On:Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013
Posted by Αρμαγεδώνας Έλευσις

sexy-hot news

sexy-hot news


APW

Posted: 31 Mar 2013 11:08 PM PDT

APW


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

Posted: 31 Mar 2013 04:01 PM PDT

Tumblr_m1ryx6clan1qmxvxmo1_500_large

Tumblr_lixn3jrx6d1qgsug7o1_500_large

10 Έλληνες γιατροί συμβουλεύουν: Τι δεν θα έκανα ποτέ

Posted: 31 Mar 2013 12:11 AM PDTΓια ποιον λόγο ένας καθηγητής Δερματολογίας δεν θα έκανε ποτέ σολάριουμ...
ένας καθηγητής Φαρμακολογίας δεν θα εμβολιαζόταν κατά της γρίπης και ένας καθηγητής Λοιμωξιολογίας δεν θα έδινε στο παιδί του αντιβίωση με τα πρώτα συμπτώματα; Δέκα επιστήμονες από τον χώρο της υγείας εξηγούν γιατί δεν θα έκαναν τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι Έλληνες όσον αφορά στην υγεία τους.


Ανδρέας Κατσάμπας - Επίτιμος καθηγητής Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
«Δεν θα έκανα ποτέ σολάριουμ»

Όλες οι μελέτες των ευρωπαϊκών και αμερικανικών επιστημονικών οργανώσεων που αφορούν στον καρκίνο του δέρματος συμβουλεύουν εναντίον του σολάριουμ, διότι είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι μπορεί να προωθήσει την εκδήλωση καρκίνου του δέρματος. Μάλιστα, σε χώρες όπως η Ελλάδα, όπου ο ήλιος είναι άφθονος, η χρήση του σολάριουμ είναι περιττή. Συμπερασματικά, όχι απλώς δεν θα έκανα ποτέ σολάριουμ, αλλά δεν το συνιστώ επ' ουδενί για αισθητικούς λόγους. Όταν χρησιμοποιούμε ακτινοβολίες παρόμοιες με αυτές που εκπέμπει το σολάριουμ, το κάνουμε μόνο για θεραπευτικούς λόγους σε διάφορα νοσήματα, όπως είναι η ψωρίαση. Πέραν αυτού, δεν είναι καθόλου σίγουρο αν στην Ελλάδα τα μηχανήματα έχουν περάσει τις μελέτες δοσομέτρησης για τις λυχνίες και το μήκος κύματος, που αφορούν στην ασφάλειά τους.


Νίκος Μπατάκης - Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, συντονιστής - διευθυντής του
Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός
«Δεν θα έκανα ακτινογραφίες χωρίς σοβαρό λόγο»

Κατ' αρχάς η ακτινογραφία γίνεται με ιοντίζουσες ακτινοβολίες, που μεταφέρουν ενέργεια ικανή να εισχωρήσει στο σώμα μας. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), οι ανεξέλεγκτες ακτινογραφίες είναι βλαπτικές για την υγεία και παράγοντας πρόκλησης καρκίνου (καρκινογένεσης). Άρα η έκθεση σε αυτές τις ακτινοβολίες πρέπει να γίνεται με φειδώ και βάσει των κλινικών ενδείξεων. Αυτό ισχύει για την αξονική τομογραφία και την απλή, όχι όμως για τη μαγνητική, η οποία ανήκει στα μαγνητικά πεδία. Αυτή η τεχνολογία βρίσκεται σε εκκρεμότητα από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν περιγραφεί οι επιπτώσεις της στον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπλέον, η ακτινοβολία είναι αθροιστική, δηλαδή δεν έχει σημασία εάν κάνουμε μία ακτινογραφία σήμερα και μία έπειτα από τρία χρόνια. Για αυτούς τους λόγους και η Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία έχει συντάξει ειδικά πρωτόκολλα, τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν οι γιατροί ώστε να αποφεύγονται ακτινοδιαγνώσεις χωρίς λόγο.


Δημήτρης Κουβέλας - Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
«Δεν θα έκανα το εμβόλιο της γρίπης»

Ούτε το έχω κάνει ούτε θα το έκανα το εμβόλιο της γρίπης. Και αυτό διότι δεν έχει ένδειξη για εμένα. Είμαι νεότερος από 65 ετών, δεν έχω χρόνιες παθήσεις του καρδιαγγειακού και του αναπνευστικού συστήματος, ούτε και κάποια άλλη ενεργό νόσο, η οποία θα αποτελούσε παράγοντα σημαντικής επιβάρυνσης του οργανισμού μου σε περίπτωση νόσησης από γρίπη. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πολίτης ότι δεν υπάρχει φάρμακο που να στερείται ανεπιθύμητων δράσεων, επομένως ο λόγος κόστους - ωφέλειας είναι αρνητικός. Δεν είναι λοιπόν μόνο το άμεσο κόστος που επιβαρύνει τα Ταμεία, έχει σχέση και με την ουσία της άσκησης καλής ιατρικής πρακτικής. Επίσης, δεν έχει σημασία αν είναι ή δεν είναι καινούργιο το εμβόλιο. Κατά τεκμήριο τα εμβόλια που βγαίνουν στην αγορά είναι δοκιμασμένα.


Κωνσταντίνος Νάτσης - Πρόεδρος της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος, ορθοπεδικός χειρουργός, αναπληρωτής καθηγητής Ανατομίας στο ΑΠΘ Θεσσαλονίκης
«Δεν θα έπαιρνα ποτέ αναβολικά»

Ακόμη και όταν έκανα πρωταθλητισμό - ήμουν στους δρόμους αντοχής του σκι (cross - country skiing), το οποίο είναι ολυμπιακό άθλημα - ποτέ δεν πήρα αναβολικά. Και αυτό διότι γνωρίζω πολύ καλά τα δεκάδες πράγματα που μπορεί να πάθει κάποιος. Τα πιο συχνά είναι ατροφία στους όρχεις και μείωση του όγκου του σπέρματος, αλλαγές οι οποίες δεν είναι ανατάξιμες. Προκαλούν επίσης χημικό ευνουχισμό (καλοήθη υπερτροφία του προστάτη, σεξουαλική ανικανότητα, γυναικομαστία και στείρωση). Επιπλέον, υπερβολική αύξηση ασβεστίου, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται αδυναμία, εύκολη κόπωση, αλλά και σχηματισμός λίθων στους νεφρούς. Εναπόθεση ασβεστίου στις αρθρώσεις, στα μάτια και στο δέρμα, πεπτικό έλκος και αλλαγές στη συμπεριφορά, όπως επιθετικότητα. Επίσης, υπάρχουν ακόμη χειρότερα, καθώς μπορεί να προκαλέσουν πολυκυτταραιμία διότι διεγείρουν τον μυελό των οστών να παράγει περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια και σοβαρές ηπατικές βλάβες, όπως κίρρωση και ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα. Και όλα αυτά αποδεδειγμένα σε κανονικές ποσότητες, όχι σε εκατονταπλάσιες που λαμβάνουν κάποιοι αθλητές.


Ηρακλής Πούλιας - Συντονιστής διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Ερυθρού Σταυρού
«Δεν θα εμπιστευόμουν μόνο το PSA για τον καρκίνο του προστάτη»

Ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν αποκλειστικά το PSA (προστατικό αντιγόνο), διότι δεν είναι ένας απλώς δείκτης, είναι ένα σημαντικό νούμερο σε μια «συνάρτηση» διαγνωστικών παραγόντων που χρήζουν επεξεργασίας και αξιολόγησης μόνο από τον ουρολόγο. Για να γίνει πιο ξεκάθαρο, αρκεί να σας πω ότι μόνο ένας στους τέσσερις άνδρες με παθολογικό PSA έχει τελικά καρκίνο του προστάτη. Γεγονός που σημαίνει ότι οι τρεις έκαναν την αιματολογική εξέταση χωρίς να υπάρχει λόγος και επιπλέον νομίζουν ότι κάτι τους συμβαίνει και υποβάλλονται σε εξετάσεις επίπονες και κάποιες φορές και σε θεραπείες. Κάτι άλλο, εκτός από κακοήθεια, που μπορεί να αποκαλύψει το PSA είναι ο καρκίνος του προστάτη, ο οποίος είναι μακράς και καλής πορείας (μη επιθετικός). Αυτή η κατηγορία των αρρώστων με μη επιθετικό καρκίνο υποβάλλεται σε θεραπείες και σε χειρουργεία μη απαραίτητα, τα οποία πιθανόν να έχουν παρενέργειες, όπως στυτική δυσλειτουργία και, σπανιότερα, ακράτεια ούρων. Εν κατακλείδι, την ένδειξη αυτή πρέπει να τη θέτει μόνο ο ουρολόγος, αλλά δυστυχώς γίνεται κατάχρηση της εξέτασης από διάφορους γιατρούς (παθολόγους, γενικούς γιατρούς κ.ά.).


Λιάνα Μαΐλη - Υπεύθυνη εμβολιασμού παιδιών στους Γιατρούς του Κόσμου
«Δεν θα παρέλειπα εμβόλιο του παιδιού μου»

Σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα το παιδί μου ανεμβολίαστο στα βασικά εμβόλια. Τα βασικά είναι για διφθερίτιδα, τέτανο, κοκίτη, πολιομυελίτιδα, μηνιγγίτιδα, ιλαρά, ερυθρά, ηπατίτιδα Β και παρωτίτιδα. Αυτά είναι τα εμβόλια που γίνονται στους πρώτους 15 μήνες της ζωής. Δεν έχουν όμως όλα τα παιδιά τη δυνατότητα σήμερα να είναι ασφαλισμένα για να εμβολιάζονται. Έτσι, ολοένα περισσότερα παιδιά στη χώρα μας είναι ανεμβολίαστα ακόμη και στα βασικά. Αν αυτό συνεχίσει και επεκταθεί, τότε υπάρχει κίνδυνος σε μερικά χρόνια στην Ελλάδα να δούμε ασθένειες για τις οποίες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει δηλώσει ότι δεν θα υπάρχουν στο μέλλον. Σημαντικός αριθμός παιδιών στην Ελλάδα κινδυνεύει. Για αυτούς τους λόγους προσπαθούμε να εμβολιάζουμε καθημερινά όσο περισσότερα παιδιά μπορούμε δωρεάν.


Δημήτρης Δικαίος - Αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπεύθυνος της Μονάδας Μελέτης Ύπνου στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο
«Δεν θα έπαιρνα συστηματικά χάπια για να κοιμάμαι»

Δεν θα έπαιρνα συστηματικά χάπια για τον ύπνο. Διότι αυτή η κατηγορία έχει το πρόβλημα ότι, αν τα παίρνει κάποιος συστηματικά, ο οργανισμός τα συνηθίζει και με τον καιρό σταματά η δράση τους, αλλά δεν μπορεί να τα κόψει και να κοιμηθεί δίχως αυτά. Μάλιστα, στη φάση της διακοπής ο ύπνος είναι χειρότερος από τη φάση πριν από τη λήψη τους. Ο δεύτερος λόγος που δεν θα τα έπαιρνα είναι πως πιστεύω ότι οι ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις και οι διάφορες τεχνικές της υγιεινής του ύπνου έχουν πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη μακροχρόνια αντιμετώπιση της αϋπνίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έπαιρνα ένα χάπι για τον ύπνο σε ειδικές καταστάσεις, όπως ένα αεροπορικό ταξίδι μεγάλης διάρκειας ή εάν υπάρχει κάποιος λόγος έντονου στρες για δύο ή τρεις ημέρες. Πάντως, θα φρόντιζα να τα διακόψω αμέσως, αν αισθανόμουν ότι τα είχα ανάγκη έπειτα από χρήση μερικών ημερών για να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να παραγνωρίσω, πάντως, ότι για κάποιους ανθρώπους η συνεχής χρήση σε μικρή δόση (όχι σε μεγάλη, ποτέ) οποιουδήποτε υπνωτικού έχει γίνει συνήθεια που θα δυσκολεύονταν να αποχωριστούν.


Σωτήρης Τσιόδρας - Λοιμωξιολόγος στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων
«Δεν θα έδινα αντιβίωση στο παιδί μου για τον πυρετό»

Για έναν υψηλό πυρετό μπορεί να ευθύνεται μια λοίμωξη τόσο από μικρόβιο όσο και από κάποιον ιό. Στην Ελλάδα είναι πολύ γνωστό ότι οι περισσότεροι αγοράζουν μόνοι τους για θεραπεία αντιβιοτικά χωρίς να χρειάζεται και χωρίς να ρωτούν τον γιατρό. Αυτό δημιουργεί τον κίνδυνο να κάνει τα μικρόβια ανθεκτικά και όταν πραγματικά αρρωστήσει από βακτήριο να μην έχουμε επιλογή φαρμάκου που θα το καταπολεμήσει. Επίσης, αυξάνει την πιθανότητα ανεπιθύμητων ενεργειών. Αν το παιδί ή ο ενήλικος έχει συνάχι, πόνο στα κόκαλα, αίσθημα κούρασης και πυρετό, δεν χρειάζεται αντιβίωση διότι πρόκειται για συμπτώματα κρυολογήματος. Ο οργανισμός μας έχει όπλα κατά των ιών και αντιμετωπίζει το κρυολόγημα χωρίς την αντιβίωση. Εξάλλου, ένα υγιές παιδί έχει όλα τα εφόδια να αντεπεξέλθει στις ιώσεις. Προτιμώ να του δίνω υγρά, να το ξεκουράζω, να καταπολεμώ τον πυρετό με τα συνήθη αναλγητικά και τις μύξες με φυσικό ορό, και μόνον αν επιμείνουν τα συμπτώματα να ζητήσω τη γνώμη ειδικού.


Αναστασία Αμφιλοχίου - Υπεύθυνη της Μονάδας Μελέτης Υπνου στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο
«Δεν θα απέρριπτα την εναλλακτική ιατρική»

Προτιμώ τις μη χημικές θεραπευτικές θεραπείες όπου αυτό είναι εφικτό, διότι τα χημικά φάρμακα έχουν πάντα παρενέργειες. Δυστυχώς, δεν υπάρχει χημικό φάρμακο χωρίς παρενέργεια - ακόμη και τα απλά αναλγητικά ή τα αποσυμφορητικά της μύτης. Το κακό με τις χημικές φαρμακευτικές θεραπείες, όταν παρουσιαστούν παρενέργειες, είναι ότι μετά πρέπει να χορηγηθεί νέο φάρμακο για την αντιμετώπιση της παρενέργειας, και αυτό γίνεται επειδή η θεραπεία είναι συμπτωματική και όχι ολιστική. Ο βελονισμός, για παράδειγμα, είναι μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος, εφαρμόζεται εδώ και 4.000 χρόνια χωρίς διακοπή, και σήμερα υπάρχουν νοσοκομεία στην Κίνα που αντιμετωπίζουν ακόμη και πολύ σοβαρές παθήσεις με παραδοσιακή κινεζική ιατρική, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπληρωματική θεραπεία στη δυτική ιατρική. Δεν υπάρχουν αποκλεισμοί, ούτε δογματισμοί. Βεβαίως, η επιλογή και η εφαρμογή γίνεται πάντα και μόνο από γιατρούς.


Περμανθία Πανανή - Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών - Μαιευτών Αθήνας
«Δεν θα απέκλεια ποτέ τον τοκετό στο σπίτι»

Εγώ ως έγκυος και μελλοντική μητέρα θα επέλεγα να γεννήσω στο σπίτι, αν υπήρχαν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις: ο τοκετός να διεκπεραιωνόταν από επαγγελματία υγείας εντεταλμένο και νομοθετικά κατοχυρωμένο - δύο μαίες ή γιατρός και μαία. Και βέβαια θα έπρεπε να έχει προηγηθεί ενδελεχής έλεγχος που να μη με κατατάσσει στην κατηγορία του υψηλού περιγεννητικού κινδύνου (όπως π.χ. να μην έχω υπέρταση και διαβήτη). Θα το έκανα γιατί ο τοκετός στο σπίτι είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να έρθει ένα παιδί με ηρεμία στην οικογένεια και δεν είναι τόσο τραυματικός όσο ένας παρεμβατικός τοκετός. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη μητέρα και το παιδί, γιατί δεν υπάρχει παρέμβαση στο σπίτι. Ως μαία θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να διεκπεραιώνω τοκετούς στο σπίτι. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ολλανδία το 24,3% των τοκετών γίνεται στο σπίτι.

 24ωρο
You are subscribed to email updates from Angela's Pinky World
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

PERIERGAA

Posted: 31 Mar 2013 11:03 PM PDT

PERIERGAA


ΚΩΔΙΚΟΣ-ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...

Posted: 31 Mar 2013 06:00 PM PDT

Λοιπόν τι λέτε; Τέλειωσαν οι μέρες των αγίων; Πού είναι οι γλυκές μορφές που γέμιζαν τα παιδικά όνειρα; Κάποτε κατέβαιναν από το τέμπλο και μοιραζόντουσαν τα παιδικά παιχνίδια. Τώρα ξαναγύρισαν στη θέση τους και με βλέμμα ακίνητο περιμένουν; Σίγησαν αυτοί ή εμείς λιποτακτήσαμε "εις χώραν μακράν";...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Απίστευτο Βιντεο:Την έσπρωξε στις ράγες του μετρό

Posted: 31 Mar 2013 04:30 PM PDT

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε σταθμό του μετρό στο Μέξικο Σίτι. Μια νοσοκόμα έσπρωξε μια συνάδελφο της στις ράγες όταν ερχόταν ο συρμός με σκοπό να την σκοτώσει. Ευτυχώς ο οδηγός του συρμού σταμάτησε έγκαιρα και δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Σύμφωνα με τα...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Video: Αυτή είναι η κορυφαία 25χρονη Ελληνίδα ερευνήτρια της ΝΑSA

Posted: 31 Mar 2013 04:00 PM PDT

Γυναίκα της χρονιάς αναδείχθηκε στην ετήσια εκδήλωση 2013 FDM Everywoman In Technology Awards στο Λονδίνο η 25χρονη Ελληνίδα Ελένη Αντωνιάδου.Η 25χρονη Θεσσαλονικιά ερευνήτρια της NASA υπογράμμισε ότι η αλληλεγγύη είναι ο δρόμος για να βγούμε από τη μιζέρια. Δείτε το βίντεο από το MEGAΡεπορτάζ:...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Πόσο ακολουθούν τα ζώδια την καρδιά τους;

Posted: 31 Mar 2013 03:30 PM PDT

«Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν» λέει το γνωστότερο ίσως απόσπασμα από την πολυαγαπημένη ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, που έγραψε ο Αντουάν ντε-Σαιντ Εξυπερύ. Και αργά ή γρήγορα όλοι στη ζωή αντιλαμβανόμαστε ότι η λογική δεν είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να γίνουμε...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ...ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ - ΗΠΑ!!!

Posted: 31 Mar 2013 03:21 PM PDT

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ η Βόρεια Κορέα βομβάρδισε την Ουάσιγκτον με πυρηνικούς πυραύλους οι οποίοι ναι μεν αναχαιτίστηκαν από τους Αμερικάνους αλλά υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ραδιενέργεια που... διοχετεύτηκε στην ατμόσφαιρα.. Ας ελπίσουμε ότι τελικά θα επικρατήσει ψυχραιμία και μια τέτοια...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

ΟΙ πιο αφιλόξενες χώρες στον κόσμο για τους τουρίστες!

Posted: 31 Mar 2013 03:00 PM PDT

Η έκθεση Travel and Tourism Competitiveness Report 2013, κατατάσσει τις χώρες με βάση το πόσο ανταγωνιστικές είναι στη βιομηχανία του ταξιδιού και του τουρισμού. Μεταξύ των... κριτηρίων είναι και η φιλοξενία που επιδεικνύουν απέναντι στους ξένους επισκέπτες τους. Δείτε τα στοιχεία της...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

FREE DOWNLOAD: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι μάχης στο διάστημα - Babylon Project 3.4b

Posted: 31 Mar 2013 02:30 PM PDT

Το Babylon Project είναι ένα παιχνίδι εξομοίωσης μάχης στο διάστημα. Καλά, δεν είναι Star Wars αλλά θα συναρπάσει όσους αρέσουν αντίστοιχα παιχνίδια. Καλή διασκέδαση. Στην ιστοσελίδα υπάρχει forum και οδηγίες πως να παίξετε το παιχνίδι. Δείτε ένα βίντεο: Έκδοση: 3.4b Μέγεθος: 791...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Αλήθειες και μύθοι της εγκυμοσύνης: Μπορείς να καταλάβεις το φύλο του παιδιού χωρίς εξετάσεις;

Posted: 31 Mar 2013 02:00 PM PDT

Κείμενο: Queen.gr Σίγουρα το έχετε ακούσει κάποια στιγμή στη ζωή σας, ειδικά αν είστε μητέρα ή αν περιμένετε τώρα το πρώτο σας παιδί. Κάποιος θα σας έχει πει πως περιμένετε αγόρι ή κορίτσι, ανάλογα με το σχήμα της κοιλιάς σας. «Αν έχεις μυτερή κοιλιά θα κάνεις αγόρι, αν έχεις πιο στρογγυλή θα...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Η ΑΘΕΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Posted: 31 Mar 2013 01:30 PM PDT

Γράφει ο Δημήτριος Τσεργίνης Εάν υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι ψηφίζουν στις εκλογές και η ψήφος τους καθορίζει το ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, καλύτερα να μην προχωρήσουν στην ανάγνωση αυτού του άρθρου. Υπάρχουν –το ξαναλέμε- ένα σωρό μπλογκς όπου διατυμπανίζεται το «δημοκρατικό...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΙΣΤΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΡΕΑΤΑ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΦΟΒΑ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ»

Posted: 31 Mar 2013 01:00 PM PDT

Επιμέλεια άρθρου Vagedim Το φιάσκο με το κρέας αλόγου στην Ευρώπη έχει ωθήσει τους επιστήμονες να κοιτάξουν λίγο βαθύτερα σε αυτά που καταναλώνουμε. Μια ομάδα επιστημόνων της Νότιας Αφρικής ανακάλυψαν ίχνη ανθρώπινου ιστού σε κρέας που προοριζόταν για δημόσια κατανάλωση σε 9 επαρχίες. Το θέμα...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

5 λάθη που κάνεις στο γυμναστήριο (και χάνεις το κορμί)

Posted: 31 Mar 2013 12:30 PM PDT

Εντάξει, μεταξύ μας τώρα, υπάρχει άνδρας που πριν περάσει την πόρτα του γυμναστηρίου, δεν είχε άγχος για το αν θα είναι εκείνη η ξανθιά, με το μαύρο, ημιδιάφανο κολάν; Ok, αφού συμφωνούμε, προχωράμε. Ο κίνδυνος να ξεφτιλιστείς στα μάτια της ξανθιάς, πάντα ελλοχεύει, και δεν φταίει που δεν μπορείς...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Το BBC αποκάλυψε το κόλπο που κάνουν οι αιωρούμενοι Φακίρηδες (video)

Posted: 31 Mar 2013 12:00 PM PDT

Η εντυπωσιακή αιώρηση των Ινδών φακίρηδων έχει γίνει σήμα κατατεθέν της θρησκευτικής προσήλωσης, όμως όπως φαίνεται έχει έναν πολύ καλό μηχανισμό για αυτό που νομίζετε πως είναι είτε απίστευτη μυική δύναμη είτε θαύμα! Ουσιαστικά, όπως υποστηρίζει το video, σχεδόν σε κάθε περίπτωση αιώρησης...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Βίντεο: Tο σαρκοφάγο φυτό που θα σας προκαλέσει εφιάλτες!

Posted: 31 Mar 2013 11:30 AM PDT

Η Δροσέρα ανήκει στην κατηγορία των σαρκοφάγων φυτών, και πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια Droseraceae lure, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 194 είδη. Είναι γνωστή ανά τον κόσμο για την εντυπωσιακή εμφάνισή της που μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλά και για τα δολοφονικά της ένστικτα, αφού αποτελεί το...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Κατασκευή από μυστικές σήραγγες προκαλούν τους υπόγειους ήχους στην Αμερική

Posted: 31 Mar 2013 11:10 AM PDT

Οι μυστηριώδεις ήχοι συνεχίζουν να εκφοβίσουν τους πολίτες σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σύμφωνα με ιστοσελίδα τοπική είναι ένα... φαινόμενο που έχει προκαλέσει την περιέργεια σε όλη τη χώρα για πολλά χρόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, οι ήχοι φαίνεται να έχουν αυξηθεί. Οι...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΣΑ! Δείτε τι κάνει η κοπέλα στη κάμερα !

Posted: 31 Mar 2013 10:44 AM PDT

Εννοειται πως δε πρεπει να το δοκιμασετε σε καμια περιπτωση. Η κοπελα για να το κανει αυτο εχει κανει απιστευτη προπονηση και παλι παραμενει μια ΤΡΕΛΑ. http://www.kokoria.gr

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Σκάσε !! Δεν θέλεις να μάθεις γι' αυτό .. (video)

Posted: 31 Mar 2013 08:30 AM PDT

Αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε 15 λεπτά και να δείτε αυτό το video.. μόνο 15 λεπτά!! ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Richard Dawkins : «Κάθε έμβρυο είναι λιγότερο ανθρώπινο από ό,τι είναι ένα ενήλικο γουρούνι!»

Posted: 31 Mar 2013 08:00 AM PDT

LiveActionNews.org /ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Φαίνεται ότι το κίνημα για την υπεράσπιση του αγέννητου('pro-life') απέκτησε έναν απρόσμενο υποστηρικτή. Την προηγούμενη Τετάρτη, ο Richard Dawkins, ο διασημότερος υπερασπιστής του αθεϊσμού και συγγραφέας του «Η περί Θεού αυταπάτη», ('The God Delusion'), έκανε...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Το Τέλος του Κόσμου

Posted: 31 Mar 2013 07:30 AM PDT

Λοιπόν… Βγείτε λίγο από την υπνωτική υποβολή στην οποία ζείτε την καθημερινότητά σας και κοιτάξτε λίγο γύρω σας. Δείτε τι συμβαίνει. Ο κόσμος πάει κατά διαόλου! Από κάθε άποψη, τα πράγματα είναι χειρότερα από ποτέ. Ο ίδιος ο πλανήτης καταστρέφεται, όλο και πιο πολύ. Μέσα σε λιγότερο από έναν αιώνα...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Γ΄Παγκόσμιος Οικονομικός Πόλεμος: Η Μοιρασιά!

Posted: 31 Mar 2013 07:00 AM PDT

Είναι γεγονός!!! Μετά την μνημονιακή "άλωση" της Ελλάδος καταρρέει τώρα και η Κύπρος. Πώς; Δεν κατέρρευσε η Ελλάδα; Αν δεν ήταν πολιτικά νεκρή, πού είναι λοιπόν η φωνή της; Πού είναι η παρουσία της στο διαμελισμό της Κύπρου, στη χάραξη της Α.Ο.Ζ, στην διεκδίκηση των συμφερόντων της στο Αιγαίο, στις...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Ποιοι πεθαίνουν για να έχουμε κινητό (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 31 Mar 2013 06:30 AM PDT

Οι μεγάλο-»προοδευτικοί» γνωρίζουν για τους θανάτους στην Αφρική προς απόκτηση του κοβαλτίου, ένα ανθεκτικό στην θερμότητα ορυκτό μετάλλευμα που χρησιμοποιείται ευρέως στα κινητά τηλέφωνα; (ΠΥΓΜΗ) Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά στην κεντρική Αφρική, η...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Δέκα Έλληνες γιατροί συμβουλεύουν: «Τι δεν θα έκανα ποτέ»

Posted: 31 Mar 2013 06:00 AM PDT

Για ποιον λόγο ένας καθηγητής Δερματολογίας δεν θα έκανε ποτέ σολάριουμ, ένας καθηγητής Φαρμακολογίας δεν θα... εμβολιαζόταν κατά της γρίπης και ένας καθηγητής Λοιμωξιολογίας δεν θα έδινε στο παιδί του αντιβίωση με τα πρώτα συμπτώματα; Δέκα επιστήμονες από τον χώρο της υγείας εξηγούν γιατί δεν θα...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Δραπέτης των Τρικάλων ένας από τους δολοφόνους της 25χρονης!

Posted: 31 Mar 2013 05:50 AM PDT

Ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός Μάριο Κόλα, είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ που το βράδυ της Παρασκευής σκότωσαν την 25χρονη Κατερίνα κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς στα Ίσθμια της Κορινθίας. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ επισημαίνουν ότι η...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Video: Συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα καθηγητή της χειρουργικής:Την θεωρούσαμε "εγκεφαλικά νεκρή" αλλά ανένηψε

Posted: 31 Mar 2013 05:30 AM PDT

Μαρτυρία Ιατρού:Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά... Παρέμβαση (προσωπική εμπειρία) του κ. Δημητρίου Ταντήλα, καθηγητή της Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στην εκδήλωση* για την Ενημέρωση για τις Μεταμοσχεύσεις. Πριν από δεκαπενταετία, εφημερεύων επιμελητής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, είχαμε μια...

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

VIDEO ΕΛΛΑΔΑ: Δήμαρχος έριξε χαστούκι σε Δημοτικό Σύμβουλο!

Posted: 31 Mar 2013 04:54 AM PDT

Ένταση δημιουργήθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης . Ο Δημοτικος Συμβούλος της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Ταφλαμπάαποκάλέσε τον δήμαρχο καραγκιόζη. Στο άκουσμα του κοσμητικού επιθέτου ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός σηκώθηκε και χαστούκισε το Δημοτικό Σύμβουλο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Video: Επιστήμονας Φωτογραφίζει την ψυχή οταν αυτή εγκαταλείπει το σώμα,την ανθρώπινη αύρα και τα Ενεργειακά Πεδία

Posted: 31 Mar 2013 03:45 AM PDT

O Ρώσος επιστήμονας Konstantin Korotkov, και το καταπληκτικό έργο του. ΠΗΓΗ http://hellasxg.blogspot.com Από το katohika

Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com
You are subscribed to email updates from PERIERGAA
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

[Hotline] PERIERGAA

Posted: 01 Apr 2013 12:03 AM PDT

PERIERGAA


ΚΩΔΙΚΟΣ-ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... Απίστευτο Βιντεο:Την έσπρωξε στις ράγες του μετρό Video: Αυτή είναι η κορυφαία 25χρονη Ελληνίδα ερευνήτρια της ΝΑSA Πόσο ακολουθούν τα ζώδια την καρδιά τους; ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ...ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ - ΗΠΑ!!! ΟΙ πιο αφιλόξενες χώρες στον κόσμο για τους τουρίστες! FREE DOWNLOAD: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι μάχης στο διάστημα - Babylon Project 3.4b Αλήθειες και μύθοι της εγκυμοσύνης: Μπορείς να καταλάβεις το φύλο του παιδιού χωρίς εξετάσεις; Η ΑΘΕΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΙΣΤΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΡΕΑΤΑ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΦΟΒΑ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ» 5 λάθη που κάνεις στο γυμναστήριο (και χάνεις το κορμί) Το BBC αποκάλυψε το κόλπο που κάνουν οι αιωρούμενοι Φακίρηδες (video) Βίντεο: Tο σαρκοφάγο φυτό που θα σας προκαλέσει εφιάλτες! Κατασκευή από μυστικές σήραγγες προκαλούν τους υπόγειους ήχους στην Αμερική ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΣΑ! Δείτε τι κάνει η κοπέλα στη κάμερα ! Σκάσε !! Δεν θέλεις να μάθεις γι' αυτό .. (video) Richard Dawkins : «Κάθε έμβρυο είναι λιγότερο ανθρώπινο από ό,τι είναι ένα ενήλικο γουρούνι!» Το Τέλος του Κόσμου Γ΄Παγκόσμιος Οικονομικός Πόλεμος: Η Μοιρασιά! Ποιοι πεθαίνουν για να έχουμε κινητό (ΒΙΝΤΕΟ) Δέκα Έλληνες γιατροί συμβουλεύουν: «Τι δεν θα έκανα ποτέ» Δραπέτης των Τρικάλων ένας από τους δολοφόνους της 25χρονης! Video: Συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα καθηγητή της χειρουργικής:Την θεωρούσαμε "εγκεφαλικά νεκρή" αλλά ανένηψε VIDEO ΕΛΛΑΔΑ: Δήμαρχος έριξε χαστούκι σε Δημοτικό Σύμβουλο! Video: Επιστήμονας Φωτογραφίζει την ψυχή οταν αυτή εγκαταλείπει το σώμα,την ανθρώπινη αύρα και τα Ενεργειακά Πεδία

ΚΩΔΙΚΟΣ-ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...

Posted: 31 Mar 2013 06:00 PM PDT

Λοιπόν τι λέτε; Τέλειωσαν οι μέρες των αγίων; Πού είναι οι γλυκές μορφές που γέμιζαν τα παιδικά όνειρα; Κάποτε κατέβαιναν από το τέμπλο και μοιραζόντουσαν τα παιδικά παιχνίδια. Τώρα ξαναγύρισαν στη θέση τους και με βλέμμα ακίνητο περιμένουν; Σίγησαν αυτοί ή εμείς λιποτακτήσαμε "εις χώραν μακράν";... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Απίστευτο Βιντεο:Την έσπρωξε στις ράγες του μετρό

Posted: 31 Mar 2013 04:30 PM PDT

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε σταθμό του μετρό στο Μέξικο Σίτι. Μια νοσοκόμα έσπρωξε μια συνάδελφο της στις ράγες όταν ερχόταν ο συρμός με σκοπό να την σκοτώσει. Ευτυχώς ο οδηγός του συρμού σταμάτησε έγκαιρα και δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Σύμφωνα με τα... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Video: Αυτή είναι η κορυφαία 25χρονη Ελληνίδα ερευνήτρια της ΝΑSA

Posted: 31 Mar 2013 04:00 PM PDT

Γυναίκα της χρονιάς αναδείχθηκε στην ετήσια εκδήλωση 2013 FDM Everywoman In Technology Awards στο Λονδίνο η 25χρονη Ελληνίδα Ελένη Αντωνιάδου.Η 25χρονη Θεσσαλονικιά ερευνήτρια της NASA υπογράμμισε ότι η αλληλεγγύη είναι ο δρόμος για να βγούμε από τη μιζέρια. Δείτε το βίντεο από το MEGAΡεπορτάζ:... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Πόσο ακολουθούν τα ζώδια την καρδιά τους;

Posted: 31 Mar 2013 03:30 PM PDT

«Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν» λέει το γνωστότερο ίσως απόσπασμα από την πολυαγαπημένη ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, που έγραψε ο Αντουάν ντε-Σαιντ Εξυπερύ. Και αργά ή γρήγορα όλοι στη ζωή αντιλαμβανόμαστε ότι η λογική δεν είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να γίνουμε... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ...ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ - ΗΠΑ!!!

Posted: 31 Mar 2013 03:21 PM PDT

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ η Βόρεια Κορέα βομβάρδισε την Ουάσιγκτον με πυρηνικούς πυραύλους οι οποίοι ναι μεν αναχαιτίστηκαν από τους Αμερικάνους αλλά υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ραδιενέργεια που... διοχετεύτηκε στην ατμόσφαιρα.. Ας ελπίσουμε ότι τελικά θα επικρατήσει ψυχραιμία και μια τέτοια... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

ΟΙ πιο αφιλόξενες χώρες στον κόσμο για τους τουρίστες!

Posted: 31 Mar 2013 03:00 PM PDT

Η έκθεση Travel and Tourism Competitiveness Report 2013, κατατάσσει τις χώρες με βάση το πόσο ανταγωνιστικές είναι στη βιομηχανία του ταξιδιού και του τουρισμού. Μεταξύ των... κριτηρίων είναι και η φιλοξενία που επιδεικνύουν απέναντι στους ξένους επισκέπτες τους. Δείτε τα στοιχεία της... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

FREE DOWNLOAD: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι μάχης στο διάστημα - Babylon Project 3.4b

Posted: 31 Mar 2013 02:30 PM PDT

Το Babylon Project είναι ένα παιχνίδι εξομοίωσης μάχης στο διάστημα. Καλά, δεν είναι Star Wars αλλά θα συναρπάσει όσους αρέσουν αντίστοιχα παιχνίδια. Καλή διασκέδαση. Στην ιστοσελίδα υπάρχει forum και οδηγίες πως να παίξετε το παιχνίδι. Δείτε ένα βίντεο: Έκδοση: 3.4b Μέγεθος: 791... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Αλήθειες και μύθοι της εγκυμοσύνης: Μπορείς να καταλάβεις το φύλο του παιδιού χωρίς εξετάσεις;

Posted: 31 Mar 2013 02:00 PM PDT

Κείμενο: Queen.gr Σίγουρα το έχετε ακούσει κάποια στιγμή στη ζωή σας, ειδικά αν είστε μητέρα ή αν περιμένετε τώρα το πρώτο σας παιδί. Κάποιος θα σας έχει πει πως περιμένετε αγόρι ή κορίτσι, ανάλογα με το σχήμα της κοιλιάς σας. «Αν έχεις μυτερή κοιλιά θα κάνεις αγόρι, αν έχεις πιο στρογγυλή θα... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Η ΑΘΕΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Posted: 31 Mar 2013 01:30 PM PDT

Γράφει ο Δημήτριος Τσεργίνης Εάν υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι ψηφίζουν στις εκλογές και η ψήφος τους καθορίζει το ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, καλύτερα να μην προχωρήσουν στην ανάγνωση αυτού του άρθρου. Υπάρχουν –το ξαναλέμε- ένα σωρό μπλογκς όπου διατυμπανίζεται το «δημοκρατικό... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΙΣΤΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΡΕΑΤΑ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΦΟΒΑ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ»

Posted: 31 Mar 2013 01:00 PM PDT

Επιμέλεια άρθρου Vagedim Το φιάσκο με το κρέας αλόγου στην Ευρώπη έχει ωθήσει τους επιστήμονες να κοιτάξουν λίγο βαθύτερα σε αυτά που καταναλώνουμε. Μια ομάδα επιστημόνων της Νότιας Αφρικής ανακάλυψαν ίχνη ανθρώπινου ιστού σε κρέας που προοριζόταν για δημόσια κατανάλωση σε 9 επαρχίες. Το θέμα... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

5 λάθη που κάνεις στο γυμναστήριο (και χάνεις το κορμί)

Posted: 31 Mar 2013 12:30 PM PDT

Εντάξει, μεταξύ μας τώρα, υπάρχει άνδρας που πριν περάσει την πόρτα του γυμναστηρίου, δεν είχε άγχος για το αν θα είναι εκείνη η ξανθιά, με το μαύρο, ημιδιάφανο κολάν; Ok, αφού συμφωνούμε, προχωράμε. Ο κίνδυνος να ξεφτιλιστείς στα μάτια της ξανθιάς, πάντα ελλοχεύει, και δεν φταίει που δεν μπορείς... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Το BBC αποκάλυψε το κόλπο που κάνουν οι αιωρούμενοι Φακίρηδες (video)

Posted: 31 Mar 2013 12:00 PM PDT

Η εντυπωσιακή αιώρηση των Ινδών φακίρηδων έχει γίνει σήμα κατατεθέν της θρησκευτικής προσήλωσης, όμως όπως φαίνεται έχει έναν πολύ καλό μηχανισμό για αυτό που νομίζετε πως είναι είτε απίστευτη μυική δύναμη είτε θαύμα! Ουσιαστικά, όπως υποστηρίζει το video, σχεδόν σε κάθε περίπτωση αιώρησης... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Βίντεο: Tο σαρκοφάγο φυτό που θα σας προκαλέσει εφιάλτες!

Posted: 31 Mar 2013 11:30 AM PDT

Η Δροσέρα ανήκει στην κατηγορία των σαρκοφάγων φυτών, και πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια Droseraceae lure, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 194 είδη. Είναι γνωστή ανά τον κόσμο για την εντυπωσιακή εμφάνισή της που μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλά και για τα δολοφονικά της ένστικτα, αφού αποτελεί το... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Κατασκευή από μυστικές σήραγγες προκαλούν τους υπόγειους ήχους στην Αμερική

Posted: 31 Mar 2013 11:10 AM PDT

Οι μυστηριώδεις ήχοι συνεχίζουν να εκφοβίσουν τους πολίτες σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σύμφωνα με ιστοσελίδα τοπική είναι ένα... φαινόμενο που έχει προκαλέσει την περιέργεια σε όλη τη χώρα για πολλά χρόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, οι ήχοι φαίνεται να έχουν αυξηθεί. Οι... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΣΑ! Δείτε τι κάνει η κοπέλα στη κάμερα !

Posted: 31 Mar 2013 10:44 AM PDT

Εννοειται πως δε πρεπει να το δοκιμασετε σε καμια περιπτωση. Η κοπελα για να το κανει αυτο εχει κανει απιστευτη προπονηση και παλι παραμενει μια ΤΡΕΛΑ. http://www.kokoria.gr Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Σκάσε !! Δεν θέλεις να μάθεις γι' αυτό .. (video)

Posted: 31 Mar 2013 08:30 AM PDT

Αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε 15 λεπτά και να δείτε αυτό το video.. μόνο 15 λεπτά!! ΠΗΓΗ Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Richard Dawkins : «Κάθε έμβρυο είναι λιγότερο ανθρώπινο από ό,τι είναι ένα ενήλικο γουρούνι!»

Posted: 31 Mar 2013 08:00 AM PDT

LiveActionNews.org /ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Φαίνεται ότι το κίνημα για την υπεράσπιση του αγέννητου('pro-life') απέκτησε έναν απρόσμενο υποστηρικτή. Την προηγούμενη Τετάρτη, ο Richard Dawkins, ο διασημότερος υπερασπιστής του αθεϊσμού και συγγραφέας του «Η περί Θεού αυταπάτη», ('The God Delusion'), έκανε... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Το Τέλος του Κόσμου

Posted: 31 Mar 2013 07:30 AM PDT

Λοιπόν… Βγείτε λίγο από την υπνωτική υποβολή στην οποία ζείτε την καθημερινότητά σας και κοιτάξτε λίγο γύρω σας. Δείτε τι συμβαίνει. Ο κόσμος πάει κατά διαόλου! Από κάθε άποψη, τα πράγματα είναι χειρότερα από ποτέ. Ο ίδιος ο πλανήτης καταστρέφεται, όλο και πιο πολύ. Μέσα σε λιγότερο από έναν αιώνα... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Γ΄Παγκόσμιος Οικονομικός Πόλεμος: Η Μοιρασιά!

Posted: 31 Mar 2013 07:00 AM PDT

Είναι γεγονός!!! Μετά την μνημονιακή "άλωση" της Ελλάδος καταρρέει τώρα και η Κύπρος. Πώς; Δεν κατέρρευσε η Ελλάδα; Αν δεν ήταν πολιτικά νεκρή, πού είναι λοιπόν η φωνή της; Πού είναι η παρουσία της στο διαμελισμό της Κύπρου, στη χάραξη της Α.Ο.Ζ, στην διεκδίκηση των συμφερόντων της στο Αιγαίο, στις... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Ποιοι πεθαίνουν για να έχουμε κινητό (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 31 Mar 2013 06:30 AM PDT

Οι μεγάλο-»προοδευτικοί» γνωρίζουν για τους θανάτους στην Αφρική προς απόκτηση του κοβαλτίου, ένα ανθεκτικό στην θερμότητα ορυκτό μετάλλευμα που χρησιμοποιείται ευρέως στα κινητά τηλέφωνα; (ΠΥΓΜΗ) Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά στην κεντρική Αφρική, η... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Δέκα Έλληνες γιατροί συμβουλεύουν: «Τι δεν θα έκανα ποτέ»

Posted: 31 Mar 2013 06:00 AM PDT

Για ποιον λόγο ένας καθηγητής Δερματολογίας δεν θα έκανε ποτέ σολάριουμ, ένας καθηγητής Φαρμακολογίας δεν θα... εμβολιαζόταν κατά της γρίπης και ένας καθηγητής Λοιμωξιολογίας δεν θα έδινε στο παιδί του αντιβίωση με τα πρώτα συμπτώματα; Δέκα επιστήμονες από τον χώρο της υγείας εξηγούν γιατί δεν θα... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Δραπέτης των Τρικάλων ένας από τους δολοφόνους της 25χρονης!

Posted: 31 Mar 2013 05:50 AM PDT

Ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός Μάριο Κόλα, είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ που το βράδυ της Παρασκευής σκότωσαν την 25χρονη Κατερίνα κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς στα Ίσθμια της Κορινθίας. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ επισημαίνουν ότι η... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Video: Συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα καθηγητή της χειρουργικής:Την θεωρούσαμε "εγκεφαλικά νεκρή" αλλά ανένηψε

Posted: 31 Mar 2013 05:30 AM PDT

Μαρτυρία Ιατρού:Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά... Παρέμβαση (προσωπική εμπειρία) του κ. Δημητρίου Ταντήλα, καθηγητή της Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στην εκδήλωση* για την Ενημέρωση για τις Μεταμοσχεύσεις. Πριν από δεκαπενταετία, εφημερεύων επιμελητής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, είχαμε μια... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

VIDEO ΕΛΛΑΔΑ: Δήμαρχος έριξε χαστούκι σε Δημοτικό Σύμβουλο!

Posted: 31 Mar 2013 04:54 AM PDT

Ένταση δημιουργήθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης . Ο Δημοτικος Συμβούλος της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Ταφλαμπάαποκάλέσε τον δήμαρχο καραγκιόζη. Στο άκουσμα του κοσμητικού επιθέτου ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός σηκώθηκε και χαστούκισε το Δημοτικό Σύμβουλο. Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

Video: Επιστήμονας Φωτογραφίζει την ψυχή οταν αυτή εγκαταλείπει το σώμα,την ανθρώπινη αύρα και τα Ενεργειακά Πεδία

Posted: 31 Mar 2013 03:45 AM PDT

O Ρώσος επιστήμονας Konstantin Korotkov, και το καταπληκτικό έργο του. ΠΗΓΗ http://hellasxg.blogspot.com Από το katohika Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com
You are subscribed to email updates from PERIERGAA To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 3/31/2013 11:03:00 μ.μ.

Η Aline Rodriguez topless στην Nikki beach του Miami

Posted: 31 Mar 2013 11:00 PM PDT

Aline-Rodrigues-yellow-bikini-topless-kanoni-tv-1

 

 

 

 

 

 

Η Βραζιλιάνα Aline Rodriguez topless στην Nikki beach του Miami..

Δείτε την

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aline-Rodrigues-yellow-bikini-topless-kanoni-tv-2 Aline-Rodrigues-yellow-bikini-topless-kanoni-tv-3 Aline-Rodrigues-yellow-bikini-topless-kanoni-tv-5 Aline-Rodrigues-yellow-bikini-topless-kanoni-tv-4

Σοκ! Αυτός ο συμπαθητικός κύριος είναι ο άστεγος αδερφός της Madonna

Posted: 31 Mar 2013 10:00 PM PDT

Σοκ! Αυτός ο συμπαθητικός κύριος είναι ο άστεγος αδερφός της Madonna
Submitted by Δέσποινα ΔευτεραίουΔευ, 01/04/2013 - 08:00

Το όνομα του κύριου, Άντονι Τσικόνε, και είναι ο 54χρονος αδερφός της βασίλισσας της Pop! Τι συνέβη όμως και έχει τόσο... τρανταχτή και οφθαλμοφανέστατη διαφορά από την αδερφή του;

PkNews

Posted: 31 Mar 2013 09:38 PM PDT

PkNews

Link to PkNews

Αυτό είναι το σπίτι του μέλλοντος

Posted: 31 Mar 2013 01:28 AM PDT

Εδώ όλα γίνονται μόνα τους...
Διαβάστε περισσότερα »

H Πάολα στην πίστα…χωρίς εσώρουχο

Posted: 31 Mar 2013 03:00 AM PDT

Κάτω το στρες, ζήτω το σεξ!

Posted: 31 Mar 2013 01:24 AM PDT

Λίγο το άγχος και η κούραση της καθημερινότητας, λίγο... η ρουτίνα που επέρχεται σε κάθε σχέση μετά από καιρό, δεν θέλει και πολύ για να μπει το σεξ σε δεύτερη μοίρα - μια θέση που όμως... δεν του αξίζει! Γιατί το σεξ εκτός από απόλαυση, φέρνει τον έναν πιο κοντά στον άλλον, ζωντανεύει την αγάπη και την τρυφερότητα μέσα σε μια σχέση. Αν λοιπόν ο ερωτισμός που υπήρχε κάποτε στη σχέση σας, έχει καιρό να κάνει αισθητή την παρουσία του, δοκιμάστε να τον ξαναφέρετε στο προσκήνιο με 4 απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές κινήσεις:
Διαβάστε περισσότερα »
You are subscribed to email updates from PkNews
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

PIAZZA del POPOLO

Posted: 31 Mar 2013 09:18 PM PDT

PIAZZA del POPOLO


Πάνος Καμμένος από Κομοτηνή: «Φούσκα οι υποσχέσεις του Σαμαρά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 31 Mar 2013 09:06 AM PDT

Επίθεση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό οικονομικών εξαπέλυσε από την Κομοτηνή, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής προσυνεδρίου του κόμματος του.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στο Ζάππειο και αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη «φούσκα» στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ότι δεν έχει απαντήσει στην Βουλή σε καμία ερώτηση αρχηγού κόμματος ή βουλευτού, όπως για το όνομα «Μακεδονία», για να σημειώσει πως το ίδιο κάνουν και οι διορισμένοι υπουργοί.
«Εμφανίζονται με τον χειρότερο σαδιστικό τρόπο, όπως ο Στουρνάρας, που χαμογελά όταν εξαθλιώνει τους Έλληνες. Πεθαίνουν παιδιά από την πείνα, φεύγουν μετανάστες τα νέα παιδιά και αυτός ο μη εκλεγμένος χαμογελάει ειρωνικά και δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο», τόνισε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Παράλληλα, αναφερόμενος στα φαινόμενα του νεοναζισμού στην Ελλάδα, ο κ. Καμμένος είπε ότι τα δημιούργησαν η εσωτερική και η εξωτερική τρόικα, με ευθύνη των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου, όταν υπουργοποίησε τους καθοδηγητές της «Χρυσής Αυγής» και νομιμοποίησαν το νεοναζισμό, ενώ χαρακτήρισε «νεοναζί» και την Άνγκελα Μέρκελ, για τις πρακτικές που ακολουθεί.
Αναφορικά με τις σχέσεις Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε ερώτηση του inpost.gr ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές και ειδικά στα εθνικά θέματα, «οι οποίες δεν αλλάζουν με τίποτα».
«Όμως υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας», τόνισε ο κ. Καμμένος «προκειμένου να υπάρξει μια μαζική αντίδραση εκ μέρους του ελληνικού λαού, απέναντι σ' αυτήν την βεβήλωση της δημοκρατίας».
  
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «στην επίθεση που δέχεται η χώρας μας, πρέπει ως Έλληνες να ενωθούμε και να αντιμετωπίσουμε ως ξένους κατακτητές αυτούς που έρχονται εδώ, οι οποίοι παραβιάζουν το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους μας, καθυποτάσσουν την ελληνική νεολαία, δημιουργώντας την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, της κατάργησης της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού». 

Ξάνθη και Ατρόμητος έμειναν δικαιωματικά στο … μηδέν!

Posted: 31 Mar 2013 09:04 AM PDT

Χρειάστηκε να περάσουν 57 λεπτά για να δούμε μια αξιόλογη ενέργεια και μια δημιουργία ευκαιρίας στον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος.
Οι δυο ομάδες έδειχναν να μην είναι δυσαρεστημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα, ανέλαβαν ελάχιστες πρωτοβουλίες και ενδιαφέρθηκαν κυρίως για τη διατήρηση του μηδέν.
Το πρώτο ημίχρονο το ξεχνάμε, καθώς δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο, καμία δημιουργία, πολλά λάθη. Η κατάσταση βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, και κυρίως από το 70ο λεπτό και έπειτα όπου ο Ατρόμητος προσπάθησε να επιτεθεί προκειμένου να νοιώσει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια για τη συμμετοχή στα πλέι οφ, και αυτό είχε ως συνέπεια να ανοίξουν οι χώροι.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ με κοντινό πλασέ του Ναπολεόνι, εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο και κεφαλιά του Φυτανίδη, αλλά στην πρώτη περίπτωση η μπάλα πέρασε άουτ και στις άλλες δύο σταμάτησε πάνω στον πολύ καλό -για ακόμη μια φορά-, Λοντίγκιν.
Αντίστοιχες επιδόσεις με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης είχε και ο γκολκίπερ του Ατρόμητου, με αποκορύφωμα την επέμβαση σε δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Ντιέ.
Το παράλληλο «ξέσπασμα» των δύο ομάδων είχε διάρκεια λίγων λεπτών, δεν έφερε κάποιο γκολ και μετά το τέλος του Ξάνθη και Ατρόμητος επέστρεψαν στη συντηρητική συνταγή προκειμένου να μη χάσουν τον έναν βαθμό.

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (Πλατέλλας 60'), Σολτάνι (Ράνος 86'), Μάνταλος (Ντάνι 68').
Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι, Ινγκλέσιας, Ουντότζι (Δημούτσος 65'), Μπρίτο, Σουμπίνιο (Καραγκούνης 83'), Μάντζιος.

Παντελής Κουκουλεκίδης: «Η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ήταν αναγκαία»

Posted: 31 Mar 2013 09:03 AM PDT

Για τον Πολιτικό και Οργανωτικό Σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ, μίλησε σε εκδήλωση της ΝΕ Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος Παντελής Κουκουλεκίδης. Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου και έγινε στα πλαίσια της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα.
«Το ΠΑΣΟΚ μετά το συνέδριο, χάραξε το πώς θα πορευτεί» ανέφερε ο κ. Κουκουλεκίδης, σημειώνοντας πως μετά από πάγιο αίτημα της κοινωνίας «προχωρήσαμε σε πολιτική και ηλικιακή ανανέωση στα όργανα του κόμματος».
Επίσης το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στον διαχωρισμό του κόμματος με το κράτος, καθώς μετά τις σχετικές αποφάσεις δεν μετέχουν στα όργανα άνθρωποι της «κρατικής μηχανής».
Παράλληλα ο κ. Κουκουλεκίδης σημείωσε πως «το ΠΑΣΟΚ θέλει να είναι ένα κόμμα κοινωνικό και σοσιαλιστικό, φυσικά μέσα στο νέο πλαίσιο το οποίο έχει δημιουργηθεί, το οποίο προσδιορίζεται από τις δυνάμεις της αγοράς, την παγκοσμιοποίηση και το μνημόνιο»!!!
Τέλος επεσήμανε πως «η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ήταν αναγκαία και από εδώ και στο εξής πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε η χώρα να βγει από την κρίση».

Η ΠΑΕ Πανθρακικός για τα επεισόδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Posted: 31 Mar 2013 09:01 AM PDT

Η ΠΑΕ Πανθρακικός καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας υπαλλήλων και οπαδών της ΠΑΕ Άρης. Δυστυχώς αυτά που βιώσαμε στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, φέρνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2013 πολλά χρόνια πίσω.
Παρά τις φιλότιμες και ειλικρινείς  προσπάθειες των φίλων διοικούντων της ΠΑΕ Άρης ώστε να μας φιλοξενήσουν δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα παρακάτω γεγονότα τα οποία και αποδεικνύουν το τι πραγματικά συνέβη χθες. Συγκεκριμένα καταγγέλλουμε:
  1. Την φραστική επίθεση που δεχόταν από την αρχή του αγώνα ο Πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων από booth που βρισκόταν στο χώρο των επισήμων.
  2. Τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο κυπελλούχος Ευρώπης του 2004, ποδοσφαιριστής αναγνωρισμένης αξίας που είχε τιμήσει την φανέλα με το εθνόσημο και ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, από «μεθυσμένους» μπράβους – υπαλλήλους μετά την λήξη του αγώνα κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια. Τα πισώπλατα χτυπήματα είχαν ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής μας να μην προπονηθεί σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του.
  3. Τις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκαν στο ημίχρονο και μετά την λήξη του αγώνα οι προπονητές και ποδοσφαιριστές μας από διάφορους «περίεργους» που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο χώρο των αποδυτηρίων μας.
  4. Οι συνθήκες τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο που ανάγκασαν την Διοίκηση της ομάδας μας να αναχωρήσει 2 ώρες μετά την λήξη του αγώνα, κλεισμένη σε booth παρακολουθώντας τις εξελίξεις.
  5. Ότι ο προπονητής της ομάδας μας, Παύλος Δερμιτζάκης, συνοδεύτηκε από διμοιρία της Ελληνικής Αστυνομίας στο χώρο όπου πραγματοποιείται η συνέντευξη τύπου για να παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη μετά τη λήξη του αγώνα.
  6. Ότι η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε από το γήπεδο μετά από σχέδιο πολεμικής ζώνης που εφάρμοσε η Ελληνική Αστυνομία αρκετές ώρες μετά την λήξη του αγώνα.
Γνωρίζαμε εξ αρχής πως το παιχνίδι είναι αρκετό σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει αυτός ο ιστορικός σύλλογος για να παραμείνει στην κατηγορία αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα χρησιμοποιούσε αυτούς τους τρόπους, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.
Ο αγώνας ήταν εξίσου σημαντικός και για την ομάδα μας, για την φανέλα μας, για την ιστορία μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και την διοργανώτρια αρχή που με τις προσπάθειες τους καταφέραμε να αποφύγουμε χειρότερα και δυσάρεστα γεγονότα.

Υ.Γ. Ζητάμε συγνώμη από την αποστολή Κ20 του Πανθρακικού που παρακολούθησε την αναμέτρηση μας. Δυστυχώς και οι έφηβοι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού δεν απέφυγαν τα παραπάνω γεγονότα μένοντας για 2 ώρες εγκλωβισμένοι σε booth.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κομοτηνή

Posted: 31 Mar 2013 09:00 AM PDT

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα του inpost.gr στο Facebook!

No Holes Barred

Posted: 31 Mar 2013 08:59 AM PDT

Γιατί οι μαγκίτες δεν σκούζουν. Το έχουν σαν αρχή. Όσοι έχουν αρχίδια, απλά … ΔΕΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝ! Τι έγραφα πριν καιρό;
Ότι η κυρία Σαρρής «Κωλοτρυπίδα» Μιχαήλ θα διέλυε τη Λαική; Τότε ήταν 2011 που το έγραψα. Τώρα είναι 2013 που επαληθεύτηκα. Επίσης, από το 2010, είχα γράψει ότι η κυρία Ορφανίδης της ΚΤΚ θα διέλυε την Κυπριακή οικονομία. Τότε κάποιες είπαν κάποια. Τώρα δεν μπορεί να με αμφισβητήσει καμία…
Όπως τα έλεγα, ο Βγενό έφυγε από τη Marfin Egnatia αφού δεν τον άφηναν να κάνει τη δουλειά του. Και σαφώς δεν θα χάριζε δάνεια σε κανέναν. Και όπως προέβλεψα (πριν ή μετά το Βγενό, δεν έχει σημασία – αλλά αν θέλει να το χρονολογήσει η Piazza μπορεί να δει τα παλιά μου άρθρα) διέλυσαν την τράπεζα που – επί Βγενό αλλά και πριν – ήταν υπόδειγμα τράπεζας, αλλά και την Κυπριακή οικονομία τελικά (ο Βγενό το πρόβλεψε αργότερα αυτό – τον έφαγα λάχανο!).
Όταν, λοιπόν, βλέπω το Σαρρή και το Βασιλείου και όλο το ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΩΝ ΠΙΠΩΤΩΝ να προσπαθεί να βγει λάδι σε βάρος του Βγενό με πιάνουν ... σηκωμάρες και τους θέλω στο δωμάτιό μου για 10' (μαζί με ένα blindfold, για να μη βλέπω τι κάνω).
Εκείνους τους έρμους που λυπάμαι είναι τους Κύπριους εκείνους που ενδεχομένως να είναι ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ώστε να πιστεύουν τι τους λέει το ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΩΝ ΠΙΠΩΤΩΝ. Κι έχω φίλους Κύπριους που ήταν εδώ κι έβλεπαν από το 2009 και ΞΕΡΟΥΝ «ΠΟΙΕΣ» ΦΤΑΙΝΕ, αλλά υπάρχουν και τα' αγαθούλια που καταπίνουν το παραμύθι με το Βγενό, σαν να ήταν το… σπέρμα του Δία! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.
Κι ελπίζω να ξυπνήσουν οι Κύπριοι αύριο και να λυντσάρουν τουλάχιστον τους Ορφανίδη και Σαρρή, καθώς και να ρίξουν στη φυλακή των κωλομπαράδων τον Αναστασιάδη. Τον Βασιλείου ας τον υποχρεώσουν να πληρώσει τα δάνειά του, απλώς. Για να δούμε…
Γιατί, όσο δεν ξυπνούν οι Κύπριοι, δεν έχει σωσμό η Κύπρος. Και μ' αρέσει η καριόλα…

Uli Chris
You are subscribed to email updates from PIAZZA del POPOLO ®
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

[Hotline] PkNews

Posted: 31 Mar 2013 10:38 PM PDT

PkNews

Link to PkNews
Αυτό είναι το σπίτι του μέλλοντος H Πάολα στην πίστα…χωρίς εσώρουχο Κάτω το στρες, ζήτω το σεξ!

Αυτό είναι το σπίτι του μέλλοντος

Posted: 31 Mar 2013 01:28 AM PDT

Εδώ όλα γίνονται μόνα τους... Διαβάστε περισσότερα »

H Πάολα στην πίστα…χωρίς εσώρουχο

Posted: 31 Mar 2013 03:00 AM PDT

Διαβάστε περισσότερα »

Κάτω το στρες, ζήτω το σεξ!

Posted: 31 Mar 2013 01:24 AM PDT

Λίγο το άγχος και η κούραση της καθημερινότητας, λίγο... η ρουτίνα που επέρχεται σε κάθε σχέση μετά από καιρό, δεν θέλει και πολύ για να μπει το σεξ σε δεύτερη μοίρα - μια θέση που όμως... δεν του αξίζει! Γιατί το σεξ εκτός από απόλαυση, φέρνει τον έναν πιο κοντά στον άλλον, ζωντανεύει την αγάπη και την τρυφερότητα μέσα σε μια σχέση. Αν λοιπόν ο ερωτισμός που υπήρχε κάποτε στη σχέση σας, έχει καιρό να κάνει αισθητή την παρουσία του, δοκιμάστε να τον ξαναφέρετε στο προσκήνιο με 4 απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές κινήσεις: Διαβάστε περισσότερα »
You are subscribed to email updates from PkNews To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 3/31/2013 09:38:00 μ.μ.

[Hotline] PIAZZA del POPOLO

Posted: 31 Mar 2013 10:18 PM PDT

PIAZZA del POPOLO


Πάνος Καμμένος από Κομοτηνή: «Φούσκα οι υποσχέσεις του Σαμαρά» (ΒΙΝΤΕΟ) Ξάνθη και Ατρόμητος έμειναν δικαιωματικά στο … μηδέν! Παντελής Κουκουλεκίδης: «Η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ήταν αναγκαία» Η ΠΑΕ Πανθρακικός για τα επεισόδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κομοτηνή No Holes Barred

Πάνος Καμμένος από Κομοτηνή: «Φούσκα οι υποσχέσεις του Σαμαρά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 31 Mar 2013 09:06 AM PDT

Επίθεση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό οικονομικών εξαπέλυσε από την Κομοτηνή, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής προσυνεδρίου του κόμματος του.
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στο Ζάππειο και αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη «φούσκα» στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ότι δεν έχει απαντήσει στην Βουλή σε καμία ερώτηση αρχηγού κόμματος ή βουλευτού, όπως για το όνομα «Μακεδονία», για να σημειώσει πως το ίδιο κάνουν και οι διορισμένοι υπουργοί.
«Εμφανίζονται με τον χειρότερο σαδιστικό τρόπο, όπως ο Στουρνάρας, που χαμογελά όταν εξαθλιώνει τους Έλληνες. Πεθαίνουν παιδιά από την πείνα, φεύγουν μετανάστες τα νέα παιδιά και αυτός ο μη εκλεγμένος χαμογελάει ειρωνικά και δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο», τόνισε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Παράλληλα, αναφερόμενος στα φαινόμενα του νεοναζισμού στην Ελλάδα, ο κ. Καμμένος είπε ότι τα δημιούργησαν η εσωτερική και η εξωτερική τρόικα, με ευθύνη των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου, όταν υπουργοποίησε τους καθοδηγητές της «Χρυσής Αυγής» και νομιμοποίησαν το νεοναζισμό, ενώ χαρακτήρισε «νεοναζί» και την Άνγκελα Μέρκελ, για τις πρακτικές που ακολουθεί.
Αναφορικά με τις σχέσεις Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε ερώτηση του inpost.gr ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές και ειδικά στα εθνικά θέματα, «οι οποίες δεν αλλάζουν με τίποτα».
«Όμως υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας», τόνισε ο κ. Καμμένος «προκειμένου να υπάρξει μια μαζική αντίδραση εκ μέρους του ελληνικού λαού, απέναντι σ' αυτήν την βεβήλωση της δημοκρατίας».
  
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «στην επίθεση που δέχεται η χώρας μας, πρέπει ως Έλληνες να ενωθούμε και να αντιμετωπίσουμε ως ξένους κατακτητές αυτούς που έρχονται εδώ, οι οποίοι παραβιάζουν το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους μας, καθυποτάσσουν την ελληνική νεολαία, δημιουργώντας την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, της κατάργησης της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού». 
[αναδημοσίευση από το INPOST.gr]

Ξάνθη και Ατρόμητος έμειναν δικαιωματικά στο … μηδέν!

Posted: 31 Mar 2013 09:04 AM PDT

Χρειάστηκε να περάσουν 57 λεπτά για να δούμε μια αξιόλογη ενέργεια και μια δημιουργία ευκαιρίας στον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος.
Οι δυο ομάδες έδειχναν να μην είναι δυσαρεστημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα, ανέλαβαν ελάχιστες πρωτοβουλίες και ενδιαφέρθηκαν κυρίως για τη διατήρηση του μηδέν.
Το πρώτο ημίχρονο το ξεχνάμε, καθώς δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο, καμία δημιουργία, πολλά λάθη. Η κατάσταση βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, και κυρίως από το 70ο λεπτό και έπειτα όπου ο Ατρόμητος προσπάθησε να επιτεθεί προκειμένου να νοιώσει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια για τη συμμετοχή στα πλέι οφ, και αυτό είχε ως συνέπεια να ανοίξουν οι χώροι.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ με κοντινό πλασέ του Ναπολεόνι, εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο και κεφαλιά του Φυτανίδη, αλλά στην πρώτη περίπτωση η μπάλα πέρασε άουτ και στις άλλες δύο σταμάτησε πάνω στον πολύ καλό -για ακόμη μια φορά-, Λοντίγκιν.
Αντίστοιχες επιδόσεις με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης είχε και ο γκολκίπερ του Ατρόμητου, με αποκορύφωμα την επέμβαση σε δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Ντιέ.
Το παράλληλο «ξέσπασμα» των δύο ομάδων είχε διάρκεια λίγων λεπτών, δεν έφερε κάποιο γκολ και μετά το τέλος του Ξάνθη και Ατρόμητος επέστρεψαν στη συντηρητική συνταγή προκειμένου να μη χάσουν τον έναν βαθμό.
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (Πλατέλλας 60'), Σολτάνι (Ράνος 86'), Μάνταλος (Ντάνι 68').
Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι, Ινγκλέσιας, Ουντότζι (Δημούτσος 65'), Μπρίτο, Σουμπίνιο (Καραγκούνης 83'), Μάντζιος.

Παντελής Κουκουλεκίδης: «Η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ήταν αναγκαία»

Posted: 31 Mar 2013 09:03 AM PDT

Για τον Πολιτικό και Οργανωτικό Σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ, μίλησε σε εκδήλωση της ΝΕ Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος Παντελής Κουκουλεκίδης. Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου και έγινε στα πλαίσια της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα.
«Το ΠΑΣΟΚ μετά το συνέδριο, χάραξε το πώς θα πορευτεί» ανέφερε ο κ. Κουκουλεκίδης, σημειώνοντας πως μετά από πάγιο αίτημα της κοινωνίας «προχωρήσαμε σε πολιτική και ηλικιακή ανανέωση στα όργανα του κόμματος».
Επίσης το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στον διαχωρισμό του κόμματος με το κράτος, καθώς μετά τις σχετικές αποφάσεις δεν μετέχουν στα όργανα άνθρωποι της «κρατικής μηχανής».
Παράλληλα ο κ. Κουκουλεκίδης σημείωσε πως «το ΠΑΣΟΚ θέλει να είναι ένα κόμμα κοινωνικό και σοσιαλιστικό, φυσικά μέσα στο νέο πλαίσιο το οποίο έχει δημιουργηθεί, το οποίο προσδιορίζεται από τις δυνάμεις της αγοράς, την παγκοσμιοποίηση και το μνημόνιο»!!!
Τέλος επεσήμανε πως «η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ήταν αναγκαία και από εδώ και στο εξής πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε η χώρα να βγει από την κρίση».
[αναδημοσίευση από το INPOST.gr]

Η ΠΑΕ Πανθρακικός για τα επεισόδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Posted: 31 Mar 2013 09:01 AM PDT

Η ΠΑΕ Πανθρακικός καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας υπαλλήλων και οπαδών της ΠΑΕ Άρης. Δυστυχώς αυτά που βιώσαμε στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, φέρνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2013 πολλά χρόνια πίσω.
Παρά τις φιλότιμες και ειλικρινείς  προσπάθειες των φίλων διοικούντων της ΠΑΕ Άρης ώστε να μας φιλοξενήσουν δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα παρακάτω γεγονότα τα οποία και αποδεικνύουν το τι πραγματικά συνέβη χθες. Συγκεκριμένα καταγγέλλουμε:
    Την φραστική επίθεση που δεχόταν από την αρχή του αγώνα ο Πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων από booth που βρισκόταν στο χώρο των επισήμων. Τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο κυπελλούχος Ευρώπης του 2004, ποδοσφαιριστής αναγνωρισμένης αξίας που είχε τιμήσει την φανέλα με το εθνόσημο και ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, από «μεθυσμένους» μπράβους – υπαλλήλους μετά την λήξη του αγώνα κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια. Τα πισώπλατα χτυπήματα είχαν ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής μας να μην προπονηθεί σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Τις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκαν στο ημίχρονο και μετά την λήξη του αγώνα οι προπονητές και ποδοσφαιριστές μας από διάφορους «περίεργους» που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο χώρο των αποδυτηρίων μας. Οι συνθήκες τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο που ανάγκασαν την Διοίκηση της ομάδας μας να αναχωρήσει 2 ώρες μετά την λήξη του αγώνα, κλεισμένη σε booth παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Ότι ο προπονητής της ομάδας μας, Παύλος Δερμιτζάκης, συνοδεύτηκε από διμοιρία της Ελληνικής Αστυνομίας στο χώρο όπου πραγματοποιείται η συνέντευξη τύπου για να παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη μετά τη λήξη του αγώνα. Ότι η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε από το γήπεδο μετά από σχέδιο πολεμικής ζώνης που εφάρμοσε η Ελληνική Αστυνομία αρκετές ώρες μετά την λήξη του αγώνα.
Γνωρίζαμε εξ αρχής πως το παιχνίδι είναι αρκετό σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει αυτός ο ιστορικός σύλλογος για να παραμείνει στην κατηγορία αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα χρησιμοποιούσε αυτούς τους τρόπους, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.
Ο αγώνας ήταν εξίσου σημαντικός και για την ομάδα μας, για την φανέλα μας, για την ιστορία μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και την διοργανώτρια αρχή που με τις προσπάθειες τους καταφέραμε να αποφύγουμε χειρότερα και δυσάρεστα γεγονότα.
Υ.Γ. Ζητάμε συγνώμη από την αποστολή Κ20 του Πανθρακικού που παρακολούθησε την αναμέτρηση μας. Δυστυχώς και οι έφηβοι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού δεν απέφυγαν τα παραπάνω γεγονότα μένοντας για 2 ώρες εγκλωβισμένοι σε booth.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κομοτηνή

Posted: 31 Mar 2013 09:00 AM PDT

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα του inpost.gr στο Facebook!

No Holes Barred

Posted: 31 Mar 2013 08:59 AM PDT

Γιατί οι μαγκίτες δεν σκούζουν. Το έχουν σαν αρχή. Όσοι έχουν αρχίδια, απλά … ΔΕΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝ! Τι έγραφα πριν καιρό;
Ότι η κυρία Σαρρής «Κωλοτρυπίδα» Μιχαήλ θα διέλυε τη Λαική; Τότε ήταν 2011 που το έγραψα. Τώρα είναι 2013 που επαληθεύτηκα. Επίσης, από το 2010, είχα γράψει ότι η κυρία Ορφανίδης της ΚΤΚ θα διέλυε την Κυπριακή οικονομία. Τότε κάποιες είπαν κάποια. Τώρα δεν μπορεί να με αμφισβητήσει καμία…
Όπως τα έλεγα, ο Βγενό έφυγε από τη Marfin Egnatia αφού δεν τον άφηναν να κάνει τη δουλειά του. Και σαφώς δεν θα χάριζε δάνεια σε κανέναν. Και όπως προέβλεψα (πριν ή μετά το Βγενό, δεν έχει σημασία – αλλά αν θέλει να το χρονολογήσει η Piazza μπορεί να δει τα παλιά μου άρθρα) διέλυσαν την τράπεζα που – επί Βγενό αλλά και πριν – ήταν υπόδειγμα τράπεζας, αλλά και την Κυπριακή οικονομία τελικά (ο Βγενό το πρόβλεψε αργότερα αυτό – τον έφαγα λάχανο!).
Όταν, λοιπόν, βλέπω το Σαρρή και το Βασιλείου και όλο το ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΩΝ ΠΙΠΩΤΩΝ να προσπαθεί να βγει λάδι σε βάρος του Βγενό με πιάνουν ... σηκωμάρες και τους θέλω στο δωμάτιό μου για 10' (μαζί με ένα blindfold, για να μη βλέπω τι κάνω).
Εκείνους τους έρμους που λυπάμαι είναι τους Κύπριους εκείνους που ενδεχομένως να είναι ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ώστε να πιστεύουν τι τους λέει το ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΩΝ ΠΙΠΩΤΩΝ. Κι έχω φίλους Κύπριους που ήταν εδώ κι έβλεπαν από το 2009 και ΞΕΡΟΥΝ «ΠΟΙΕΣ» ΦΤΑΙΝΕ, αλλά υπάρχουν και τα' αγαθούλια που καταπίνουν το παραμύθι με το Βγενό, σαν να ήταν το… σπέρμα του Δία! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.
Κι ελπίζω να ξυπνήσουν οι Κύπριοι αύριο και να λυντσάρουν τουλάχιστον τους Ορφανίδη και Σαρρή, καθώς και να ρίξουν στη φυλακή των κωλομπαράδων τον Αναστασιάδη. Τον Βασιλείου ας τον υποχρεώσουν να πληρώσει τα δάνειά του, απλώς. Για να δούμε…
Γιατί, όσο δεν ξυπνούν οι Κύπριοι, δεν έχει σωσμό η Κύπρος. Και μ' αρέσει η καριόλα…
Uli Chris
You are subscribed to email updates from PIAZZA del POPOLO ® To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 3/31/2013 09:18:00 μ.μ.

Mετά το Master chef τώρα σταμάτησαν τα γυρίσματα και στα «Κλεμμένα όνειρα»!

Posted: 31 Mar 2013 03:20 PM PDT

Mετά το Master chef τώρα σταμάτησαν τα γυρίσματα και στα «Κλεμμένα όνειρα»!
Submitted by Γιώργος ΜουλάςΔευ, 01/04/2013 - 01:20

Aπίστευτο! Μετά το ναυάγιο του master chef  προς τα εκεί πάνε και τα κορυφαία «Κλεμμένα όνειρα»,

Aκούστε μία διαφορετική εκδοχή του «χειρότερα»!

Posted: 31 Mar 2013 02:06 PM PDT

Aκούστε μία διαφορετική εκδοχή του «χειρότερα»!
Submitted by Γιώργος ΜουλάςΔευ, 01/04/2013 - 00:06

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Χειρότερα» της Ελένης Χατζίδου,  τώρα επανέρχεται σε μία νέα

Το upskirt της Αννίτας Πάνια!

Posted: 31 Mar 2013 02:25 PM PDT


Είναι μια φωτογραφία που η παρουσιάστρια θέλει να σκίσει. Είναι ωστόσο στο αρχείο μας. 
Από μια εποχή που το ξανθό κορίτσι με τις σοβαρές σπουδές στα εξωτερικά γυρνούσε και διασκέδαζε με την ψυχή της.
Πότε; Την εποχή που ως σύντροφος του Φράνκο Αλφόνσο έκανε τα πρώτα βήματα της στην Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση.
Ήταν τόσο έξω καρδιά κορίτσι που δεν υπολόγιζε τίποτε. Ούτε βεβαίως το οριακό φορεματάκι που προτίμησε εκείνη τη βραδιά και αποκάλυψε τον εσωτερικό κόσμο της!

Mε κρίση στην Κύπρο εκτός χορού οι θεοί!

Posted: 31 Mar 2013 01:30 PM PDT

Mε κρίση στην Κύπρο εκτός χορού οι θεοί!
Submitted by Γιώργος ΜουλάςΚυρ, 31/03/2013 - 23:30

Η κρίση χτύπησε την πόρτα της Μεγαλονήσου για τα καλά και έτσι το «Βαλς με 12 θεούς»

«Kάτι μου θυμίζεις» Δέσποινα!

Posted: 31 Mar 2013 01:08 PM PDT

«Kάτι μου θυμίζεις» Δέσποινα!
Submitted by Γιώργος ΜουλάςΚυρ, 31/03/2013 - 23:08

«Κάτι μου θυμίζεις» θα είναι τελικά ο τίτλος της νέας εκπομπής του Αντ1.

Η Σάσα Μπάστα μας έλειψε και τη θυμόμαστε γυμνή!

Posted: 31 Mar 2013 01:00 PM PDT

Η Σάσα Μπάστα μας έλειψε και τη θυμόμαστε γυμνή!
Submitted by Αλέξανδρος ΤζιόλαςΚυρ, 31/03/2013 - 23:00

Η Σάσα Μπάστα μας έλειψε... Καιρό έχουμε να τη δούμε.... Ας θυμηθούμε λοιπόν κάποιες υπέροχες στιγμές της.

Για θυμηθείτε το ολόγυμνο κορμί της Ελίνας Καντζά!

Posted: 31 Mar 2013 01:00 PM PDT

Για θυμηθείτε το ολόγυμνο κορμί της Ελίνας Καντζά!
Submitted by Αλέξανδρος ΤζιόλαςΚυρ, 31/03/2013 - 23:00

Στα 90s μεσουρανούσε κι εμείς θυμηθήκαμε την κορμάρα της και σας τη δείχνουμε
 

ErOtIcA

Posted: 31 Mar 2013 01:38 PM PDT

ErOtIcA

Link to erotica

ΑΝΕΚΔΟΤA: Ο χάρος βγήκε παγανιά

Posted: 31 Mar 2013 12:47 PM PDT

ΑΝΕΚΔΟΤA: Ο χάρος βγήκε παγανιά

Έχει πάρει ο χάρος τον παππού στο κυνήγι να τον πάει στον Άγιο Πέτρο...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δείτε τι έπαθε συνταξιούχος που έκρυψε 25.000 ευρώ ανάμεσα σε βιβλία

Posted: 31 Mar 2013 12:45 PM PDT

Δείτε τι έπαθε συνταξιούχος που έκρυψε 25.000 ευρώ ανάμεσα σε βιβλία

Γλίτωσε τις οικονομίες του από την απειλή του κουρέματος και τα έχασε από τα ποντίκια.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

H KARINA ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ-Video pipes orgio

Posted: 31 Mar 2013 01:00 PM PDT


Ο Πάνος γαμάει την Μαρία μέσα σε τροχόσπιτο Η Ελένη η ξανθιά με τα μεγάλα βυζιά θέλει 2 πούτσο... Η Ζωή θέλει κι άλλο σεξ και ψάχνει κάποιον να την ... Γαμιέται όμορφα στα τέσσερα και βογκάει Ανταλλάζουν γκόμενες στην παραλία και τις γαμάνε Η πρώτη νύχτα του γάμου - το σεξ βίντεο Μιλάει στο τηλέφωνο και γλύφει τον πούτσο του γκόμ... 3 άντρες έχουν στα 4 μια Γαλλίδα φοιτήτρια Μια φοιτήτρια μου κάνει στριπτίζ και με πιπώνει Η Μις Βουλγαρία τσιμπουκώνει και γαμιέται στην κάμ... Μια ξανθιά γαμιέται από τον κώλο και της αρέσει να... Η γκόμενά μου είναι ένα ξανθό πιπίνι με τέλεια βυζ... Το Ρωσιδάκι είναι έτοιμο να το πάρει δυο πούτσες σ... Τις γαμάει όλες από τον κώλο πάνω στον καναπέ (συλ... Το πιο καυλιάρικο ερωτικό τρίο που έχεις δει ποτέ Φοιτήτρια θέλει να γαμηθεί μαζί με την κολλητή της... Είναι τόσο καυλωμένη αυτή η ξανθιά μουνάρα που θες... Θες να γαμήσεις 2 μουνάρες ταυτόχρονα; Τιμώρησε το ξανθό πιπίνι με έναν μαύρο πούτσο στον... Η Κέλυ γαμιέται άγρια από τον κώλο και παίρνει τέλ... Πηδιέται στο συνεργείο γιατί δεν έχει να πληρώσει ... Η γυναίκα του είναι πολύ καυλωμένη και θέλει να το... Σε αυτό το ιδιωτικό σχολείο γίνεται της πουτάνας Ξανθό μοντέλο γαμιέται στον καναπέ σου Μια τσόντα που θα μπορούσαν να δουν και γυναίκες Όνειρο κάθε πουτάνας μουνάρας να τον φάει από 2 μα... Εύχομαι το 2012 να σου κάτσει ένα τέτοιο θεόμουνο Θέλει να γαμηθεί με μεγαλύτερο άντρα η μικρή φοιτή... Τι κορμάρα γαμάει ο άρχοντας στα 4 Τα καλύτερα μουνιά για να μιλήσεις και να γαμήσεις... Η Αγγελική είναι μια νεαρή καυλίτσα που γαμιέται μ... 50 γυναίκες χύνουν για σένα, εσύ θα τις χύσεις; Στριπτίζ για να σου γίνει ο πούτσος κάγκελο Blowjob η πίπα ή αλλιώς το τσιμπούκι το τιμημένο Round ass μεγάλες κωλάρες για γαμήσι Deepthroat ο πούτσος βαθιά στο λαρύγγι Fingering το δαχτυλάκι στο μουνί και τον κώλο Double fuck το διπλό γαμήσι από δυο πούτσες Amateur το ερασιτεχνικό πορνό Anal το πρωκτικό πορνό Είναι η πιο στενή κωλοσούφρα που έχω γαμήσει Ήθελε να γαμηθεί εδώ και τώρα σαν τρελή Τα καλύτερα δωρεάν porn site [top 10] Χώσε τη γλώσσα σου στη γλυκειά κωλοτρυπίδα της Θα την χύσω στο στόμα Γαμάω δυο φοιτήτριες της Φιλοσοφικής Γαμιέται σαν τρελή πάνω στον πούτσο μου Ένα παλούκι να χύσει το μουνί της Η νοσηλεύτρια πονούσε που τον έτρωγε από τον κώλο Θα σου ανοίξω το μουνί για να χωρέσουν 2 πούτσες Ήρθε η ώρα να σκίσεις με δύναμη τον κώλο της Ιουλί... Η Λένα με το μαύρο ποδοσφαιριστή Το Ρωσιδάκι μου στήθηκε στα τέσσερα Η Ελίνα πιπώνει και χαϊδεύει και τα αρχίδια, μοναδ... Μου το έπαιζε κυρία μέχρι που της το έχωσα στο μου... Εκπαιδεύω τη γυναίκα μου για να φάει 2 πούτσους τα... Η γυναίκα μου θέλει να μάθει ιππασία και την έστει... Η βυζοπούλα γυναίκα του μπακάλη πάντα ήθελε να φάε... Ο παλιός συμφοιτητής που ήθελε να γαμήσει τη γυναί... Στο πίσω κάθισμα η γυναίκα μου πιπώνει τον κουνιάδ... Η κουνιάδα μου έχει πιο βαθύ λαρύγγι από τη γυναίκ... Έχασα τα πάντα στο πόκερ, ακόμα και τη γυναίκα μου... Η κόρη μου δεν είχε να πληρώσει για δίδακτρα στο φ... Η γυναίκα μου και η κουμπάρα μου θέλουν να πιπώνου... 4 γυναίκες ήρθαν να ζητήσουν δουλειά και τις πέρασ... Ο κουμπάρος μας πλησίασε τη γυμνή γυναίκα μου στην... Η γυναίκα μου ήταν άτακτη κι ο κουνιάδος είπε να τ... Η γυναίκα μου καύλωσε τον κουμπάρο με τα καινούργι... Είπε πριν με παντρευτεί ήθελε να φάει μαύρη πούτσα... Οι φίλες της γυναίκας μου σε ladies night στην πισ... Η Έρικα από τη δουλειά είχε πει ότι μια μέρα θα με... Η κουνιάδα έχει μεγάλα βυζιά και ανοιχτό κώλο για ... Η κόρη μου έφερε φωτογραφία από το πρώτο μάθημα στ... Η γυναίκα μου είπε να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφί... Έχασε το στοίχημα κι έπρεπε να γαμηθεί και με τους... Η φοιτήτρια που ήρθε να νοικιάσει το σπίτι δεν έχε... Μ'αρέσει πως η γυναίκα μου υποτάσσεται στον κουμπά... Οι φίλες της γυναίκας μου τη βοηθάνε να γαμηθεί Για να δείξω στον άντρα μου πως πιπώνω τον κολλητό... Η ανηψιά μου ρουφάει το καυλί μέχρι μέσα Η Ελένη από το γυμναστήριο ρουφάει σαν τρελή την π... Μόλις βγήκα από το ντους η αδερφή της με περίμενε ... Τη βλέπω την ώρα που την πηδάει ο κολλητός μου Η γυναίκα του κουμπάρου δεν μπορεί να ικανοποιηθεί... Ο κουμπάρος θα αποφασίσει αν θέλει κώλο ή μουνί Η γυναίκα μου περιποιείται τον κουνιάδο της Έτσι θέλω να μου τον παίξει η αδερφή της γυναίκας ... Θέλω να κάτσεις στον πούτσο μου και να χουφτώνω τι... Θέλω να βλέπω τον κώλο σου να κουνιέται στην πούτσ... Θέλω να σε χύσω στο στόμα ξανθούλα μου Ξύρισε το μουνάκι σου για να στο γλείψω Θέλω να σου χώσω δάχτυλο στο μουνί μέχρι να χύσεις... Η Έλενα γαμιέται επιτέλους μετά από καιρό Θέλει 2 πούτσες ταυτόχρονα η καριόλα για να ευχαρι...Πολλύ όμορφη γυναίκα κρίμα που δεν βάζει το όνομα ... Δεν γινόταν να έχουν οι περισσότερες χύσια στο στό... Πολυ καυλιαρικα μουνακια.συγχαρητηρια Στηλε το μειλ. Ασε τα sait αν θες ?? Θέλει να τη γαμήσουν καυλωμένοι φαντάροι Απλωμένη και www.allouxxx.com-every day new sex video

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


sex,seks,σεκσ,σεξ,sej,sej,σεκς,χχχ,ΧΧΧ,xxx,XXX,ελληνικα γαμησια, γαμισια, ellinika gamisia,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΜΙΣΙΑ, γαμησια βιντεο, gamisia,ελληνικα γαμησια, gamisia, gamhsia, γαμησια,ελληνικο γαμησι, gamisia com, γαμισια, ellhnika gamhsia, γαμησια ελληνικα, gamisi live, gamisi gr,elinika gamisia, βιντεο με γαμησια, ellhnika gamisia, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΓΑΜΗΣΙΑ, ιστοριες πορνο,gamisia sta sxoleia, elinikestsontes, ελληνικα γαμησια βιντεο, γαμιση, gamisia gr, ξεκολιασμαΤΑ,greek gamisia, gamisia sto sxoleio video, βιντεο γαμήσια, γιου πορν, γαμισια βιντεο, δωρεαν γαμησια, πορνοιστοριεσ, τζοντεσ, greek gamisi,ellinika gamisia, gamisi, ερασιτεχνικα γαμησια,ERASITEXNIKA GAMISIA, elliniko gamisi, ελληνικό γαμήσι, www gamisia gr, gamisia sta sxoleia,gamisia sta sxoleia VIDEO, σκληρα γαμησια,ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙΑ, γιου πορν, ελληνικο γαμισι,πηδηξα την μανα μου, γιουπορν, gamisia athens,gamisiaapokolo, γαμήσια βίντεο, γαμησια, gamisia ellinika, γαμισια ελληνικα, gamisia sta sxoleia,kologamisia, ξεσκισματα, ιστοριες με θειες,ελλινικα γαμισια, ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ,wwwtsontes, gamisia sto sxoleio video, gamhsia,www gamisia video, greekfuck, gamisia sta sxoleia videos, gamisi,
---
---
γιουπορν, ερασιτεχνικα γαμισια,jekoliasmata, ελληνικα γαμησια βιντεο, γαμησια ελληνικα, gamhsi, ιστοριες γαμησιου, gamisia sta sxoleia video, τσοτεσ, ξεκωλιασματα, ελληνικά γαμήσια, γαμησι βιντεο, γαμησα την μανα μου,γαμισια με μαμαδες, βιντεο γαμισια, gamisia sto sxoleio video, greek γαμησια, ελληνικα γαμισια,ελληνικο γαμιση, gamisia live, erasitexnikes tsontes, wwwtsontes, κωλογαμήσι, gamisia com,γιουπορν, ελληνικο ερασιτεχνικο πορνο, γαμισια free, πηδημα απο τον κωλο,γαμισια, γαμησια, gamisi, γαμησι, ellinika gamisia, χχχ ταινιες, ελληνικο γαμησι, ellhnika gamhsia, elinika gamisia, porno, γαμιση, ελληνικο ερασιτεχνικο πορνό, elliniko gamisi, elliniko sex, ελληνικα πορνο, γαμισια ελληνικα, γαμισια βιντεο, ελληνικα ερασιτεχνικα βιντεο, βιντεο με γαμισια, παντρεμενη γαμιεται, γαμησια βιντεο, eliniko porno, porno elliniko, tsontes elinikes, giouporn, gamisia video, gioyporn, βιντεο γαμισια,γαμισια, γαμησια, gamisi, γαμησι, χχχ ταινιες, ellinika gamisia, ελληνικο γαμησι, porno, ελληνικα πορνο, elinika gamisia, ελληνικο ερασιτεχνικο πορνό, ellhnika gamhsia, γαμιση, elliniko gamisi, eliniko porno, elliniko sex, porno elliniko, γαμισια βιντεο, ελληνικα ερασιτεχνικα βιντεο, γαμισια ελληνικα, βιντεο με γαμισια, γαμησια βιντεο, παντρεμενη γαμιεται, giouporn, tsontes elinikes, gamisia video, αγριο γαμησι, ταινιες σεχ

AXDW: Το Queen.gr στο show της Rita Attalla (αποκλειστικές φωτό)

Posted: 31 Mar 2013 12:40 PM PDT

AXDW: Το Queen.gr στο show της Rita Attalla (αποκλειστικές φωτό)

Ήμασταν εκεί και σας μεταφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Γιάννης Πάριος: Τρίτη φορά παππούς!

Posted: 31 Mar 2013 12:15 PM PDT

Γιάννης Πάριος: Τρίτη φορά παππούς!

Σε «πελάγη» ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Πάριος.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έγινε για τρίτη φορά παππούς. Ο γιος του Θανάσης απέκτησε με την σύζυγό του Τζίνα Γαβαλά το πρώτο τους παιδί και είναι αγόρι! Ο πρώτος εγγονός του τραγουδιστή!Ο Βαρθακούρης junior ήρθε στην ζωή και τους έκανε όλους πολύ ευτυχισμένους! Να τους ζήσει!

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/3 έως 2/4

Posted: 31 Mar 2013 04:21 AM PDT

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/3 έως 2/4

Σελήνη στον Τοξότη – Το ακαταμάχητο άρωμα της άνοιξης.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

 

Ελευθερία Ελευθερίου-Ήβη Αδάμου: Φίλες ή αντίπαλες;

Posted: 31 Mar 2013 11:50 AM PDT

Ελευθερία Ελευθερίου-Ήβη Αδάμου: Φίλες ή αντίπαλες;

Μπορεί στην Eurovision η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου να ήταν αντίπαλες ωστόσο πολλές είναι οι φήμες που τις θέλουν ακόμα σε κόντρα.

Η Ελευθερία μιλώντας στο starεξομολογήθηκε ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους ενώ η Ήβη που έφυγε για εμφανίσεις στο εξωτερικό δεν ανέφερε καθόλου την συνάδελφό της. Τι συμβαίνει άραγε μεταξύ τους; Όσο για το θέμα έρωτας η πρώτη είναι ερωτευμένη ενώ η δεύτερη ψάχνει για νέο σύντροφο.

Έσπασε το προφυλακτικό; 5 βήματα sos που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τα δυσάρεστα!

Posted: 31 Mar 2013 11:49 AM PDT

Έσπασε το προφυλακτικό; 5 βήματα sos που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τα δυσάρεστα!

Και την επόμενη φορά μεγαλύτερη προσοχή!


Δεν θέλουμε να γίνουμε γραφικοί ούτε φυσικά να ακουστούμε σαν τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες μας, αλλά το sex χωρίς προφυλακτικό καλώς ή κακώς είναι σχεδόν κάτι σαν αυτοκτονία, και φυσικά μιλάμε σε περίπτωση μη μόνιμης σχέσης! Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Η κρίση «χτύπησε» τις εκπομπές και το «Βαλς με 12 θεούς»

Posted: 31 Mar 2013 11:26 AM PDT

Η κρίση «χτύπησε» τις εκπομπές και το «Βαλς με 12 θεούς»

Μπορεί μερικές τηλεοπτικές εκπομπές να αρχίζουν στην ελληνική τηλεόραση κι άλλες να παίρνουν αναβολή, στην κυπριακή όμως υπάρχουν δυσκολίες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η καθημερινή σειρά «Βαλς με 12 θεούς» παρά την πολύ καλή του πορεία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχουν προς το παρόν «παγώσει» τα γυρίσματα.

Γραμμέλη για Αρναούτογλου:«Περνάει τηλεοπτική κλιμακτήριο»

Posted: 31 Mar 2013 11:10 AM PDT

Γραμμέλη για Αρναούτογλου:«Περνάει τηλεοπτική κλιμακτήριο»

Μετά τον Βαγγέλη Περρή νέα κόντρα ξεκινάει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τα βέλη της κατά τον παρουσιαστή πέταξε η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την στήλη της για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η κριτικός σε επικοινωνία που είχε με το star είπε: «Αυτό το είπα θέλοντας να δείξω ότι πρέπει λίγο να εξελιχθεί και να ωριμάσει τηλεοπττικά.Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης έχει πολλές δυνατότητες και τηλεοπτικό μέλλον».

Τόμας Πρωτόπαπας: Η μη αναστρέψιμη κατάσταση και το παράπονο των συγγενών!!!(Nassos blog)

Posted: 31 Mar 2013 11:00 AM PDT

Τόμας Πρωτόπαπας: Η μη αναστρέψιμη κατάσταση και το παράπονο των συγγενών!!!(Nassos blog)

Πολλές είναι οι ανακρίβειες που γράφονται ή λέγονται σχετικά με την κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που όσοι αγωνιούν, ακόμα και απλοί άνθρωποι που δεν τον γνωρίζουν προσωπικά, έχουν μπερδευτεί. Δεν ξέρουν τι να πιστέψουν. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/tomas-ptrwtopappas-h-mh-anastrepsimh-katastash-kai-to-parapono-twn-dsyggenwn/

Ελισάβετ Σπανού: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον Δημήτρη»

Posted: 31 Mar 2013 10:45 AM PDT

Ελισάβετ Σπανού: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον Δημήτρη»

Η Ελισάβετ Σπανού βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του μοντέλου Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η τραγουδίστρια όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα του star είναι πολύ ερωτευμένη και αποκάλυψε ότι τον γνώρισε στα πλαίσια γυρίσματος του νέου της βιντεοκλίπ. Όσο για το αν θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας είπε ότι ακόμα είναι νωρίς για κάτι τέτοιο.

ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΌ" ΚΡΆΤΟΣ

Posted: 31 Mar 2013 11:15 AM PDT

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ-Video gries kolos

Posted: 31 Mar 2013 11:00 AM PDT


Μπαίνει βαθιά στον κώλο της Αυτή την Ιταλίδα τη γάμησε ο Ιταλός πρωθυπουργός; Γαμιέται ενώ είναι ακόμα με το νυφικό Γαμάει το στόμα στα πιο όμορφα μωρά Θέλει να της χαϊδέψεις το μουνάκι, θα το κάνεις; Η γυναίκα σου και οι προϊστάμενοί της στο γραφείο Ξανθό μουνί έτοιμο για 2 πούτσες Οι άντρες μαζεύτηκαν στο εξοχικό για να γαμήσουν τ... Θα μπορούσες να γαμήσεις μαζί τόσες μουνάρες; Πηδήξαμε και οι δύο μαζί την ξανθιά καυλιάρα ξαδέρ... Μου γαμάνε τη γυναίκα 3 μαύροι από την Ομόνοια Ξανθιά μουνάρα με μεταπτυχιακό στα τσιμπούκια Μια σέξι μαυρομάλλα έχει τον πούτσο στο στόμα της,... Κοντό ξανθό μαλλί, μεγάλα φυσικά βυζιά και κάνει φ... Θες να γίνεις πορνοστάρ; Θα γαμηθείς Πηδιέται σε live sex show η ξανθιά Πίπα από μια ξανθιά πουτάνα στο Άμστερνταμ Έλα κολλητέ μου να πηδήξουμε παρέα τη γυναίκα μου Γαμιούνται μέσα στο ντους Η Ποκαχόντας θέλει σκαμπίλια στον κώλο όταν γαμιέτ... Μόνο δύο πούτσες ταυτόχρονα μπορούν να ικανοποιήσο... Σούπερ στ'αση: σήκωσε τη γκόμενά σου ψηλά και γάμα... Οι δυο ξανθές γραμματείς τρίβουν τα μουνιά τους ότ... Η γκόμενά σου τρίβει το μουνί της στο μαξιλάρι και... Θες να γίνεις μοντέλο; Πρέπει να μου πάρεις πίπα κ... Γαμώντας 4 μοντέλα από την Ιαπωνία Η γυναίκα μου θέλει 2 πούτσους, τον δικό μου και τ... Κερατώνει τον άντρα της την ώρα που κοιμάται με δυ... Έτσι γαμάμε το στόμα μιας γυναίκας Τρελή τσιμπουκλού θα σε κάνει να χύσεις Θέλει να πηδιέται μπροστά στον άντρα της Θέλω να την πάρω από τον κώλο αλλά δεν θέλει Θεωρείται η πίπα κέρατο; Γαμιούνται καλά οι όμορφες γκόμενες; Θέλω να πηδήξω την αδερφή της γκόμενάς μου, τι να ... Θέλω να πηδήξω την ΕΠΟΠ, τι να κάνω; Πως θα την πείσω να κάνουμε σάντουιτς; Οι σέξι δασκάλες απορρίφθηκαν επειδή δεν έγραψαν γ... Βλέπεις σεξουαλικά όνειρα; Μάθε τι σημαίνουν Οι στάσεις που κάνουν τις γυναίκες να χύνουν Η καμαριέρα και ο Στρος Σκαν, το πορνό βίντεο Πως να την πείσεις να κάνει παρτούζα Με απατάει η γυναίκα μου; Κάνε σεξ και άσε το γυμναστήριο Έτσι θα γαμήσεις την 20άρα, την 30άρα και την 40άρ... Οι δυναμικοί άνθρωποι απιστούν πιο εύκολα Οι παντρεμένες βαριούνται κι αρχίζουν τις απιστίες... Ψάχνεις να μιλήσεις με τα πιο καυτά μουνιά; Η Sasha Grey σταματάει τα γαμίσια (ωρε τι πάθαμε!)... Το sex tape της Jordan (Katie Price) Μήπως τελικά το πορνό κάνει καλό στη σχέση; (και σ... Ανδρικός και γυναικείος οργασμός, ποιος είναι πιο ... Προφυλακτικά Louis Vuitton για hiclass γκόμενες Οι σεμνές κοπέλες δεν βλέπουν χαρά στα σκέλια τους... Γαμιούνται μετά τη σχολή Κατέβασε το στρινγκάκι της και γάμα τη στα τέσσερα... Το 18χρονο θέλει να γαμηθεί σαν τρελό Γαμάει νεαρή Ρωσιδούλα μέσα στα δοκιμαστήρια Τα μοντέλα γαμιούνται στις τσόντες Γαμάει την ξανθιά γραμματέα του το αφεντικό Είναι τόσο καριόλα που θέλει να κάνει σεξ και με τ... Η γυναίκα μου θέλει να γλύφει μεγάλους πούτσους Θέλω να γαμήσω τη χορεύτρια σε καυτό σεξ Η νύφη γαμιέται με τον κουμπάρο πριν το γάμο Σεξ μέσα σε λιμουζίνα με πιπίνι Μου αρέσει το ξανθό ξυρισμένο μουνί Ποια Πετρούλα; Αυτό είναι το πραγματικό Κάμασούτρα... Σεξ με ένα 19χρονο πιπίνι Έτσι γάμησα την bar woman με καυτό σεξ Χύσε τη γειτόνισσα και την αδερφή της Θέλω να γαμήσω το στόμα της αδερφής σου Θέλει να νιώσει πούτσο στον κώλο Παθιάρα μουνάρα θέλει να γαμηθεί με τον άντρα της Η ξανθιά μουνάρα χαίρεται το γαμήσι από τον κώλο Γάμισε τον κώλο της μικρής πουτανίτσας Ο γέρος θα της γαμήσει τον κώλο ανάποδα με τη δεύτ... Δυο μουνάρες του γλύφουν τον πούτσο μαζί και βγάζε... Παρτούζα με την ξανθιά Βαλεντίνα Έφερα κάποιον στο σπίτι να γαμήσει τη γκόμενά μου Οι φαντάροι γαμάνε την κόρη του στρατηγού Θέλει απλά μια πούτσα στον κώλο της Μήπως αυτό το μουνάκι μένει απέναντι από την πολυκ... Δυο αδερφές γαμάνε τον ίδιο πούτσο Τρελό γαμίσι με 2 μουνάρες και 4 πούτσες Γαμάνε 3 φίλοι τη γυναίκα μου Θέλει δυο πούτσες, μια στο στόμα, μια στον κώλο γι... Οι μεγάλοι κώλοι θέλουν μεγάλες πούτσες για να γαμ... Το ξανθό μουνί της είναι έτοιμο για όλα Γάμα το ξανθούλι στα τέσσερα|ellinika gamisia|ellhnika gamhsia|gamisia|xxx|σεχ χχχ|μουνακια|χχχ πορν|χχχ βιντεο|ιστοριες χχχ|xxx vinteo|γαμιεται η γυναικα μου|μιλφαρες|tsoda|tsonta|τσοντα| μουναρες|sex me sarantares|mpanana sto kolo|kavliara kai anomalh|ανωμαλη και τσουλαρα|megala vizia|εκφυλα γαμησια| www.allouxxx.com-every day new sex video

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


sex,seks,σεκσ,σεξ,sej,sej,σεκς,χχχ,ΧΧΧ,xxx,XXX,ελληνικα γαμησια, γαμισια, ellinika gamisia,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΜΙΣΙΑ, γαμησια βιντεο, gamisia,ελληνικα γαμησια, gamisia, gamhsia, γαμησια,ελληνικο γαμησι, gamisia com, γαμισια, ellhnika gamhsia, γαμησια ελληνικα, gamisi live, gamisi gr,elinika gamisia, βιντεο με γαμησια, ellhnika gamisia, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΓΑΜΗΣΙΑ, ιστοριες πορνο,gamisia sta sxoleia, elinikestsontes, ελληνικα γαμησια βιντεο, γαμιση, gamisia gr, ξεκολιασμαΤΑ,greek gamisia, gamisia sto sxoleio video, βιντεο γαμήσια, γιου πορν, γαμισια βιντεο, δωρεαν γαμησια, πορνοιστοριεσ, τζοντεσ, greek gamisi,ellinika gamisia, gamisi, ερασιτεχνικα γαμησια,ERASITEXNIKA GAMISIA, elliniko gamisi, ελληνικό γαμήσι, www gamisia gr, gamisia sta sxoleia,gamisia sta sxoleia VIDEO, σκληρα γαμησια,ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙΑ, γιου πορν, ελληνικο γαμισι,πηδηξα την μανα μου, γιουπορν, gamisia athens,gamisiaapokolo, γαμήσια βίντεο, γαμησια, gamisia ellinika, γαμισια ελληνικα, gamisia sta sxoleia,kologamisia, ξεσκισματα, ιστοριες με θειες,ελλινικα γαμισια, ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ,wwwtsontes, gamisia sto sxoleio video, gamhsia,www gamisia video, greekfuck, gamisia sta sxoleia videos, gamisi,
---
---
γιουπορν, ερασιτεχνικα γαμισια,jekoliasmata, ελληνικα γαμησια βιντεο, γαμησια ελληνικα, gamhsi, ιστοριες γαμησιου, gamisia sta sxoleia video, τσοτεσ, ξεκωλιασματα, ελληνικά γαμήσια, γαμησι βιντεο, γαμησα την μανα μου,γαμισια με μαμαδες, βιντεο γαμισια, gamisia sto sxoleio video, greek γαμησια, ελληνικα γαμισια,ελληνικο γαμιση, gamisia live, erasitexnikes tsontes, wwwtsontes, κωλογαμήσι, gamisia com,γιουπορν, ελληνικο ερασιτεχνικο πορνο, γαμισια free, πηδημα απο τον κωλο,γαμισια, γαμησια, gamisi, γαμησι, ellinika gamisia, χχχ ταινιες, ελληνικο γαμησι, ellhnika gamhsia, elinika gamisia, porno, γαμιση, ελληνικο ερασιτεχνικο πορνό, elliniko gamisi, elliniko sex, ελληνικα πορνο, γαμισια ελληνικα, γαμισια βιντεο, ελληνικα ερασιτεχνικα βιντεο, βιντεο με γαμισια, παντρεμενη γαμιεται, γαμησια βιντεο, eliniko porno, porno elliniko, tsontes elinikes, giouporn, gamisia video, gioyporn, βιντεο γαμισια,γαμισια, γαμησια, gamisi, γαμησι, χχχ ταινιες, ellinika gamisia, ελληνικο γαμησι, porno, ελληνικα πορνο, elinika gamisia, ελληνικο ερασιτεχνικο πορνό, ellhnika gamhsia, γαμιση, elliniko gamisi, eliniko porno, elliniko sex, porno elliniko, γαμισια βιντεο, ελληνικα ερασιτεχνικα βιντεο, γαμισια ελληνικα, βιντεο με γαμισια, γαμησια βιντεο, παντρεμενη γαμιεται, giouporn, tsontes elinikes, gamisia video, αγριο γαμησι, ταινιες σεχ

Κώστας Σόμμερ: «Εύχομαι ο Τόμας να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια»

Posted: 31 Mar 2013 10:27 AM PDT

Κώστας Σόμμερ: «Εύχομαι ο Τόμας να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια»

Ο Κώστας Σόμμερ μίλησε για τον Τόμας Πρωτόπαπας και έστειλε τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν ανέβει στο ρινγκ πριν λίγο καιρό για φιλανθρωπικό σκοπό και εκεί γνωρίστηκαν. Ο Κώστας Σόμμερ ευχήθηκε μέσα από την κάμερα του Star στον φίλο του να βγει νικητής και να ξανασταθεί στα πόδια του και ότι όλοι είναι στο πλευρό του.

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Ο τέως βασιλιάς έφτασε στην Αθήνα πριν λίγο!

Posted: 31 Mar 2013 10:19 AM PDT

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Ο τέως βασιλιάς έφτασε στην Αθήνα πριν λίγο!

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ πριν λίγη ώρα έφτασε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr έφτασε στο κέντρο της πόλης, καλοντυμένος κρατώντας την μαγκούρα στο χέρι, μπήκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου θα διαμείνει. Αν έχει έρθει μόνος του ή με άλλα μέλη της οικογένειας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Έλληνας πρωταγωνιστής δήλωσε: «Αν σφίξουν πολύ τα πράγματα, θα γίνω αεροσυνοδός»

Posted: 31 Mar 2013 09:59 AM PDT

Έλληνας πρωταγωνιστής δήλωσε: «Αν σφίξουν πολύ τα πράγματα, θα γίνω αεροσυνοδός»

Ο καταξιωμένος Έλληνας πρωταγωνιστής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι αν δυσκολέψουν τα πράγματα κι άλλο θα γίνει αεροσυνοδός.

Λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να δουλεύει αν μπορούσε σε διαφορετικά μέρη. «Να δουλεύω καθημερινά σε διαφορετικά σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Δεν το βλέπω να υλοποιείται. Αν σφίξουν πολύ τα πράγματα, θα γίνω αεροσυνοδός», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εφημερίδα «Real life».

Δεσμός: Art of Giving (Αποκλειστικά από τη majenco στο queen.gr)

Posted: 31 Mar 2013 09:46 AM PDT

Δεσμός: Art of Giving (Αποκλειστικά από τη majenco στο queen.gr)

Πριν από έναν χρόνο 5 κορίτσια δημιούργησαν ένα σωματείο με το όνομα Δεσμός.

Εμπνεύστηκαν για την δημιουργία του "δεσμού", γιατί βλέπανε καθημερινά να πηγαίνουν στράφι από φαγητά μέχρι έπιπλα και γνωρίζοντας την κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα σκεφτήκανε έναν τρόπο να παντρέψουν την ανάγκη με το πλεόνασμα. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Η Pamela Anderson φωτογραφίζει τα οπισθιά της !

Posted: 31 Mar 2013 09:37 AM PDT

pamela_anderson_butt_14

Δέσποινα Βανδή: Παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1;

Posted: 31 Mar 2013 09:19 AM PDT

Δέσποινα Βανδή: Παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1;

Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Κάτι μου θυμίζεις» θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ποιος θα την παρουσιάζει.

Αυτή την περίοδο το κανάλι του Αμαρουσίου κάνει συζητήσεις με διάφορα ονόματα της σόουμπιζ και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real life» ανάμεσα σε αυτά και εκείνο της Δέσποινας Βανδή. Πρόκειται για ψυχαγωγική εκπομπή που βασίζεται στο βρετανικό «Your Face Sounds Familiar».

You are subscribed to email updates from erotica
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Θαυμάστε τα πόδια της Έλενας Παπαβασιλείου!!!

Posted: 31 Mar 2013 01:21 PM PDT
Για το περιοδικό Celebrity, φωτογραφήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια!

Η Έλενα Παπαβασιλείου, ντυμένη στα μαύρα με δαντέλα, ποζάρει για το νέο τεύχος του περιοδικού, με sexy διάθεση ! Πάρτε μία μικρή γεύση από το σούπερ αποτέλεσμα της φωτογράφισης, και αναμένουμε να τη δούμε και ολοκληρωμένη!Η ανασκόπηση της εβδομάδας όπως την κατέγραψε το Athensbars!

Posted: 31 Mar 2013 12:38 PM PDT

Η ανασκόπηση της εβδομάδας όπως την κατέγραψε το Athensbars!
Submitted by Γιώργος ΜουλάςΚυρ, 31/03/2013 - 22:38

 

Άλλη μία εβδομάδα ολοκληρώθηκε για να δώσει την σκυτάλη στην επόμενη.

 

Η Doutzen Kroes με bikini σε ass shots στην παραλία του Miami

Posted: 31 Mar 2013 12:00 PM PDT

doutzen-kroes-ass-shots-miami-kanoni-tv-1

 

 

 

 

 

 

Η Ολλανδή Doutzen Kroes με bikini σε ass shots στην παραλία του Miami..

Δείτε την

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doutzen-kroes-ass-shots-miami-kanoni-tv-2 doutzen-kroes-ass-shots-miami-kanoni-tv-6 doutzen-kroes-ass-shots-miami-kanoni-tv-3 doutzen-kroes-ass-shots-miami-kanoni-tv-4 doutzen-kroes-ass-shots-miami-kanoni-tv-5

About the Author

Posted by Αρμαγεδώνας Έλευσις on 11:32 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

By Αρμαγεδώνας Έλευσις on 11:32 μ.μ.. Filed under . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "sexy-hot news"

Δημοσίευση σχολίου

    Blog Archive

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - NEWS

Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Funny